Şimdi Ara

GENETİK OKUYAN TUS'A GİREBİLİR Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genetik okuyan biri tusa girebilir mi?? ya da tıp dışında ki bi bölümü bitirip TUS a girebilindiğini bildiğiniz bi böl
    üm var m
    ı??

• TUS:'TIP'ta uzmanlık sınavı.akıl var mantık var:-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hekim olmak istiyorsan TIP okuyacaksın bu kadar basit öyle Genetik okuyayım sonra TUS'a girip uzman olayım yok. Zaten TUS konuları bütün tıp alanlarını kapsıyor. Pediatri, Kadın Doğum, Dahiliye vs. uzayıp giden bir liste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

Dostum hekim olmak istiyorsan TIP okuyacaksın bu kadar basit öyle Genetik okuyayım sonra TUS'a girip uzman olayım yok. Zaten TUS konuları bütün tıp alanlarını kapsıyor. Pediatri, Kadın Doğum, Dahiliye vs. uzayıp giden bir liste.

tıbbı mikrobiyoloji istiyorum.. ve bunun için yapacağım işte işime yaramayacak tüm tıp bilgilerini öğrenmek istemiyorum..
  • biyoloji ve moleküler biyoloji genetik bölümleri eskiden tusun 1. bölümüne girebiliyordu fakat kaldırıldı. veterinerlik, kimya gibi bölümler hala girebiliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

biyoloji ve moleküler biyoloji genetik bölümleri eskiden tusun 1. bölümüne girebiliyordu fakat kaldırıldı. veterinerlik, kimya gibi bölümler hala girebiliyor sanırım.

http://www.tusrehberi.com/tipdisi_branslar.asp

Bu bölümler girebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ?
    geçen yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.