Şimdi Ara

Genel soru : Çamaşır makinesi denge sıkma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bizde yaklaşık bi 6-7 senelik LG çamaşır makinesi var (sizde LG yok diye okumamazlık etmeyin, soru onunla alakalı değil. Bu sadece ek bilgi).

Bu meretin (bir çok yeni modelde olduğu gibi) denge sensörü var. Zaman zaman cihaz tam sıkmaya geçecekken, dengesiz yük diyor ve duruyor.

Tabi bu çoğunlukla yorgan, yastık falan atınca oluyor (doğal olarak).

Kapağı açıyorsun, yükü sağa sola atıyorsun falan, dönüyor dönüyor duruyor. Bazen saatlerce yükü dengelemeye çalışıyorsun.

Eşim der ki; bizim eski dandik makinede hiç böyle sorunlar olmazdı. Evet, ben de hiç denk gelmedim ancak yeni modellerdeki bu denge sensörü vs... gibi meretler yapıyor böyle diye düşünüyorum.

Benzer durum sizlerde de oluyor mu? Ya da mesela kullandığınız markada bunu iptal etme şansınız var mı?

Gerçi iptal durumunda da makine evde gezecektir belki ama artık bir çok durumda bu cihazlar tezgah altına yerleştiriliyor, eskisi gibi ortada kalmıyor. Gezme durumu minimum olacaktır sanıyorum, ne dersiniz?

• Benim yeni electrolux de ayni sekilde. Lastikli yatak örtüsü vs atarsaniz, diger camasirlari top edip icine alirsa dengelemiyor surekli basa donup duruyor.

Ama bu sekilde olması daha iyi oteki turlu sikmaya girerse makine cok sarsiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch var, denge sistemi çoğu zaman devreye giriyor ama sıkmadan bırakmıyor hiçbir zaman. Ne yapıyor ediyor bir şekilde sıkıyor sağ olsun

• 15 yıl önce başıma geldi.
    LG idi 3 gün içinde iade ettim.
    Gece 23.00 'da dengelemeye başlıyor sabah 8.55 olmuş halâ uğraşıyor.
    Yıkaması mükemmel idi, sessizdi ama o dengeleme sorunu kanser eder.

Diğer arkadaşın dediği gibi bosh, siemens 'de dengeleme olayı çıksada olayı bir şekilde çözüyor makine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıraş makinesi hakkında soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.