Bildirim
GENETİK OKUYAN TUS'A GİREBİLİR Mİ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TUS:'TIP'ta uzmanlık sınavı.akıl var mantık var:-D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum hekim olmak istiyorsan TIP okuyacaksın bu kadar basit öyle Genetik okuyayım sonra TUS'a girip uzman olayım yok. Zaten TUS konuları bütün tıp alanlarını kapsıyor. Pediatri, Kadın Doğum, Dahiliye vs. uzayıp giden bir liste. -
quote:
Orijinalden alıntı: enivicivotmi
Dostum hekim olmak istiyorsan TIP okuyacaksın bu kadar basit öyle Genetik okuyayım sonra TUS'a girip uzman olayım yok. Zaten TUS konuları bütün tıp alanlarını kapsıyor. Pediatri, Kadın Doğum, Dahiliye vs. uzayıp giden bir liste.
tıbbı mikrobiyoloji istiyorum.. ve bunun için yapacağım işte işime yaramayacak tüm tıp bilgilerini öğrenmek istemiyorum.. -
biyoloji ve moleküler biyoloji genetik bölümleri eskiden tusun 1. bölümüne girebiliyordu fakat kaldırıldı. veterinerlik, kimya gibi bölümler hala girebiliyor sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: WolvoXx
biyoloji ve moleküler biyoloji genetik bölümleri eskiden tusun 1. bölümüne girebiliyordu fakat kaldırıldı. veterinerlik, kimya gibi bölümler hala girebiliyor sanırım.
http://www.tusrehberi.com/tipdisi_branslar.asp
Bu bölümler girebiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X