Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VicMerth

Hızlı ve Öfkeli :D
    Buz gibi bura. Ankara'dan gelirken 30 dereceydi, burda bi anda 10 dereceyi görünce hastalandım.

10 derece yine iyiymiş burada ortalama 6-7'de geziyor. İstanbul'da felan havanın 20'nin üstünde olduğunu görünce deliriyorum.
  • Geçen günlerde -lere indik ama bu aralar hava güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Geçen günlerde -lere indik ama bu aralar hava güzel :D

Akşamları ve geceleri burada da eksiye iniyor hava. Arada güneş felan açıyor ama sırf sembolik, ısıtmıyor işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 17 Ekim 2012; 16:52:06 >
  • istanbul üniversitesi erasmus sınavına girenler var ise bu konu hakkında beni bilgilendirirlerse çok sevinirim ingilizce seviyesi olarak sınavın seviyesi nedir? intermediate veya upper olan birisi sınavdan ne kadar başarılı olur?
  • Arkadaşlar ben de Çukurova üniversitesindeyim ek yerleştirme erasmus sınavı yapıldı. Geçen seneden artan hibeleri dağıtmak için ek sınav yaptılar ama bu sınavın sonucunda geçenler sadece ikinci dönem mi gidebiliyor yoksa seneye bir yıllık gidebilirler mi?
  • Gidenler anlatabilir mi acaba? Eğitim açısından ciddi anlamda fayda sağlıyor mu? Fayda sağlıyorsa gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceren01

Arkadaşlar ben de Çukurova üniversitesindeyim ek yerleştirme erasmus sınavı yapıldı. Geçen seneden artan hibeleri dağıtmak için ek sınav yaptılar ama bu sınavın sonucunda geçenler sadece ikinci dönem mi gidebiliyor yoksa seneye bir yıllık gidebilirler mi?

Eğer sınavı kazanıp gitme hakkı kazandıysan dilekçe yazarak diğer döneme ertelettirme gibi bi hakkın var .

@Jurishan

Eğitim mi ? 10-15 kez falan okula gitmişimdir . Sosyal ve kültürel olarak kendini geliştireceksin , birde CV ne ekledin mi erasmus yaptigini çogu iş başvurusunda bir adım öndesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceren01

Arkadaşlar ben de Çukurova üniversitesindeyim ek yerleştirme erasmus sınavı yapıldı. Geçen seneden artan hibeleri dağıtmak için ek sınav yaptılar ama bu sınavın sonucunda geçenler sadece ikinci dönem mi gidebiliyor yoksa seneye bir yıllık gidebilirler mi?

ben de çukurovadayım. geçen gün ben dış ilişkilerdeyken senin sorunun aynısını bir kız sormuştu ama hatırlamıyorum ne söylendiğini. benim tahminim 2013-2014 dönemi içindir, çünkü 2. dönemin başlamasına çok fazla zaman kalmadı, okul başvuru tarihleri geçmiştir.
  • arkadaşlar bahar dönemi için litvanya european humanities university' e gitmeye hak kazandım. gidecek yada şehir, üniversite hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.
  • Elimde ispanyaya ait vize var ama erasmus yerine yatay gecisi tercih ettim. Bu sene tekrar basvuracagim . Isin kotusu vizem var ispanyaya gidemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsveç'e geleli 3 ayı geçmiş resmen. Biraz klişe olacak ama daha dün gibi hatırlıyorum havaalanına gidişimi. Kısa bir zaman dilimi ama bir o kadar da yaşanmışlıkla dolu. Yaklaşık 6 ayım kaldı dönüşe.
  • Arkadaşlar merhaba, aranızda hiç vakıf üniversitesinde burssuz okuyarak Erasmus programından faydalanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schoulzen

Arkadaşlar merhaba, aranızda hiç vakıf üniversitesinde burssuz okuyarak Erasmus programından faydalanan var mı?

2.dönem burssuz olarak erasmus programından tekrar faydalanacagim , aynı zamanda vakif üniversitesinde okuyorum
  • Bu durumda okul ucretini odemeye devam ediyor musunuz?

• Tabiki devam ediyorsun .

• Cevabınız için teşekkürler.
  • Avrupa Turu düşünen var mı ? Yardımlaşırız vs..
  • Ben 2. dönem sonunda düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted_01

Ben 2. dönem sonunda düşünüyorum.

aynen
  • Beni de yazın.

24 Ocakta gidiyorum. Okulun adı: Katholieke Hogeschool Brugge - Oostende (Belçika, Brugge)

İkinci dönem için gidiyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.