Şimdi Ara

Genpa konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, carrefuardan 2000 tl ye ıphone 5s almak istiyorum. Mağzaya gittiğimde bana apple garantisi adı altında sattıklarını iddaa ettiler. Ama daha sonra oranın şefiyle konustuğumda bana genpa garantili olduğunu söyledi. Artık apple nın distribütörlüğünü genpa yapıyor dedi. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı ? yani carrefuardan alsam ürünü bi sıkıntı yaşarmıyım? genpa garantili olduğundan dolayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayk2008 -- 7 Temmuz 2015; 8:56:22 >

• yaşamazsın distribütörlüğünü genpa yapıyor sadece yine telefonunuzda bir sorun olduğunda direk zorlu center a yani apple götürebilirsiniz
  • bilgilendirme için teşekürler. Teknosa mediamarket vs. gibi yerlere gittiğim zaman carrefuardan telefon mu alınır gibi tepkilerle karsılaştım en ucuz oradan olduğu için almak istiyorum. Genpa garantisi olduğuna dair carrefuar bir yanlışlık yapmaz değil mi ? Peki teknosada 2.2250 tl olan ıphone 5s neden carrefuar da 2.000 tl bu kadar ucuza satması cihazın güvenilir olduğu izlenimi yaratmadı açıkcası.
  • cihaz türkiye cihazı ise genpa başarı teleservice applestore hepsi bakıyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın Türkiye cihazı olup olmadığı nereden anlaşılıyor ?
  • Arkadaşlar bilen birisi yok mu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seri numarasından anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr faturalıysa apple bakıyor dert etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.