Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitmeye zaman yaklaştıkça İsveç Kronu'nun değeri TL ve Euro karşısında tavan yapıyor arkadaş. Hep bu Euro yüzünden, pis Yunanistan.
  • Oturma İzni - Residence Permit - Uppehållstillstånd:http://ehrimeneu.blogspot.com/2012/08/oturma-izni-residence-permit_17.html
  • Benden başka niye kimse yavmıyor yahu? Stockholm'den selam olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Benden başka niye kimse yavmıyor yahu? Stockholm'den selam olsun.

daha gitmedik ki yeğen sana da selam olsun
  • Benimde bütün işlerim bitti . Vizem falan herşeyim elimde. Madrid için gidiş tarihimi bekliyorum . Oradan da Ciudad Real'e geçiş...
  • bugün benimde vizem geldi artık gidiş gününü beklemek kaldı geriye
  • Giden var mı aranızda??
  • perşembe günü gidiyorum ben
  • erasmusda 2. ö. için her hangi bi sıkıntı çıkarıyolarmı yoksa 1. ö. ile aynı şansamı sahibiz kazanma konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

erasmusda 2. ö. için her hangi bi sıkıntı çıkarıyolarmı yoksa 1. ö. ile aynı şansamı sahibiz kazanma konusunda

İÖ lerde insan canım korkmayın bu kadar. Sen İÖ'sün deyip de puanını kırmıyorlar. Bölüm kendi içinde değerlendiriliyor hangi bölümse yani bugüne kadar öyle gördüm. Farklı bir uygulama yapan okul varsa bilemem de yoktur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

erasmusda 2. ö. için her hangi bi sıkıntı çıkarıyolarmı yoksa 1. ö. ile aynı şansamı sahibiz kazanma konusunda

İÖ lerde insan canım korkmayın bu kadar. Sen İÖ'sün deyip de puanını kırmıyorlar. Bölüm kendi içinde değerlendiriliyor hangi bölümse yani bugüne kadar öyle gördüm. Farklı bir uygulama yapan okul varsa bilemem de yoktur sanırım.

yılda 1500 veriyoz herşeyden tırsar olduk
  • Ne varmış ki şu Polonya da ? Herkes oraya gitmiş merak ettim
  • bu sinavlar ne zaman nasik oluyor biri bilgilendirebikir mi? ben gecmi kaldim katilmada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e34

bu sinavlar ne zaman nasik oluyor biri bilgilendirebikir mi? ben gecmi kaldim katilmada?

okuluna sorman lazım okula göre değişmekle birlikte güz dönemi içerisinde oluyor genelde.
    Okulunun avrupa ofisi kısmı (sitesi) vardır oradan sürekli takip et duyuruları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: e34

bu sinavlar ne zaman nasik oluyor biri bilgilendirebikir mi? ben gecmi kaldim katilmada?

okuluna sorman lazım okula göre değişmekle birlikte güz dönemi içerisinde oluyor genelde.
    Okulunun avrupa ofisi kısmı (sitesi) vardır oradan sürekli takip et duyuruları.

saol hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 sinde yolculuk var
  • Polonya - University of Rzeszow benimki de.
  • Nasıl gidiyor bakalım Erasmus hayatınız?
  • Hızlı ve Öfkeli :D
    Buz gibi bura. Ankara'dan gelirken 30 dereceydi, burda bi anda 10 dereceyi görünce hastalandım.
  • Seneye inşallah bende gidiyorum erasmusa Beyler anlatın biraz merak ediyoruz, neler yapıyonuz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.