Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE PLANET KULLANAN VARMI SORU SORMAM LAZIMDA BEN ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GENERAL MOBİLE PLANET KULLANAN VARMI SORU SORMAM LAZIM ACİL LÜTFENN 1- NORMAL SİM KARTI OLMUYOMU 2- OYUN PERFORMANSI NASIL 3- HERHANGİ Bİ SORUNU VARMI

• PM atmıştım sana fakat diğer arkadaşların da faydalanması adına buraya kopyalıyorum,

sim kartı kırdırdım yani normal sim olmuyor.

+ yanları,
    .bu fiyata daha iyi telefon hayatta bulamazsın. fiyatının çok çok üzerinde bir performans sergiliyor.
    .ekran genişliği süper, ekran kalitesi gayet iyi
    .şarjı gayet iyi gidiyor. günü çıkarırsın fakat 3g açık bekletirsen veyaz fazla oyun oynarsan biraz sıkıntı olur tabi.
    .konuş-yazsın özelliği var.
    .hoparlörü güzel.
    .dokunmatiği gayet iyi.

- yanları,
    .ön kamera yok
    .kamera flash yok
    .kamerada otofokus var fakat resmi çekerken en ufak titreşim resmi vasat yapıyor
    .güncelleme gelmeyecek

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

edit:
    telefonu aldığımda açtığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_71747490/f_//tm.htm#73817772
    oyunda kasması oyuna bağlı. temple run 2 falan gayet iyi ama subway surf'te biraz kasıyor.

dediğim gibi fiyatına göre bak bu telefona. hafıza kartı olarak sandisk'in android için özel kartları var çok daha iyiler ondan tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 23 Haziran 2013; 21:20:22 >

• GM discovery alin daha ustun bir cihazdir. Eğer sorun cikarir diye düşünürseniz biraz bekleyin ben de bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayı düşünen arkadaşlar için kullanıcısı olarak
    çok memnunum, hala bile tüm oyunları açıyor ekranı 4:3 formatında olduğu için kullanımı çok keyifli ekran parlıklığı güzel kamerası iyi değil, artık sıfır üretilmiyor fakat garantili temiz bir ikinci el alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.