Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım ben de jagiellonian üniversitesine geliyorum 25 şubatta ara dönem dil kursu. görüşelim
  • Çek Cumhuriyeti - University of West Bohemia ( Pilsen)
  • Konu UP , seneye bende deniyorum bu Erasmusu , bu arada MYO öğrencileri ve staj hareketliliği konusunda bilgi nedir ? sene sonu not ortalamasına bakıyorlar değil mi ? ya da MYO öğrencileri staj hareketliliği için ayrı mı değerlendiriliyor ? bir öğrenim hareketliliği bir de staj hareketliliği var okulumda da . Bizde de genel not ortalaması %50 ve %50 sınav. :)

Ayrıca 18 Mart için bakanlık 187K Euro hibe ayırmış bu sene için.
  • peki gidene kadar ki toplam maliyetiniz ne oluyor biraz cahilim de bu konularda bilgilendirirseniz mutlu olurum , ve oradaki yaşam maliyetiniz nedir ?
  • silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaycafer -- 8 Şubat 2013; 2:10:49 >
  • Beyler sınav nasıldı zor muydu ? Bilgi verir misiniz bu hususta ?
  • Arkadaşlar, bu sene 1.sınıfım gelecek sene için girmelimiyim sizce sınava ? Kafamdaki soru işareti bu sene pek bölümle alakalı dersim yok (yök dersleri ve temel eğitim dersleri alıyorum) yani bölümümle ilgili tam yetkinliğim yok ve kısmen eğitim için ingiltereyi istiyorum sizce 2 de mi 3.sınıf'ta mı gitsem. 3.sınıfta gidersem bölüm hakkında bilgim ve yetkinliğim olacak kısmen, eğitim olarak da daha çok faydası olabilir.
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben önümüzdeki senenin ilk dönemi için Cracow University of Technology(Polonya)'e gitmek istiyorum. Okulun yazılı sınavını geçtim, ve pazartesi günü speaking sınavı yapıldı. Kazandıktan sonra yapılması gereken işlemler nelerdir ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok çok sevinirim.

Ayrıca, EILC e başka bi okulda da gidebilirim değil mi ? EILC başvurusunu kendim mi yapıyorum yoksa okul mu yapıyor? Eğer EILC için de kabul edilirsem haliyle 1 ay kadar erken gideceğim, bu 1 ay için de hibe veriyorlar mı ? yoksa herşeyi biz mi karşılıyoruz?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,
    Şimdiden çok teşekkürler.
  • Dönüşe kaldı tam bir hafta. Vay be diyorum tekrardan, 10 ay olmuş yaklaşık!
  • Arkadaşlar erasmus masrafı ne kadar oluyor 1 dönem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koline

Arkadaşlar selamlar,

Ben önümüzdeki senenin ilk dönemi için Cracow University of Technology(Polonya)'e gitmek istiyorum. Okulun yazılı sınavını geçtim, ve pazartesi günü speaking sınavı yapıldı. Kazandıktan sonra yapılması gereken işlemler nelerdir ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok çok sevinirim.

Ayrıca, EILC e başka bi okulda da gidebilirim değil mi ? EILC başvurusunu kendim mi yapıyorum yoksa okul mu yapıyor? Eğer EILC için de kabul edilirsem haliyle 1 ay kadar erken gideceğim, bu 1 ay için de hibe veriyorlar mı ? yoksa herşeyi biz mi karşılıyoruz?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,
    Şimdiden çok teşekkürler.

genel olarak soruyorum.. bayan için polonya nasıldır?? belçika nasıldır?? hangisini tercih edelim ??

• belçika bayan için nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

belçika bayan için nasıldır?

iyidir .)

ne açıdan soruyorsunuz
  • koca 10 ay
    o soğukta
    naptın orda
  • 4 ayda ne kadar ortalama masraf çıkartır ? yokmu bilen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Haziran 2013; 23:28:11 >
  • ordan ne getirilir genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Haziran 2013; 23:27:20 >
  • Editlenen mesajın üzerine editlenmiştir .silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 25 Haziran 2013; 13:31:04 >
  • Bu tercih ettiğiniz ülkeye göre değişir. Nereye gitmeyi planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Bu tercih ettiğiniz ülkeye göre değişir. Nereye gitmeyi planlıyorsunuz?

Daha uniye baslamadim bu sene baslicam ins. ama mesela ispanya ya da orta avrupa ulkeleri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını [Genel] Erasmus olarak değiştirdim. Sanırım başka erasmus konusu yok bu şekilde. Faydalı olması amacı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 15 Ağustos 2013; 21:12:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.