Bildirim
GENÇLİK Bİ MF4 TAHMIN YAPABILIR MISINIZ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17 bin diyor küfür yemeden gidiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarge17
17 bin diyor küfür yemeden gidiyorum
Niye hocam çok mu iyimser oldu
quote:
Orijinalden alıntı: abaci33
quote:
17 bin diyor küfür yemeden gidiyorum
Niye hocam çok mu iyimser oldu
yok bro ben 2015 sınavında üniversiteye girdim o sınava göre bu netler 10-15 bine bile çeker.
-
Hocam bende mezunum. Matematik anlamında geçen senenin açık ara zor olduğunu düşünüyorum. Kimya ile biyoloji yine aynı yaptım zaten. Ama fizik sanki bu sene biraz daha zorlayıcı gibi geldi bana.
quote:
Hocam bende mezunum. Matematik anlamında geçen senenin açık ara zor olduğunu düşünüyorum. Kimya ile biyoloji yine aynı yaptım zaten. Ama fizik sanki bu sene biraz daha zorlayıcı gibi geldi bana.
Bana sınav sonucun gelince hatırlatma yapsana hocam 20 binin dışına cıkmaz bu sonuç -
quote:
quote:
Bana sınav sonucun gelince hatırlatma yapsana hocam 20 binin dışına cıkmaz bu sonuç
Tamam hocam not edeyim kenara. Yani inşallah diyim ben de. Hocam eğer öyle gelirse önerebileceğin bir bölüm, üniversite var mı ? -
quote:
quote:
quote:
Bana sınav sonucun gelince hatırlatma yapsana hocam 20 binin dışına cıkmaz bu sonuç
Tamam hocam not edeyim kenara. Yani inşallah diyim ben de. Hocam eğer öyle gelirse önerebileceğin bir bölüm, üniversite var mı ?
Valla kardeş yalan yok hayalimdi YTÜ inşaat. Eğer gelirse YTÜ inşaat ve YTÜ endüstri arasında bi seçim yap derim.Yanlış hatırlamıyorsam itü söyledigim dilimden cok üstte kalıyor. Bence bu ikisi üzerine yoğunlaş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam hocam not edeyim kenara. Yani inşallah diyim ben de. Hocam eğer öyle gelirse önerebileceğin bir bölüm, üniversite var mı ?
Valla kardeş yalan yok hayalimdi YTÜ inşaat. Eğer gelirse YTÜ inşaat ve YTÜ endüstri arasında bi seçim yap derim.Yanlış hatırlamıyorsam itü söyledigim dilimden cok üstte kalıyor. Bence bu ikisi üzerine yoğunlaş
Hocam zaten kafamda olan dört beş bölüm var o sıralamalarda. Daha yüksek olursa eğer ki itü inşaat var sanırım 18k. Eğer olmazsa da dediğiniz gibi ytüleri yazarım itüden sonra, mimarlık, endüstri olabilir.
-
İnş sana 20 k içi gelir banada dolaylı olarak gelir gibi bakalım hayırlısı
tabi dostum geliyorsa itü tabi ki herzaman daha iyidir Hayırlısı olsun. -
quote:
tabi dostum geliyorsa itü tabi ki herzaman daha iyidir Hayırlısı olsun.
Aynen hocam herşeyin hayırlısı valla. Sınavdan önceki gün şehir dışına giderken sınav belgemi evde unuttum, yarı yoldan geri döndük. Dedim bende her şeyin hayırlısı -
quote:
Orijinalden alıntı: Poljac
İnş sana 20 k içi gelir banada dolaylı olarak gelir gibi bakalım hayırlısı
İnşallah hocam. Yine ygsden sonraki gibi yamulmayalım da -
21k
quote:
Orijinalden alıntı: trinitrobenzen
21k
Sağolun hocam cevapladığınız için. -
Ne demek hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X