Bildirim
General Mobile GM5 Plus vs Samsung S5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
S5 g900fq ise ve temiz ise s5 e devam et. Gm5 plus ta bazı hata ve sorunlar var.yakınlık sensörü yeri hatalı olduğu için konuşma sırasında kulak ekrana değiyor sürekli bişeyler oluyor,kamerası s5 e yaklaşamaz bile, tuş kilidini yandan açmak bana zor geldi sattım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
direkt s5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
S5 g900fq ise ve temiz ise s5 e devam et. Gm5 plus ta bazı hata ve sorunlar var.yakınlık sensörü yeri hatalı olduğu için konuşma sırasında kulak ekrana değiyor sürekli bişeyler oluyor,kamerası s5 e yaklaşamaz bile, tuş kilidini yandan açmak bana zor geldi sattım.
Hocam s5 temiz değil yan taraflarının boyası çıktı arka kapak pert batarya bir az hasarlı(3. Kattan düştü) ekran da orjinal değil arka kamera da tozlu bunlar göz önünde olursa hangisi dersin
İkisini sat, ortalama 1500 eder, az daha ekle note 4 al yada esnerim dersem note 5,lg v10 falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
İkisini sat, ortalama 1500 eder, az daha ekle note 4 al yada esnerim dersem note 5,lg v10 falan.
Eyvallah hocam değerlendireceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Doktorius
quote:
Eyvallah hocam değerlendireceğim
hocam a7 2016 tavsiyemdir. -
1200 lira civarına s6 alabilirsin ikisini satıp eline biraz parada kalır belki
Hiç uğraşmam yerinde olsam. GM 5 Plus'ı kullanırım. Tertemiz cihaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s24 yorumlar
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- telefondan imei sorgulama
- s25 slim
- s21 fe android 15
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X