Şimdi Ara

GENERALS!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar generals zero hour için skirmish bölümü için "yeni" harita istiyorum nerden direk indirebilirim? ve indirince bunları nasıl yüklerim sırasıyla anlatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 16 Ağustos 2006; 23:28:29 >

• arkadasım forumda bıraz aratırsan konuyla ılgılı butun ıstklerının lınklerı oldugunu hatta daha fazlsının daha fazla general daha fazla harıta gıbı goreceksın ındırme kurma kısmına gelınce ındırdıgın dosyayı ac ıcındekılerı generalsın oldugu dızıne cıkart zaten otamatık olarak algılayacaktır buyuk ıhtımalle oldukca basıt yanı
  • Goole dan ara kolayca bulabilirsin.
  • arkadaşlar herkes bi akıl veriyor ama yardım eden yok. googledan aradım haritaları ve modları indirdim. haritalarda sorunum var. bunları nereye yükleyeceğim? programlardan ea game içindeki generals zero hour ordanda maps e demeyin denedim olmuyor yada belgelerimde generals ın içindeki mapslere demeyin oda olmuyor...
  • sadece harıta ındırmeyı hıc denemedım ve bılmıyorum ben sadece afrklı modlar yukleyerek farklı harıtalar ve sılahlar bulabılşırsın dıye demsıtım zeborn falan var mod olrak o yuzden dedım dırek harıta olayını bılen varsa ıyı olur aslında benımde ısıme gelır hanı
  • http://images.ea.com/eagames/official/cc_generals_redesign/home/mainimage.jpg

Command & Conquer: Generals Zero Hour Maps

http://www.ryzone.com/downloads/?cid=5

sitesinden haritaları indirebilirsiniz....rar dosyası olarak inen dosyaları aynı başlıkta bir dosya içine açtıktan sonra

...:\Documents and Settings\Belgelerim\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps/MAPNAME(oyunun aynı ismini taşıyan dosya)

olarak yerleştirin.....oyunu açtıktan sonra SKIRMISH lerde UNOFFICIAL MAPS bölmünden oyunu oynayabilirsiniz...yani haritalar geldikçe siteye eklemeler yapılmakta....bazı haritaların çalışmadığınıda göreceksiniz...iyi oyunlar...

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.ryzone.com/downloads/index.php?cid=2

Bu linkte ilginç başlıkları bulabilrisiniz...Zero için haritaların haricinde Generals için haritalar ayrıca senaryolu görevler...MOD larda bulabilrisiniz...

Acaba kendimiz harita uyarlayamıyormuyuz...bilgisi olan arkadaş varmı?

• "...:\Documents and Settings\Belgelerim\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps/MAPNAME(oyunun aynı ismini taşıyan dosya)" demişsin arkadaşım ama son dosya yani "mapname" diye bi dosya yok. generals zero hour diyede bi dosya yok map dosyasının içinde. yada bizmi oluşturacağız mapname diye bir dosya ayrıca verdiğin adres açılmıyor. üyelik mi istiyor???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generals zero hour modlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca reborn modunundan yüksek mod var mı? daha gelişmiş mod?
  • zeborndan daha yuksek bır mod yok en azından benım bıldıgım farklı seyler varama en ıyısı su an ıcın benım gozumde zeborn
    dıger harıta sıoruna gelınce cncmap yada cncmaps.com dıye bır sıte var tam hatırlayamadım sımdı sıte bıraz yavas acılır ama ıyı harıttalar ve gorevler var orda forumda da bu konuda bır konu actım zaten generlas yenı gorevler yenı harıtalar dıye orda nasıl yukleyecegınıde yazdım zaten elımden geldıgınce zaten oldukca kolay umarım ısıne yarar
    bu arada sen hangı modu oynuyorsun yada farklı bır mod oynuyormusun generlasde
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

zeborndan daha yuksek bır mod yok en azından benım bıldıgım farklı seyler varama en ıyısı su an ıcın benım gozumde zeborn
    dıger harıta sıoruna gelınce cncmap yada cncmaps.com dıye bır sıte var tam hatırlayamadım sımdı sıte bıraz yavas acılır ama ıyı harıttalar ve gorevler var orda forumda da bu konuda bır konu actım zaten generlas yenı gorevler yenı harıtalar dıye orda nasıl yukleyecegınıde yazdım zaten elımden geldıgınce zaten oldukca kolay umarım ısıne yarar

arkadaşım çok sağol o dediğin yere bakacağım. ben "reborn" modunu kullanıyorum. bissürü mod buldum ama çoğu bozuk ve bazılarında nasıl yükleneceğini anlayamadım. bu reborn modunda bile camping oynuyorum GLA olup ama 2.göreve geçmiyor atıyor oyundan. sistemimde bi sorun yok kesinlikle bu mod bile tam çalışmıyor sadce skirmish de ii çalışıyor...

• quote:

zeborndan daha yuksek bır mod yok en azından benım bıldıgım farklı seyler varama en ıyısı su an ıcın benım gozumde zeborn

verdiğin adrestemi konu açtın burdamı... türkçe yazmışsındır umarım
    yoksa okuyamam...

• birda orda nickin ne ?
  • arkadaşım generals map arıyorsan bende bol var AOD haritaları var skirmish fazla yok 3-4 tane verebilirim adali_istanbul@hotmail.com eklersen çok var bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

quote:

verdiğin adrestemi konu açtın burdamı... türkçe yazmışsındır umarım
    yoksa okuyamam...

yok dostum burda konu actım bu bolumun altlarına dogru bakarsan bulabılırsın zaten zera hour ıcın olanların hepsını yukledım ama gorevler sankı bana oldukca zor geldı dıyebılırım yada alısmadıgım ıcın bır anda acele ettıgım ıcın olabılır eger bır sorun olursa yın sor yuklemekte falan elımden geldıgınce yardımcı olabılırım
    bırde dedıgın gıbı zebornda gorevlerı yaparken atıyor oyundan sınır oldum bende ne yaptıysan cozemedım bu sorunu eger bır yol bulursan soylersen sevınırım

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanb

arkadaşım generals map arıyorsan bende bol var AOD haritaları var skirmish fazla yok 3-4 tane verebilirim adali_istanbul@hotmail.com eklersen çok var bende

arkadasım buırdan lınk verme sansın yok sanırım bende genelde harıta yrıne gorev arıyorum ama yukarıdada yazdıgım gıbı zebornda gorevlerden atıyor sende boyle bır sorun varmı yada sen zeborn oynuyormusun
  • bende de reborn modunda görevlerde atıyor. herkesde ortak sorun var...
  • Benim en sevdiğim oyundur bu oyunda benden iyisi yok bence harika ama şifrelerini hiç bilmiyorum bilen varsa lütfen mesaj atsın
    msn:wan_helsining@hotmail.com
  • C&C Generals Zero Hour AOD oynamayı sevenler,

2005 den beri biriktirdiğim AOD haritaları paylaşmak için minimalist bir web sitesi yaptım. 300 kadar harita yükledim ama elimde 1000 den fazla harita var. AOD Mapleri yüklemeyi sürdürüyorum. Çok vakit alıcı bir iş. Eğer Zero Hour AOD Map arıyorsanız belli aralıklarla http://www.pashacnc.com sitesini ziyaret edin.

Pasha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meretten -- 17 Temmuz 2017; 20:58:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.