Şimdi Ara

GENCLER VS de MALICE yasak midir degil midir ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

quote:

Orjinalden alıntı: kachar

quote:

quote:

quote:

FORUMDA BEBE ÇOK DAHA FAZLA BURAYA NEDEN KULLANILIR NEDEN KULLANILMAZ YAZIPTA ASABIMI BOZAMAM SİZ BİLDİĞİNİZ GİBİ YAPIN BÖYLE BEBELERE KONUSUP NEDEN OLDUGUNU ANLATIP KENDİMİ YORAMAM L.J. ANLATMIS BENİM ANLATMAK İSTEDİKLERİMİ ANLAYANLARA AMA ANLAYAN YOK FORUM CİDDEN ÇOLUK ÇOCUK DOLU DUVARA ANLATSAN ANLARDI DUVAR KADAR OLAMADINIZ ( herkes için geçerli değil kendisini çocuk gibi görenler için )

Senin gozunde yetişkin senin fikirlerine katılanlarmı?

yürüyün dikinize anlayan anlar anlamayan devam eder

Tamam. Malice atanlar gerizekalı embesil sen harikasın son noktayıda koydun yani helal olsun

eywallah

ama benim yorumlarımı okdunmu ki sen en baştan? ben cz de malice kullanılmasına karşı değilim istediğini yapsın yukarıdada yazıor ARENADAKİ 1V1 LERDE ŞİMDİ SÖYLE BANA ÖZELİİĞİNİ 59 LWL WARRİOR 59 LWL BP KENDİNE VERDİ BUFU AC Yİ OLDU 4K HP Sİ 650 DEFANSI ELİNDE +7 İİ VAR 1650 AP Sİ VAR WARRİORA GEÇTİK 2 K HP Sİ VAR 700 DEFANSI VAR ELİNDE +7 İİ WOLF SÜZ 1200 AP Sİ VAR ŞARTLAR EŞİT GİBİ SEN ŞİMDİ 2 K HP'N ZATEN FAZLA ATTIN MALİCEYİ DEFANS KALDI 300 eee ?? nerede bu eşitlik ? ozaman warrior a da ver bufu ver wolf ü öyle eşit olsn ? cz ye karısmam adam alır bufunu wolfünü gider arenadaki 1vs1 lerde malice olmaz atan çocuktur kendini oyuna fazla kaptırmıstır gözünü üstünlük kaplamıstır aç gözlülüğünden her yola başvurur kendini heallerde malicesini atarda sorna böyle foruma gelip ben onu bunu vs de kestim bakın ne kadar sağlamım derde umarım anlamıssınızdır neden böyle sert çıktıgımı yukarıdaki yorumları okuyun böyle yazan kişiler var lafım onlara

59 lwl battle priestin nasil 4k hpsi oluyo cok merak ettim int priestin bile o lwlda maximim 3.8k civari

• @V-For_Vandetta

cok merak ediyorum 59 lwl bp (battle priest) in hp si buff bile olsa nasil 4k oluyo ??? sc demiyorsun normal buff diyorsun yani maximim 1500 = toplam hpsi maximim 2.8k civari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Orjinalden alıntı: OnlyShamaN

GENCLER VS de MALICE yasak midir degil midir ???

biraz inceleyin bakalım şunu hatta sub side karşı tarafla vs cz gibi pvpler için tasarlanmışki bosslara yasak koymuşlar.İyi yasaklayalım debuff skillerini hiçbir priest debuff olmasın herkez yatınca press ok yapar artık.Bende bir warriorum ama asla bir prieste vs teklif etmem ezer geçer beni hiçbir şekildede mızıkçılık yapmam şunu kullanma bunu kullanma filan eğer bir warrior priestle vs yapıcaksa eşit olsun diyosanız warriorda paper kıyafet giysin priestte hell breaker yerine totomic taksın

Edit:warriorda 80 skili kullanmasın ozaman maliceden bin beter 10 vuruştan sonra adamı çıplak bırakabiliyo magic hammer yoksa tabi

o resimdeki master 20. skili yanlış warrior'un 20. master skill'i shock stundur vurduğun adamı 3 saniyeliğine kilitler. Scream gibi yani ama tutma şansı daha fazladır.

hayır doğru dediğim shock stun 80 atack skilidir master skili doğru vs yapan 2kişi 2side 80 olsa ve biri bp olsa biri warrior olsa warrior 80 skili basmıcakmı ozaman?

Edit:vsler hep rouge ve warriorların mı hakkı? hala anlayamadıgınız şeyler var oyunda bu forumda olan çocuklardan daha çok var rouge kendi başına bir parti gibidir zaten 400 defansı olsun curesi olsun wolfu lf si olsun hızlı atackları %600 %400 %200 skilleri %10 hp skilleri olsun tek başına gidebilir warrior devası defancı ve hpsi ile oyunda tank olabilen tek karakterdir ve seri olarak %300 vurabilen tekte karakterdir.Peki mageler ve priestler napabilir?Bir priest açın bakalım itemlerin ve levelin yüksek olmasına ragmen ezik diyip vs isteyen bir warriora karşı napabiliceksiniz skilsiz?Defansınız ondan düşük canınız düşük resistleriniz düşük skilleriniz onun kadar iyi tek ap ile ne yapılabilir?eğer herşey eşit olsun diyorsanız
    priestler:Heal atmasın debuff atmasın buff basmasın ve kitap basmasınlar
    rougeler:evade basmasın minör yapmasın aşırı derecede hızlı ve yüksek hasar veren %600 skillerine karşı tek ell dagger girsinler vsye ve wolf basmasınlar
    warriorlar:Defence verip %20 def ve resist kazanmasınlar ve shel yerine fp giysinler %70 canları varken vsye girsinler sword dancing yerine sword aura kullansınlar
    Mageler:yakına girip vs yapsınlar kaçmasınlar staf skiliyle bu mümkün olabilir
    işte vslerimiz eşitlendi herkezin aynı canı aynı defansı ve aynı apsi oldu.Yanlışım haksızlık yaptıgım karakter varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche -- 18 Temmuz 2008; 0:20:40 >

• quote:

hayır doğru dediğim shock stun 80 atack skilidir master skili doğru vs yapan 2kişi 2side 80 olsa ve biri bp olsa biri warrior olsa warrior 80 skili basmıcakmı ozaman?

Edit:vsler hep rouge ve warriorların mı hakkı? hala anlayamadıgınız şeyler var oyunda bu forumda olan çocuklardan daha çok var rouge kendi başına bir parti gibidir zaten 400 defansı olsun curesi olsun wolfu lf si olsun hızlı atackları %600 %400 %200 skilleri %10 hp skilleri olsun tek başına gidebilir warrior devası defancı ve hpsi ile oyunda tank olabilen tek karakterdir ve seri olarak %300 vurabilen tekte karakterdir.Peki mageler ve priestler napabilir?Bir priest açın bakalım itemlerin ve levelin yüksek olmasına ragmen ezik diyip vs isteyen bir warriora karşı napabiliceksiniz skilsiz?Defansınız ondan düşük canınız düşük resistleriniz düşük skilleriniz onun kadar iyi tek ap ile ne yapılabilir?eğer herşey eşit olsun diyorsanız
    rougeler:evade basmasın minör yapmasın aşırı derecede hızlı ve yüksek hasar veren %600 skillerine karşı tek ell dagger girsinler vsye ve wolf basmasınlar
    warriorlar:Defence verip %20 def ve resist kazanmasınlar ve shel yerine fp giysinler %70 canları varken vsye girsinler sword dancing yerine sword aura kullansınlar
    işte vslerimiz eşitlendi herkezin aynı canı aynı defansı ve aynı apsi oldu.Yanlışım haksızlık yaptıgım karakter varmı?

Shock stun 80 Master skillidir arkadaşım. Senin durability azaltan skill dediğin master 75 skillidir ve birçok warrior skill bara koymaz bile...
    Ayrıca priestin Helis skilli defansdan bağımsızda vurduğu için defansı yüksek bir warriora bile çok iyi dmg ler verir bu yüzden o skilli küçümseme. Ayrıca Bp ler +30 str + Kitap basar buda öküz gibi ap demektir. Helis ile birleşince bu oyunda en felaket dmg leri veren char olur. Bilen bilir ds ye debuffer bp girince apos gibi dönersiniz. Asasın spike ından fazla vurur helis ds titan gibi canavarlara. O derece yani. Hatta felankora int priest warriordan fazla vurur. Bizzat görülmüştür Diğer kısımları full demogoji tartışmaya gerek yok. Malice skill spike da skill o zaman sende spike vurma gibi bir mantığa bişeyler anlatmak boşa kürek çekmekten farksız çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Temmuz 2008; 1:11:10 >

• at kardeşim herkezde bilsinki maliceyle prest 2 kişi oluyo zayıf diye dalmasını biliyolar

acıma yapıştır kafasına maliceyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Shock stun 80 Master skillidir arkadaşım. Senin durability azaltan skill dediğin master 75 skillidir ve birçok warrior skill bara koymaz bile...
    Ayrıca priestin Helis skilli defansdan bağımsızda vurduğu için defansı yüksek bir warriora bile çok iyi dmg ler verir bu yüzden o skilli küçümseme. Ayrıca Bp ler +30 str + Kitap basar buda öküz gibi ap demektir. Helis ile birleşince bu oyunda en felaket dmg leri veren char olur. Bilen bilir ds ye debuffer bp girince apos gibi dönersiniz. Asasın spike ından fazla vurur helis ds titan gibi canavarlara. O derece yani. Hatta felankora int priest warriordan fazla vurur. Bizzat görülmüştür Diğer kısımları full demogoji tartışmaya gerek yok. Malice skill spike da skill o zaman sende spike vurma gibi bir mantığa bişeyler anlatmak boşa kürek çekmekten farksız çünkü.

30 str buff skilidir rezz bir priest 30str atamaz kendine eğer vsde talisman skilleri kullanılmaz diyosanız rougeninde explore kullanmaması lazım çünkü çok büyük avantaj sağlıyor 2side
    Ben skill resimlerine göre konuşuyorum

Bazıları yanlış olabilir ama kullanan bir warrior 10 vuruştan sonra adamı çıplak bırakabiliyor değilmi?Bunu vuran birine vurma diyebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche -- 18 Temmuz 2008; 1:42:59 >

• quote:

VS'de diyor. Her şeyin bir raconu vardır. 2 eşit değerde char ele alalım.
    1. BP lvl 80
    +8 Iron Imp
    +8 FP Set
    Iron Set
    +0 Dual ROC
    +0 Dual WE
    2. Warrior lvl 80
    +8 Raptor(II veya Tota Impact de olabilir eşite yakın bir item)
    +8 Chitin Set
    Iron Set
    +0 Dual ROC
    +0 Dual WE
    Bu 2 sini kapıştırın. Bp karşıdakine Malice, Slow, Parasite ve Massive atsın ve bp canı azaldıkça kendini heallesin. Öyle vs olur mu?
    Bir BP ile asla full skill vs yapılmaz. Ben full skill vs yaparım diyen bp ile kimse zaten vs yapmaz...
    Bu oyun World of Warcraft değil cat fight gibi sağdan sola döne döne ne varsa atarak oynayalım. Bu bir kural değil bu bir racondur bir esasdır. Nasılki kavga ederken karşınızdakininde bir erkek olduğunu düşünerek o çok hassas yerlerine vurmazsınız, buda öyledir. CZ ise farklıdır tabi, NP için yapılan her yol(aslında hepsi olmasada) mübahdır. 1vs1 başkadır.
    1vs1 ben seni kestim muhabbeti değildir. 1vs1 ben senden iyi oynayabilirim muhabbetidir. O yüzden şartları mümkün olduğunca eşit yapmak gerekir.
    Buna benzer çok polemik var. Ama benim açımdan vs de yapılmaması, yapmadığım, yapılmasını istemediğim şeyler genellikle:
    Anti armor kullanmak(talia, dd, spear vb)
    Kalkan takmak(Bir asas vs de warriora cs çekerse o warriorun şansı var mı? veya tam tersi bir warrior asasa dd40 shield çekse?)
    Acid atmak(anti takmayan walky çıkarmış adama giysiler patlayana kadar acid atmak sonra kestim demek)
    Illusion atmak(asas vs asas karşındakide sana atabilir ama atmıyor sen ona atıp vs yi bitmez bir olaya dönüştürüp ehüahüa kesemedi demek)
    Slide yapmak(anlatılmaz yaşanır zaten ben tercihleri farklı bir warriorum deme nidası)
    Birde bu çok karıştırılıyor: 2 tip char vardır 1 melee(rogue warrior), 2 caster(mage priest[int]) Ben melee charlar kullanan bir oyuncuyum ve melee vs melee oyuncular için bundan bahsettim. Yoksa bir mage in slide yapmasında asla bir kusur aramam.
    Ha daha önce çok kişiyle tartıştım bu konuda gene tartışırım mesela geçende bir assassin 80 lvl ve 72 75 80(armor cancel) kullanıyordu bana karşı bense bir warrior kullanıyordum(77 lvl) ve kendisi wolf, 400-200 ac de kullanıyordu. Ben kendisine yaptığımız vs nin adaletli olması için wolf ve sw sc kullanacağımı söyledim, kendisi bana sc basanlarla vs yapmıyorum dedi:) Şimdi bu mudur adalet sorarım size:) Az düşünün, ha birde arenada aralarında 1vs1 yapanlara malice atıp küfür yemeyin:)

Öyle bi durumda wolf sw sc basmak tabi normal bişey ama konuyla alakası yok . Nasıl assas critic ,spike warrior hs hb kullanıosa priestte gayet ve gayet tüm skillerini kullanabilir. Bunda karşı çıkılcak birşey yok. Acid den bahsetmişsin o bir skill değildir ki vs de kullanılsın... Warrior 75 master skilli sanırım defans kırıo o da kullanılabilir.Bu skiller sende var ve kullanabilirsin. Vs de buff atıo , vs de malice atıo yok sunu yapıo yok bunu yapıo o yüzden adaletsiz.. böyle bişi olmaz..

• @onlyshaman

bilmeden konuşan insan çeşidine en iyi örneksin, hayatın boyunca priest char açmadığın bes belli bezirok kabağı

30 str skill'i heal-debuff-buff her dalda var yanılmıyorsam da level 30'da açılıyor

o resimlerdeki skillerin'de alaı yanlış al doğrularına burdan bak.
    http://www.kodb.info/skills.php

birde o zırhın dayanıklılığını düşüren skill biraz yavaş doluyor 10 kere vursam zırhı patlatırım diyosun ama 10 kere vuramadan senin kafan patlar. Zırhıyla ne işin var ya senin amacın adamı indirmek
    Warriorsan vs'nin başında direk 75 vurursun. Sonra 80'sen hell blade 80 değilsen de howling sword ile dalarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 18 Temmuz 2008; 1:58:41 >

• quote:

Daha yazılanı okumadan saçma bulan bazı arkadaşlar var o yüzden polemik yapmaya lüzum yok. Bu oyunu üst düzey oynayan insanların nasıl oynadığından bihaber biçimde yaptıklarının doğru olduğunu düşünerek bu yolda ilerlerler ise zaten o üst düzeylere ulaştıklarında yeterince dışlanacaklardır ve yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacaklardır. 1vs1 np amaçlı, karşı ırka zarar verme amaçlı veya kin gütme amaçlı yapılmaz.
    quote:

Akıl var mantık var böyle saçmalık olur mu.L.J ye katılmıyorum.Belliki çok çekmiş priestlerden.Sende priest aç oyna.

İçinizde patlasın o malice ler debufflar ve heal spamlar
    Şimdiye kadar binlerce bp kestim. Bunların yarısına 2 skill den fazla atmamışımdır. Bunlar sağlam tipte olup, tarif ettiğiniz üzere 1vs1 yaparken sadece Malice değil, Debuff, Heal Spam, Speed Hack ve DD kullananları...
    Örnek1: BuggRoller Heal Spam, Massive, Debuff FTW^^ Bizde cure bol, Allah'ın sevdiği kuluyuz 3 kere heal fail verince tabi:)
    Örnek2: TheCoozka görüldüğü üzere bende buff yok, adam buffer bide buff ac basıyor kendine bana malice atıp geliyor. Ben sc basmasını bilmez miyim?
    Örnek3: eskudo örnek2 nin kopyası buda.
    Örnek4: TheFinalJudge yakın zamana kadar xig ardreamde akan bir adam. En sağlam Bp si o Ardream'in. DD kullanıyor, Debuff, Malice, Slow, Confused, Mana Drain, Heal Spam ne ararsan var adamda. O dd takarsa bizde Club 20 takarız. Ki o adama illusion atmasınıda bilirdim. Kendime yakıştıramadığımdan atmadım.
    Örnek5: Phixius Speed Hack, Debuff, Malice, Slow, Yemeyince topuk, Heal Spam kullanan bir sizin kafadan adam daha. Bu adamı o gece 3 kere kestim. Buda en isyankar edeni olacakki kendisini, letter dan ana bacı kayıp, pedalcı demişti xD 30 dk lık scrollun 20 dk sını bu adamla 3 kere vs yapmak için harcadım o gece. En az 10 kere topuklamıştır^^ Ama spike ı sona saklarsan yemez o topuklama taktiği...
    Ben BP lere malice atmayın demiyorum. Beni tüm bunları kullanmadan vs de kesmiş BP lerde var. Kendilerini kutluyorum. Ama vs dediğin adil olandır. Ben genelde vs yaparken karşımdakine saygı duyarım. Bu arkadaşlarla yaparken pek saygı duyamadım. Bu Ownage değil RAPE! diye bir laf vardır bilen bilir.

Siz assaslarda spike,minor,evade kullanmayın o zaman ?

• quote:

@onlyshaman

bilmeden konuşan insan çeşidine en iyi örneksin, hayatın boyunca priest char açmadığın bes belli bezirok kabağı

30 str skill'i heal-debuff-buff her dalda var yanılmıyorsam da level 30'da açılıyor

birde o zırhın dayanıklılığını düşüren skill biraz yavaş doluyor 10 kere vursam zırhı patlatırım diyosun ama 10 kere vuramadan senin kafan patlar. Zırhıyla ne işin var ya senin amacın adamı indirmek
    Warriorsan vs'nin başında direk 75 vurursun. Sonra 80'sen hell blade 80 değilsen de howling sword ile dalarsın.

Boşver hocam, ben anlatmaya çalışıyorum adam laf sokmaya çalışıyor sanada bulaşmasın:)
    Milletin hayatında cz ye çıkmışlığı yok arenada yaptığı terbiyesizlikleriyle övünüyor. 80 BP ile 80 warriora 1vs1 de millet oturmuş izlerken bi malice atında cevabınızı o zaman alırsınız.

• VS DE SADECE 3. KİŞİLERİN YARDIMI YASAKTIR GERİSİ SERBESTTİR
  • valla bence hic aynıclass a fln da gerek yok
    priestler buf ac de basıyo

benım maliceyle tek işim 10 15 lwl pri kasıp arenaya giderim
    her vs yapana malice
    adam sinirden klavye parcalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CranK33

valla bence hic aynıclass a fln da gerek yok
    priestler buf ac de basıyo

benım maliceyle tek işim 10 15 lwl pri kasıp arenaya giderim
    her vs yapana malice
    adam sinirden klavye parcalar

işte senin aptıgın ÇOCUKLUK tan başka bişey degil..
    bu ve türevi adamlara küfür de etsen ellerine yazık yani KÜFÜRE BİLE DEGMEZSİN..
    bu tür priestlere kızılır laf söylenir gerisine laf söyleyende zaten arkadaşların dedigi gibi LAMERDİR..!
  • kısaca
    NO SPİKE
    NO MALİCE
  • quote:

Eğer rogue iseniz explore skillerinde mauseu minorun uzerınde tutarak """"" Heal 60 HP """"yazısını goruceksiniz bu nedemek? Hayvani bir hızda surekli heal yapıyorsunuz demek. Yani övündüğünüz minor combo vs de kendini heallemek oluyor. O halde bende 10k heal bile basarım vs de gıgınızı cıkartmamanız lazım.

kaldı ki assas minor yaparken birde skill vuruyor değil mi,priest kendine sadece heal yapabiliyor

konuya gelince,bence herşey anlaşmaya bağlı vs yapacak kişiler önce kuralları belirler,defans ve hp durumlarına bakarlar anlaşır,koklaşırlar ve sonra allah ne verdiyse

• quote:

@onlyshaman

haklısın pwner 30levelde 3skildede açılır 30str
    Ama 80 level atacker bir warriorla 80 level rezzer priest vs yapsa priest skil atmıcakmı?

Edit:bu arada siteye yeni kaydoldum gerçekten güzel bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedicKit -- 18 Temmuz 2008; 12:35:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MedicKit

haklısın pwner 30levelde 3skildede açılır 30str
    Ama 80 level atacker bir warriorla 80 level rezzer priest vs yapsa priest skil atmıcakmı?

Edit:bu arada siteye yeni kaydoldum gerçekten güzel bir site

ben malice atmasın demiyorum zaten, malice tılıp atılmaması hakkındaki yorumum ilk sayfada:

quote:

bence vs'de malice kullanılabilir. nede olsa bi skill.

Ama bence şu şekilde olmalı: üçüncü bi kişi 4, 3, 2, 1 ve başla şeklinde saydıktan sonra vs başlar vs başladıktan sonra da ister malice atsın ister parasit bence fark etmez. Çünkü ben vurmaya başladıktan sonra fail verdirme şansım var atabilse bile o ana kadar hp'sinin birazını almış olurum hem.

Malice atıp daha sonra sonra vs istemek veya vs yapmak için anlaştığımız anda araya malice'yi sokmak bence kancıklık.

konu malice üzerine açıldı, birde heal meselesi var tabi. Vs'de heal yapmak serbest olsa %99 priest yatmaz. Zaten warrior-mage-assas karakterlerin kendisini birim zamanda ne kadar iyileştirebildikleri sınırlıdır. 2 tarafın hp'de vs esnasında dengei bi biçimde aşşağıya inerken priest kendine bi 10k bassa olay orda biter karşıdki adamın daha vurmesına gerek yok.

ardreamde hpler düşük olduğu için heal yapsa bile değişen pek bişey olmuyor ama +70de hpler bi 4k-5k'nın üstüne çıkınca heal yapan priest'i yatırmak çok zorlaşıyor.

• adam priest açmış skillerini öyle vermiş debuff açmış ne atsa yeridir sende aç sende at derim ama ben bi warrior olarak bana atılmasına karşı olarak gözükürüm ama priest olsaydım kesin atardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

adam priest açmış skillerini öyle vermiş debuff açmış ne atsa yeridir sende aç sende at derim ama ben bi warrior olarak bana atılmasına karşı olarak gözükürüm ama priest olsaydım kesin atardım

yani vs de şu priestler hep çekiyo buffer olsa kendine buff atma derler healler olsa kendine heal atma derler debuffer olsa debuff atma derler
  • Bence Vs de hersey mubahtır.Oyunculuk sadece klayve tusları ve pedaldan olusmaz warsa(acıksa) skilin kullan....
    Ayrıca NPC de ki itemlerde kullanılır Vs de.Vs de tek kural DIsardan hiç 1 müdahale olmaz
    [

Gerisi ıvır zıvırdır bence.(Özelliklede Kendi skilim ise kesinlikle kullanırım-Asas isem 72-75-80-master skillerim warior isem stün esc-mage isem zıplama-tokat- priest isem debuf mana calma malice"massive atarken dusunuorum :D cok fazla sovuolar" )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.