Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM 2 mini telefonumu satıp bunu almayı planlıyorum bende gerçi buda çok sağlam çıktı ısınma donma yok ekran ve hoparlör kamera vasat biraz haricinde cihaz çok çok iyi ama GM 5 çok daha üst seviye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derser1 kullanıcısına yanıt
    Şu ana konuyu bir kere okusanız da şu yorumları bir daha görmesek?
    Telefon Nisan başında satışa sunulması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

ne alaka? nisansa nisan sanki nisana daha 3 ay var.1hafta kaldı.çıkış tarihi belli değil hala.rezilliktir bu başka bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 22 Mart 2016; 18:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

ne alaka? nisansa nisan sanki nisana daha 3 ay var.1hafta kaldı.çıkış tarihi belli değil hala.rezilliktir bu başka bir şey değil

"Bekleniyor."

• çık artık
  • G2 den bu telefona geçmeyi düşünüyorum yaklaşık 5 ay daha garantisi var bitmeye yakın satar alırım bu telefondan işlemcisi gpu su o kadar kötü değil saf andorid kullanıyor zaten snapdragon 820 olsa ne olacak cihaz zaten stabil ve hızlı bunun yanında 2 yıl boyunca güncelleme desteği güzel bir kamera lensi vs. tek şikayet ettiğim nokta keşke ekran 5.0-5.2 inç olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

"Bekleniyor."

?

Nisan geldi nisan allah aşkına nisan geldi geldi ocakta falan değiliz Mart'ın sonundayız geldi nisan piyasaya sürmeden 1 gün önce mi açıklıcaklar?

• gereksiz heyecan yapmayın arkadaşlar. nasıl olsa telefonu aldıktan 1 gün sonra herşey normale dönecek,heyecan bitecek :)
  • Ne telefonmuş arkadaş çıkmadı gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stimpy

gereksiz heyecan yapmayın arkadaşlar. nasıl olsa telefonu aldıktan 1 gün sonra herşey normale dönecek,heyecan bitecek :)

Şahsım adına heyecandan olmadığını söyleyebilirim.Uzun süredir telefonsuzum ve bu telefonun çıkmasını bekliyorum.Mart sonu - nisan başı diye açıklama yaptılar ama ona rağmen hala bir tarih vermediler.Telefonsuzluktan çıldırdım artık, alternatifi olsa gider onu alırımda o da yok işte
  • alternatifi olsa da almazdım ben nedense içime acayip sindi benim.ben de anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stimpy

alternatifi olsa da almazdım ben nedense içime acayip sindi benim.ben de anlamadım

İnşallah 1-2 hafta gibi kısa bir sürede sürerler piyasaya.Neyi bekletiyolar bende anlamadım
  • Ya beyler s3 kullaniyorum 3.5 yil oldu baya sorunlar oluşuyor artik clash of royale clash of clans da cok isiniyor sizce bu telefonun performansi nasil olur bu oyunlarda isinma falan ha bide simex bataryam var clash of clansda 2.5 dakikada bir yuzde 1 gidio royale de dakikada yuzde 1 bunda nasil olur

• Nisanın başında 4.5G geliyor bu telefonda aynı zamanda çıkması lazım, genelde telefonların böyle çıkış tarihleri oluyor, 1 Nisan Cuma mübarek günde çıksın alalım hemen.
  • Beyler artık size fiyat harici bi soru.

Siz beyaz gold versiyonunumu alırdınız? Yoksa siyah versiyonunumu?

Gold efsane ama ekrandaki siyah çerçeve hoş değil keşke beyaz olsaydı ama ona rağmen çok iyi bu siyah çerçeve sizi de rahatsız ediyormu?

• Net siyah. Beyaz versiyonda siyah ekran çerçevesi beni çok rahatsız etti
  • Ben cihazın beyaz rengini beğendim, siyah ekran çerçeveleri olsa bile siyah renkten daha albenili duruyor bana göre.
  • Beyaz gercekten guzel duruyor ama cerceve cok siritiyor siyah daha derli toplu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rose gold çerçeveli olan cidden benimde hoşuma gitti ama o siyah bloklar fazla sırıtıyo ah ah neden bir şeyide eksiksiz yapmazsınız ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyasak

Ya beyler s3 kullaniyorum 3.5 yil oldu baya sorunlar oluşuyor artik clash of royale clash of clans da cok isiniyor sizce bu telefonun performansi nasil olur bu oyunlarda isinma falan ha bide simex bataryam var clash of clansda 2.5 dakikada bir yuzde 1 gidio royale de dakikada yuzde 1 bunda nasil olur

S3'ten kat kat daha performanslı olacağı kesin ama ısınma sorunu kaçınılmaz.Bu olay metal gövde kullanmayan tüm telefonlar için geçerli..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.