Şimdi Ara

General Mobile Discovery Ana Ekran Donma Sorunu (Siyah ekran) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
47.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son güncellemeyle biraz daha azalmış olsada sorun hala devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende ayda 1-2 kez oluyor antivirüs kuruluydu sildim. Eskiden olmazdı bakalım düzelecek mi...

• Esimin telefonunda da benim telefonumda da ayni sorun var ve cok can sıkıcı olmaya basladi. Kesin cozum bulan yok mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah0426

Esimin telefonunda da benim telefonumda da ayni sorun var ve cok can sıkıcı olmaya basladi. Kesin cozum bulan yok mu acaba?

kesin çözüm launcher değiştir. herhangi biri olur ben dodol launcher kullanıyorum rahatım.
  • Son guncelleme ile dahada arttigini dusunuyorum

Eskiden bu kadar sık olmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: trfeg

quote:

Orijinalden alıntı: emrah0426

Esimin telefonunda da benim telefonumda da ayni sorun var ve cok can sıkıcı olmaya basladi. Kesin cozum bulan yok mu acaba?

kesin çözüm launcher değiştir. herhangi biri olur ben dodol launcher kullanıyorum rahatım.

arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sadece bu sayfayı okuyarak dodol launcher ile kronik sorunu aştım mutluyum ;)
  • Telefonu kullanamıyorum artık . Bıktım şu donmalardan. Çözümü yok mu halen?. Artık bu markadan uzak durucam. Öyle bi donuyorki telefon. arka plan fotosunu bile değiştiremiyorum. Arkada hiçbir uygulamada çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Terlik -- 7 Eylül 2014; 1:44:40 >
  • Arkadaşlar bende de aynı sor GMD 4GB lık telefon var ve neredeyse yok denecek kadar az uygulama yuklu. Arka planda çalışan uygulama yok. antivirüsle taradım. SD kart cıkarttım denedım. Farklı Launcher lar denedim ama sorun devam edıyor. Ve günde 3-4 defa oluyor bu. Ne yapmalıyım. Servise göndereyim mi?
  • launcher değiştir derken ?

biraz acarmısınız uyuz oldum discoverye
  • ben de dodo launcher kurdum fakat donma devam etti. yakın zamanda kitkata yükseltip sonra tekrar jellybean'e geçtiğim için telefon şaşalamış olabilir diye düşündüm.

benim sorunum şu an giderilmiş grünüyor. bu da ses açma tuşuyla güç tuşuna birlikte basmak suretiyle girdiğimiz menüden wipe cache yaptıktan sonra oldu. hafif bir yavaşlık da vardı zaten. şu an gayet güzel işliyor şeytan kulağına kurşun.

bilginize.
  • Bir kac gundur bendede ayni sorun olusmaya başladi.

• Varmı sorunu çözebilen ? bende yaşıyorum.. :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.