Şimdi Ara

Generals (lütfen yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar generalsin normalini yükledim oynarken bi sorun yok fakat zero hour u oynarken oyun esnasında alttaki gibi bir hata msj ı veriyor bilen varsa yardım ederse çok sevinirm.Ayrıca daha sonra aldğım generals serilerini yükeleyip oyunları açtğımda da aynı hatayı veriyor.Lütfen yardım edin.
    Technical Difficulties...

You have encountered a serious error. Serious errors can be caused
    by many things including viruses,overheated hardware that does not
    meet the minimum specifications for the game. Please visit the
    forums atwww.generals.ea.com for suggested courses of action or
    consult your manual for Technical Support contact

• Generals oynayan kaldı mı yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Generals oynayan kaldı mı yahu.

yeni seriler çıktı onlar için diyorum.
  • Ben de contra 007 modunu oynuyorum bu hatayı bende de bazen veriyor. Kapatıp tekrar çalıştırıyorum. Vistaya özel bir hata olmalı, zira xp'de rastlamadım. Vista servislerinden biriyle sorunu olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Ben de contra 007 modunu oynuyorum bu hatayı bende de bazen veriyor. Kapatıp tekrar çalıştırıyorum. Vistaya özel bir hata olmalı, zira xp'de rastlamadım. Vista servislerinden biriyle sorunu olmalı.

ama şuan xp kullanıyorum ben çok sağlam oyunlar var ama oynayamıyorum bu msj yüzünden.çıldırcam valla
  • Her defasında mı oluyor? Game booster ile gereksiz servisleri kapatıp çalıştırmayı dene, ücretsizdir. Contra 007 muhteşem yeni oyunları bıraktım onu oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Her defasında mı oluyor? Game booster ile gereksiz servisleri kapatıp çalıştırmayı dene, ücretsizdir. Contra 007 muhteşem yeni oyunları bıraktım onu oynuyorum.

evet hocam hep oluyor.dediğin servisleri nerden kapatıyoruz game booster ı falan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatanın anlamı bana göre;

Ciddi bir hatayla karşılaşıldı
    bu hata virüsler veya başka bir şeyden dolayı donanıma aşırı yüklenmeden kaynaklanıyor
    Lütfen gerekli kişilere hatayı bildirin

yapmanız gereken sistem gereksinimlerini buraya yazın ama onunla alakalı değildir. (kaldırmayan pc kaldımı bilmiyorum)
    birde gelen kutunuza bakın iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 13 Aralık 2009; 14:33:20 >
  • arkadaşlar çözümü uyumluluğu xp servis pack 3 yapmaktır bu kadar:)
  • Virus taraması yap olmadı format
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.