Şimdi Ara

General Mobile Discovery Ana Ekran Donma Sorunu (Siyah ekran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
47.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. yaklaşık 1 aydır GMD kullanıyorum 32 gb hafıza kartımda 23 gb boş alan var. Telefon uygulamalardan ana ekrana döndüğüm zaman hemen kendisine gelmiyor ekte gördüğünüz gibi siyah bir ekran geliyor ve bu ekran yaklaşık 10 sn kadar kalıyor sonra ana ekran kendisine geliyor. ana ekranda ki widget leri kaldırdım altta çalışan gerek olmayan uygulamaları kapattım yine aynı problem devam ediyor. Ram kullanımından şüphelendim ram kullanımı % 83 ü aşağı düşmüyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim rom işe yarar mı?

ekran görüntüsü şu şekilde. (Son iki gündür sık sık oluyor)

Mobil den göremeyenler için

Mobilden göremeyenler için ekran görüntüsü

General Mobile Discovery Ana Ekran Donma Sorunu (Siyah ekran)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfeg -- 22 Eylül 2013; 11:59:15 >

• Resim mobilde gozukmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dropboxtan link verdim bakabilirsiniz. @kemaloztin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trfeg

Dropboxtan link verdim bakabilirsiniz. @kemaloztin

Telefonda arkaplanda calisan uygulamalar telefonu zorlayip bunu yapmis olavilir yada telefona virus girmis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Telefonda arkaplanda calisan uygulamalar telefonu zorlayip bunu yapmis olavilir yada telefona virus girmis olabilir

Arkada şu an bir program çalışmıyor avg antivurüs yüklü ram kullanımı ise % 85 sorunun kaynağını bende bulamadım dğrusu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Arkada şu an bir program çalışmıyor avg antivurüs yüklü ram kullanımı ise % 85 sorunun kaynağını bende bulamadım dğrusu.

Ve tavsiye arkaplanda antivirus calismasin sadece taramak icin kullanin oda telefonu yorar

• Aynı problem bende de var arkadaşlar. Bir turlu çözüm bulamadim. Yardımcı olabilecek var mi?

• Bugün bende de aynı sorunu yaptı hatta siyah ekran geçmedi bataryayı çıkarıp takmak zorunda kaldım. Varmı bi çözümü bunun ya ?
  • Kullandığınız launcher Nedir ?

Ben Xperia Z1 launcher Kullanıyorum Bu Sorunu yaşamadım Büyük İhtimalle launcherdan kaynaklanıyordur Farklı Bi launcher kurup bir gün deneyin derim ...
  • Sorunu kendi çözümlerimle anlatıyorum:

Ana ekranda ki çalışan tüm uygulamlar dahil herşey hafıza kartından çalışıyordu. hafıza kartım sandisk class 10 32 kart. veri iletim hızı bu telefonda 12 mb bilgisayarda 15 mb. olayı şöyle fark ettim telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve herşeyi olduğu gibi yükledim yeniden. (olası bir virüs e karşı çünkü çok fazla dışarından uygulama yükledim). sorun tekrar etti. her ana ekrana dönüşümde donma oluyordu. ram kullanımı ise 700 mb civarımdaydı. oyun oynarken fark ettim ki hafıza kartından çalışlırken oyun donuyr daha sonra ana ekranda çalışan herşeyi ve walpaper ları telefon hafızasına aldım sorun çözüldü hafıza kartından çalışan oyun dahili depolamadayken donmuyor.

bu benim çözümüm ayrıca başka launcher denedim donma olmadı.
  • SD kartla bi alakası olduğunu düşünmüyorum benim bütün oyunlar SD de kurulu san disk C10 16GB oyundan çıkınca ekran direk geliyo fakat opera mobile telefonda kurulu ve bazen operadan çıktığımda geç geliyo bu da opera aktifken boş kalan Rami dolduruyo sanırım ve ana ekran arkaplandan zor geri getiriliyo.chrome kullan diceksiniz ama chrome telefonu tümden kastırıyo discovery ye o yüzden hiç kurmadım aldığımdan beri

• Son yorumun üzerinden iki ay geçmiş lakin başka konu açmamak için buradan devam edeyim dedim. Aynı sorunu yaşamaktayım ve hala çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

• Bahsedilen sorun aynen bende de var.neyse bi kere aldik bu markadan bir daha almiyicaz ben vaz gectim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Bahsedilen sorun aynen bende de var.neyse bi kere aldik bu markadan bir daha almiyicaz ben vaz gectim zaten

Bu sorun haricinde başka bir sıkıntım yok benim telefondan çok memnunum. Yalnız bu sorun can sıkıcı olmaya başladı bir çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Sencer

quote:

Bahsedilen sorun aynen bende de var.neyse bi kere aldik bu markadan bir daha almiyicaz ben vaz gectim zaten

Bu sorun haricinde başka bir sıkıntım yok benim telefondan çok memnunum. Yalnız bu sorun can sıkıcı olmaya başladı bir çözümü var mıdır?

Hocam bende de bir ara olmustu. Kullanmadigim yuksek boyutlu program ve oyunlari sildim. Rahatladi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

quote:

quote:

Hocam bende de bir ara olmustu. Kullanmadigim yuksek boyutlu program ve oyunlari sildim. Rahatladi telefon.

Ben hepsini kullanıyorum yaa :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Takilmalar ondan olabilir :)

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    Launcher ı değiştirince sorun ortadan kalkıyor arkadaşlar tavsiyem kendi başlatıcısını (launcher) kullanmayın apx olur nova olur dodol olur sizin keyfinize kalmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takilmalar ondan olabilir :)

Olabilir hocam :)

• quote:

Launcher ı değiştirince sorun ortadan kalkıyor arkadaşlar tavsiyem kendi başlatıcısını (launcher) kullanmayın apx olur nova olur dodol olur sizin keyfinize kalmış

Önceden NEXT Launcher kullanıyordum aynı sorun gene vardı Launcherden kaynaklanabileceğini düşünüp kendi Launcherine geçtim yine aynı sorun devam ediyor.

(Floor oldu kusura bakmayın ama aynı mesajda iki farklı alıntı nasıl yapılacak bulamadım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.