Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ereyondan aldım net üzerinden alındığı için iade hakkın daha kolay diye biliyorum yüz yüze satışlarda yan yattı çamura battı söylemi olabiliyor şansına
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar ne yaptıysam windows 7 de usb sürücüsünü yükleyemedim..yani bilgisayardan telefonu göremiyorum....bu sorunumu çözüm söyleyebilecek var mı acaba?..teşekkürler..

USB yi bilgisayara bagladiginda orta navigasyon tusuna basip bilidirimlere girip "Baglan" sekmesine basarsan kartin icini gorursun. Telefonun icini goremiyorsun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 15 Aralık 2009; 19:48:59 >
  • Merhaba
    Ben DSTL1 i yaklasık 10 gundur kullanıyorum..
    Fena değil wifi si çok iyi çekmiyor... bir oda ötedeki wifiye bağlanamıyor...
    Operatorlerin hücre bilgisi ayarları yokmus bu telefonda.. Acaba hücre mesajlarını alabileceğim bir uygulama bilen varmı...
    TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolog

arkadaşlar ben mesajlara giriyorum mesela geri tuşuyla çıkıyorum ama uygulama kapanmıyo ama ben girdiğim her uygulamayı mesajlar ayarlar telefon gibi kapatmak istiyorum bunu nasıl yapcaz??

Arkadaşım farkettiyseniz SIM2 arama tuşunun hemen üstünde küçük bir ev görseli var. Yani SIM2 tuşu arama fonksiyonları dışında Home( Ev) tuşu olarak kullanılıyor. Yani uygulama sırasındayken bu tuşa bastığında her zaman cihaz ana ekrana döner. Her türlü uygulamada (sadece telefon arama ekranı hariç) SIM2 tuşuna basarak ana ekrana geri dönüş yapabilirsin.

Bu arada Android'in güzel özelliklerinden biride multi tasking ( çok görevli) olması. Şöyle ki yanılmıyorsam aynı anda 6 farklı işlem yapabiliyorsun. Mesela telefonla konuşurken SIM2(aynı zamanda home tuşu) tuşuna bastığında ana menüye dönüp telefonda yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin.Yada internet sayfasında gezinirken sayfanın açılmasını beklemeden SIM2 tuşu ile ana ekrana dönüp yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin. Böylece 6 farklı işlem arka planda çalışırken başka işlem yapabilmeniz mümkün. Peki ana sayfadan geri dönüş nasıl yapacam diye sorarsanız eğer, SIM2 tuşuna basılı tutman yeterli ekranda en son yapmakta olduğun 6 işlem çıkacaktır, senin tek yapman gereken hangi işleme geri dönmek istiyorsan onu seçmek.

• bak bunları bilmiyodum eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: churshad

tesekkur ederim Erol bey. Fiyatina gore cok iyi ozelliklere sahip bir telefon ama kucuk seyler migde bulandirir derler ya bu teknosa konusu canimi SIkIyor. hala emin diiilim alip alamamakta. Bide biraz agresif bir kisiligim var bi sorun cikarsa ve yok falan derlerse kotu seyler olabilir. Acikcasi o yuzden tam karar veremiorum. Sitede okudugum yorumlarin yuzde 90 i telefonu ilk aldiktan sonra bir sorun yasamis bende kalan yuzde 10 un icinde olabilecegimi dusunmuyorum sanirim bi kac hafta daha dusunucem. Birde bu telefon media markt yada electro world de satilmiyormu? bide erol bey biseyi merak ediyorum wireless kullanirken iphone da ki gibi parmak hareketleriyle sayfa yakinlastirila biliyormu acaba?

Arkadaşım %90 olayına katılmıyorum, benim bildiğim sorun yaşayan 2 arkadaşımız oldu, biri vodafone hattıyla ilgili sorun yaşayan arkadaşımız ki onun sorunu çözüldü, diğeride konuşma sırasında seste cızırtı geliyor diyen arkadaşımız. Bunun dışında ben cihazlarında sorun yaşadığını söyleyen bir arkadaşımızı hatırlamıyorum. Bu arada eğer cihazında bir sorun varsa Teknosa birebir değişim yapmak zorunda, bu senin yasal hakkın. Eğer cihazda bir sorun varsa cihazı almak zorundalar.Ama şunu söyliyebilirim cihaz son derece keyifli, zaten telefonu alıp kullanmaya başladıktan sonra ne kadar haklı olduğumu göreceksin.

Bana sorarsan cihaz birkaç ay sonra ikinci el piyasası baya bir hareketli olan bir cihaz olacak, çünkü şu anda fiyat/performans oranı en iyi cihaz diyebilirim, rakip olarak bakıldığında aynı fiyat seviyesinde Samsung Star'ın Wi-Fi olanı var, örneğin bu cihazla küçük bir kıyaslama yaptığımızda

General Mobile DSTL1:

Android işletim sistemi
    624Mhz Marvel işlemci,
    256MB dahili hafıza,4GB hafıza kartı,
    tek/çift sim
    5MP kamera
    yedek pil
    masaüstü sarj

Samsung Star:

işletim sistemi standart
    işlemci hızı bilinmiyor
    50MB dahili hafıza, 2GB hafıza kartı
    tek sim
    3.2MP kamera
    yedek pil yok
    masaüstü şarj yok

Soruna gelince parmak hareketiyle yakınlaştırma mevcut, ancak Iphone daki gibi değil, web sayfasında gezinirken tam ekran yapıyorsun, daha sonra çıkan küçük çerçeveyi yakınlaştırmak istediğin yere getiriyorsun, otomatik olarak cihaz çerçeveyi bıraktığın yerde sayfanın o bölgesini yakınlaştırıyor. Diğer bir yöntemde ekranın altında çıkan yakınlaştırma ve uzaklaştırma düğmelerini kullanmak.

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 16 Aralık 2009; 9:54:06 >

• General Mobile ile ilgili en güncel başlık burası olduğu için buraya yazıyorum..

General Mobile DST Business modelini almak istiyorum.. Bu ürünü kullanan sorun yaşayan varmı..

Gördüğüm kadarıyla bazı GM modelleri sıkıntılı... Forumda Business modelinin bir sürü satılık ilanı var, biraz kafam karıştı doğrusu..

Business modeli ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnggrl

General Mobile ile ilgili en güncel başlık burası olduğu için buraya yazıyorum..

General Mobile DST Business modelini almak istiyorum.. Bu ürünü kullanan sorun yaşayan varmı..

Gördüğüm kadarıyla bazı GM modelleri sıkıntılı... Forumda Business modelinin bir sürü satılık ilanı var, biraz kafam karıştı doğrusu..

Business modeli ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..

Arkadaşım DSTL1 almadan önce ben bir ara kullanmıştım bu cihazı,dokunmatik ekran bir telefona geçmek için değiştirmiştim. Cihazda herhangibir problemle karşılaşmadım oldukça güzel bir cihaz hatta bir ara Kurtlar vadisi dizisinde bu telefonlar kullanılıyordu, şimdi de Ezel dizisinde kullanılıyor. Birçok yerde satılmasının nedeni büyük bir ihtimal problem değil, cihazın çok tutulması olabilir. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.

• Arkadaşlar herkese selam öncelikle.

Aranızda yeniyim, bu tür cihazlarda da epey yeniyim... Anlayacağınız tam bir çaylak sayılırm. :) Bu yüzden bazı sorularım salakça gelirse kusura kalmayın şimdiden.

DSTL1 alalı 2 hafta olmadı. Aldığım gün telefonun SIM1 kartını okumadığını farkettim. 24 saat dolmadan teknosa'ya götürdüm, sıkıntının simkarttan kaynaklı olduğunu söylediler. (Adam kendi kartını taktığında hakaten çalıştı cihaz; ama işin garibi arızalı olduğu söylenen simkart hem SIM2'de hem de başka telefonlarda çalışıyordu). Bu garip durum üzerine servise gittim, onlar da simkart arızası dediler. (Bu arada servisten çıkarken yediğim 60 Tl'lik park cezası ve 8tl'lik yeni simkart maliyetiyle cihaz bana daha baştan 68 TL pahalıya maloldu :) Yeni simkartı ilk taktığımda çalıştı cihaz derken ertesi gün gene SIM1 gene görmemeye başladı.
    Servise tekrar götürdüm, bu kez cihaz değişim raporu verdiler, Teknosa'dan yenisini aldım. Kartları denedim, ikisi de çalıştı bu kez. Kapadım açtım, gene çalıştı. Ama tam rahatlamış bi şekilde cihazı kurcalarken, tekrar SIM1'in çalışmadığını gördüm. Kartları yer değiştirdiğimde SIM1'de "hizmet yok" uyarısı veren kart SIM2'de şakır şakır çalışıyordu. EEEhhhh dedim tabii... Uzatmayayım... Şimdi SIM1 yuvası kafasına göre hareket ediyor. Yani kartı bir görüyor bir görmüyor... Ne yapsam bilemedim... Teknik servisi aradığımda, her görmeme durumunda kartların yerini değiştirme gibi bi acayip öneri geldi. Yani ikide bir aç kapa, batarya çıkar, kart değiştir, kapağı kapa, cihazı aç... bunlarla uğraşıcam, üstelik de bi süre sonra hangi kartım hangi yuvada karışacak...

Sizlerden bu konuda bi fikir alabilirsem çok sevinirim.

(Bilgi için: iki hattım da avea, 1.6 yeni sistem yüklenmiş vaziyette)

İkinci olarak da bir başka sorum olacak: Yüklenmiş bir uygulamayı (oyun, program vs..) nasıl uninstall edebilirim?

Şimdiden teşekkürler, sevgiler.

• Bu sabah bende de önce Sim1 e yok dedi sonra sim2 ye yok dedi sonra ikisi birden yok dedi beklerken Sim2 geldi 5 dk sonra da Sim 1 geli şuan çalışıyor inşallah ilk ve son olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_52

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_52

Cok tesekkürler cryptdlg .. rehber işi haloldu. Ancak ben 1.6 Donut yazılımını yüklemiştim. Buna ragmen bluetooth cozulmedi.Dolayısıyla eski tel. deki müzikleri aktaramıyorum (bilgisayarımda USB portları kullanılmadıgı için bilgisayardan aktarım da yapamıyorum.). Bluetooth 120 sn. den daha fazla acık olmuyormu?

O sure sadece sana gorunmen icin verilen sure. Yani sana baglandiklarinda islem 120 Sn den uzun surecek bir islemse bunu kesmiyor. Ben 12 Tane resim attim epey bir suremi aldi. Oyle cok sarki atmam lazim diyorsan zaten hic bulasma derim. USB si calisan bir yerden transferi oyle yap. Sanirim android bt konusunda baya bir gelismesi gerekiyor.

Bu arada cihaza isim filan vermediysende gozukmuyor sanirim. İsim ver sonra tekrar arat.

Bu arada youtube den "android bluetooth file transfer" diye aratirsan isine yarayacak birseyler bulabilirsin.

Bluetoota isim vermiştim.yalnız bu cok önemli bir problem. Ozellikle telefonlar arası transferde bu kullanılıyor. GM nin sorunu çözmesini beklemesini de içime yediremem. ne olacak peki? Başka bu sorunu yasayan var mı acaba?

Arkadaşım BT ile transferi aşağıdaki gibi yapabilirsin, ben bu şekilde 30 tane müzik dosyasını DSTL1'e attım. Ancak biraz uzun sürüyor haberin olsun

1.) BT'u aç, Cihazı görünür yap.

2.) BT ile dosya göndereceğin telefondan DSTL1'i arat, bulduktan sonra dosyaları göndermeyi dene.

3.) Bluetooth ayarlarında iken eğer varsa şifre sorgulama ekranı gelecek, şifreyi gir, daha sonradan sonradan obex dosyası kabul ediyormusunuz diye birşey gelecek ekrana, tamamı seçtikten sonra dosyaları sd kartınızda nereye kaydediğiceğinizi soracak oradan dosyaları nereye kaydetmek istiyorsan onu seç.
    Not: Bluetooth ayarlarında yer alan BT Yolu tikli ise kaldırın, bu ayar daha önceden dosyalarınızı nereye kaydettiyseniz her zaman dosyaları oraya kaydetmeye yarıyor.

4.)Eğer dosya gönderimi sırasında Bluetooth ayarlarında değilde ana ekrandaysan, üstteki bildirim barını aşağı sürükleyip dosya gönderim talebine evet demen gerekiyor.

Cevaplara teşekkürler.. Bluetooth sorunu çözülemedi.Teknis servise yollamak gerekmiş.Bende " 1 günlük telefona niye servise yollayayım " dedim ve iade ettim. Şimdi elimde 449 TL. lik Teknosa hediye çekiyle kaldım..Neyse 2 ay telefonu inceleyip aldıktan sonra iade etmek komik oldu ama içime sinmedi işte... Şimdi yine çift hatlı diğer telefonları incelemeye başalayacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

churshad arkadaşım ben pendik-neomarin teknosadan aldım..ilk aldığım malesef harici kart arızalı olduğu için 2 saat sonra götürüp birebir değişim yapıp yenisini verdiler..2.aldığımda da konuşma seslerinde karşı tarafın sesleri cızırtılı geldiğinde 1 gün sonra yani bugün götürdüm ve orada onlarda denediler gördüler tekrar başka bir yeni kutu verip birebir değişim yaptılar..hatta orada yeni aldığım telefonla 1-2 görüşme yaptım yine cızırtı var mı diye ses temiz geliyordu fakat iş yerine gelince 1-2 konuşmada da cızırtılı olduğunu gördüm(yanlız hepsinde değil bazı konuşmalarda oldu)...birde şu usb kablosuyla windows 7 işletim sistemimdeki laptopa taktığımda sürcüsünü bir türlü kuramadı (usb sürücüsünü GM sitesinden indirdim) ve bilgisayardan malesef telefonu göremiyorum..anlayacağın canım biraz sıkıldı belki yarın götürüp iade edeceğim...Bu arada teknosada ki arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu hem değişimlerde hemde orada bana 1.6 sürümünü de yükledi....telefonu dün almıştım..
    Şimdi teknosadaki telefonlar arızalı mı bilmiyorum ama bana verdikleri 3 yeni telefonun kutusunda da kapağındaki TSE 2 yıl garantili yapışkanlı kağıdını önümde yırtıp açtılar...
    Ben yarına kadar bakıp karar vereceğim belki telefonu iade ederim..ama dediğim gibi benimkinin sadece ses ile problemi vardı şansıma......
    Sonuç da telefon fiyatına göre çok güzel bilhassa Android işletim sisteminin olması,çift sim kart,wifi nin çok iyi çalışması ve ses yüzünden geri verebileceğim ihtimalinden dolayı bakmadığın bir çok güzel özallikleri....

Cızırtı gariptir bende de oluyordu, ama bluetooth problemini aşamadığımdan sıra ona gelmemişti. Teknosa iade konusunda hiç sorun yaratmadı .Tabii ki elinde hediye çekiyle kalmayı saymazsan.

• quote:

Arkadaşım farkettiyseniz SIM2 arama tuşunun hemen üstünde küçük bir ev görseli var. Yani SIM2 tuşu arama fonksiyonları dışında Home( Ev) tuşu olarak kullanılıyor. Yani uygulama sırasındayken bu tuşa bastığında her zaman cihaz ana ekrana döner. Her türlü uygulamada (sadece telefon arama ekranı hariç) SIM2 tuşuna basarak ana ekrana geri dönüş yapabilirsin.

Bu arada Android'in güzel özelliklerinden biride multi tasking ( çok görevli) olması. Şöyle ki yanılmıyorsam aynı anda 6 farklı işlem yapabiliyorsun. Mesela telefonla konuşurken SIM2(aynı zamanda home tuşu) tuşuna bastığında ana menüye dönüp telefonda yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin.Yada internet sayfasında gezinirken sayfanın açılmasını beklemeden SIM2 tuşu ile ana ekrana dönüp yapmak istediğin işlemleri yapabilirsin. Böylece 6 farklı işlem arka planda çalışırken başka işlem yapabilmeniz mümkün. Peki ana sayfadan geri dönüş nasıl yapacam diye sorarsanız eğer, SIM2 tuşuna basılı tutman yeterli ekranda en son yapmakta olduğun 6 işlem çıkacaktır, senin tek yapman gereken hangi işleme geri dönmek istiyorsan onu seçmek.

evet hocam bunların farkındayım ama benim kafama takılan şu ben arkaplanda çalışan uygulama istemiyorum arka planda uygulama bırakmamanın bi yolu var mı?

• Arkadaşlar güzel bir uygulama daha

Ugulama indirme linki:

h ttp://r apidshare.com/files/321643862/com.tunewiki.lyricplayer.android.apk

Tunewiki. Bu uygulama ile Android’inizdeki mp3'lerinizi organize bir şekilde dinleyebilir, bu şarkıları dinlerken senkronize bir şekilde ses ile birlikte kayan şarkı sözlerini okuyabilir hatta sizinle birlikte şu an bu şarkıları kimlerin dinlediğine harita üzerinden bakabilir ve bir komünite oluşturabilirsiniz. Uygulamanın onlarca güzel özelliği var.

Öncelikle TuneWiki Android’in standart Medya Oyntacısının yaptığı her görevi yapabilir. Cihazınızdaki müzik dosyalarını gösterir, bu dosyaları albüm isimlerine ya da şarkıcı isimlerine göre sıralar , favori listeleri oluşturmanızı sağlar .

Bunun yanı sıra kendi özgün oynatma listelerini oluşturabilir hatta şu an dünya üzerinde en çok dinlenen şarkıları ya da yılın hitlerini anında cep telefonunuzdan dinleyebilirsiniz.

Gelelim TuneWiki’nin bazı çılgın özelliklerine. TuneWiki ile dinlediğiniz şarkılara anında online şarkı sözleri eklenir. Dahası bu sözler şarkıyla senkronize bir şekilde hareket ediyor.

Aslında TuneWiki’nin çılgın özelliklerine tek tuşla dinlediğiniz şarkıların YouTube ile videolarını da izleme özelliğini de eklerdim ama Youtube ülkemizde yasak olduğundan bu özellik bize yasak şu an =) Ama müzik yoluyla hayata bağlanan bir insansanız, TuneWiki bunun için mükemmel bir araç. Sevdiğiniz şarkıları şu an dünyada kimlerin dinlediğine bakmaktan tutun da , etrafınızdaki insanların hangi şarkıları dinlediğine , bu şarkılar hakkında ne yorum yaptığına kadar daha bir sürü özellik ile TuneWiki herkesin Android’inde kesinlikle olması gereken bir uygulama.

Android türkiyeden alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog

quote:

evet hocam bunların farkındayım ama benim kafama takılan şu ben arkaplanda çalışan uygulama istemiyorum arka planda uygulama bırakmamanın bi yolu var mı?

Evet var, eğer yeni yazılımı yüklediysen ekranın üzerindeki barı aşağı doğru sürüklediğinde Görevler diye bir bölüm göreceksin, onu tıkladığında arka planda çalışan programların listesi çıkacaktır, burdan sonlandırmak istediğin uygulamanın yanındaki çarpı işaretini tıklaman yeterli. Yada tüm uygulamaları ilk başta yer alan çarpı işaretine dokunarak yapabilirsin

• tam olarak sorduğum şey buydu çok teşekkür ederim @mkprl
  • arkadaşlar yorumların hepsini okudum ama bazı arkadaşlarda dstl 1 in sorun çıkarması beni soğuttu
    bu yüzden nokia 5800 ve dstl1 arasında kaldım acaba hangisini almalıyım
    zaten çok şansız bir insanım bide bu sorunları gördüm acayıp dstl 1 den soğudum
    ama android olmasıda beni kendine çekiyor
    sizce hangisini almalıyım neden??
  • 5800 kullanmış biri olarak sizin ihtiyacınız ve beklentilerinizin önemli olduğunu söylemem gerekiyor.
    5800 ın sesi daha iyidir. Ekran çözünürlüğü 3g ve gps diğer artıları. dstl1 ise çift sim kart ve android işletim sistemi ile ön plana çıkıyor. Eğer çift sim kartlı telefon ihtiyacınız yoksa 5800 tercih etmeniz doğal olur. Ben şahsen ilkönce 5800 kullanıp daha sonra dstl1 e geçtim. İyi de yaptım. Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 17 Aralık 2009; 0:16:41 >
  • Arkadaşlar telefonumun sağ üst (Geri) tuşuna bastığımda kasadan çık çık diye ses geliyor ve içeri gidiyor kasa. Birde bugün telefonumu tam dolu olarak şarjdan öğlen saat 13.00 gibi çıkardım. 17.30 gibi 34 dakikalık telefon görüşmem oldu ki telefonu aldığım dan beri en uzun telefon görüşmemdi. Telefonda kendi konuştuğumu duyuyorum.Dedim belki hattandır ama diğer Vodafone hattımdada sesler ara ara kesiliyor ve çok az çızırtı geliyor. ve şuanda şarjım tek çizgi olarak gösteriyor şarjdan çıkardığım dan beri 4 tane mesaj aldım 2 tane mesaj attım ve 34 dakikalık telefon görüşmesi başka hiçbirşey yok Wifi açık değil Bluetooth açık değil parlaklık en düşük seviye ve telefonu aldığım ilk gün bataryaları boşaldıktan sonra 12 saat süre ile hiç kullanmadan şarj ettim ama neden böyle anlayamadım.

Bugün teknosaya götürdüm ve servise verip telefon değişikliği veya para iadesi olacağını söylediler bende telefonum serviste iken benim mağduruyetim ne olacak dediğimde hiçbirşekilde yardımcı olamadılar ve cuma günü servise vereceğim. Bakalım sonuç ne olacak gerekli bildirimleri yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akndigital

Arkadaşlar telefonumun sağ üst (Geri) tuşuna bastığımda kasadan çık çık diye ses geliyor ve içeri gidiyor kasa. Birde bugün telefonumu tam dolu olarak şarjdan öğlen saat 13.00 gibi çıkardım. 17.30 gibi 34 dakikalık telefon görüşmem oldu ki telefonu aldığım dan beri en uzun telefon görüşmemdi. Telefonda kendi konuştuğumu duyuyorum.Dedim belki hattandır ama diğer Vodafone hattımdada sesler ara ara kesiliyor ve çok az çızırtı geliyor. ve şuanda şarjım tek çizgi olarak gösteriyor şarjdan çıkardığım dan beri 4 tane mesaj aldım 2 tane mesaj attım ve 34 dakikalık telefon görüşmesi başka hiçbirşey yok Wifi açık değil Bluetooth açık değil parlaklık en düşük seviye ve telefonu aldığım ilk gün bataryaları boşaldıktan sonra 12 saat süre ile hiç kullanmadan şarj ettim ama neden böyle anlayamadım.

Bugün teknosaya götürdüm ve servise verip telefon değişikliği veya para iadesi olacağını söylediler bende telefonum serviste iken benim mağduruyetim ne olacak dediğimde hiçbirşekilde yardımcı olamadılar ve cuma günü servise vereceğim. Bakalım sonuç ne olacak gerekli bildirimleri yazarım.

açıksa benim çift hata ihtiyacım yok dstl1 almayı düşünüyorum ama nedense herkeste sorun yaşatıyor
    acaba bu model sorunlu mu diye insan ister istemez kendine soruyor
    5800 ile kıyaslandığında kamera ve ekran hassasiyeti kamera kalitesi işçilik çift hatlarda sorun varmı yok mu
    kafama takılan sorular bunlar
    açıkçası dstl1 in tek artısı android olması
    yorumlarınızı bekliyorum tşk

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.