Şimdi Ara

general mobile dst22 eksik yönleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gm dst22 dh de ki yorumlra bakarak gidip aldım ve bir haftadır kullanıyorum ama kısmen pişman kısmende iyi yapmışım diyorum tabi sonuçta değiştirmeyi düşünüyorum telefonu teknosadan aldım ve yoğun bir şekilde kullanıyorum telefonun ikinci simi problemli bazen arama yaparken yapılamıyor diyor açıp kapıyorum bişiler yapıyorum geçiyo bt kulaklık sim 2 de nedense aktif olmuyor iletim raporu kesinlikle gelmiyor kamerası yeterli ama ortanın altında bir kalitede çekiyor ses olarak güzel ama sim 2den gelen bir aramayı cevaplayınca ses 2 sn sonra geliyor telin tek güzel başarılı yönü ekranı ve dokunmatik olması msj yazarken klavye kullanıyorsunuz... açıkçası hayal kırıklığına uğradım samsungd880 ile değişmeyi düşünüyorum tel görünüş olarak ve malzeme olarak gayet iyi iletim raporu hariç gerisi idare eder ama bu benim için olmazsa olmazlardandır almak istiyenlere duyurulur...
    daha önceki modellerde sorun çoktu bunda giderildi dendi ama hala sorunlu bir tel... aksesuarları çok kalitesiz ayrıca resmen cin malı gibi duruyo kutusu güzel ama içindekiler çok dandik hele kulaklık seyyar satıcılardaki satılan kulaklıktan koymuşlar sanki....
    neyse uzun lafın kısası almak istiyenler bunları bilsin diye yazdım hayırlısı diyelim...bence general mobile dst22 sınıfta kaldı...
    haaa bide bilgi msj ının açında durmadan bilgi msj geliyo tcell deki kontor bildirimi gibi ışık yanıyo ikidebir çok saçma olmuş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.