Şimdi Ara

Genpa P1i ile G705 i değişmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekim 2007 de Teknosa'dan 599 TL ye P990i modelli bi cihaz satın aldım telefon ilk ayında bozuldu ve kvk ya gönderdim 15 gün kadar sonra cihazım arıza onarılmadan bana tekrar gönderildi.Aynı gün cihazı aynı kvk servisine gönderdim ve 50 gün kadar sonra cihazımı aşka bir p990 ile değiştirdiler elime gelen sıfır cihazda aynı şekilde arızalıydı kargonun geciktirmesi birazda benim denemek için geciktirmemle beraber 20-25 gün sonra tekrar gönderdim aynı servise cihaz ellerine ulaştıktan bir kaç gün sonra kvk nın sony ile anlaşması bitmiş ama benim cihazımı yaklaşık 4 ay sonra p1i ile değiştirerek bana geri gönderdiler.Bu cihazı oldukça uzun bi süre kullandım geçtiğimiz 5-6 ay önce cihaz yine problem çıkarmaya başladı bende altıncı ağustos ayında biraz korkarakta olsa etiler genpa servisine elden bıraktım cihazımı cihazın kayıtlı olmadığı gerekçesiyle telefonu yapmak istemediler ve 300 tl gibi bi masraf çıkardılar .Kaybettiğim faturamın fotokopisini teknosa asistten aldıktan sonra yapmaya razı oldular.Şimdi ise cihazın onarılamayacağını söyleyerek G705 ile değişimini yapmak istiyorlar 2 yıllık telefonumu toplamda 6 ay gibi bi süre kullanamadım neler yapmalıyım sizce cihazı kabul etmelimiyim, parasını alma gibi bi şansım daha var sanırım ama çok sancılı bi dönem oluyormuş.Bu telefon yüzünden bende dayanacak ne kudret nede metabolizma kaldı.Önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Edit: Son olarak ben cihazı Genpaya vermeden rehberin yedeğini sony pc suite ile almıştım.Aynı cihaz olmadan uzantısı ".bm3" olan dosyadan telefon numaralarımı nasıl alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo05 -- 8 Eylül 2009; 19:59:33 >

• Telefon numaralarını nasıl halledeceğini bilemiyorum ama P1i'ye karşılık 0 G705 iyi bi teklif kabul edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesyonel Okur

Telefon numaralarını nasıl halledeceğini bilemiyorum ama P1i'ye karşılık 0 G705 iyi bi teklif kabul edebilirsin.
    p1i il ekıyaslanırmı o telefon bence yeni bir tane wersinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozix

p1i il ekıyaslanırmı o telefon bence yeni bir tane wersinler

Alıntıları Göster
    P1 i artık üretilmediği için veremiyorlarmış
  • değistir bence sony nin su andaki en iyi telefonu hiç düsünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

değistir bence sony nin su andaki en iyi telefonu hiç düsünme
    W960 değişim cihazı aldım ben (w960ile tekrar sıfır bir w960 , sende w960 i öner değişim )
  • bence g705 en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence g705 en iyisi
    G705 kesinlikle alma. Ya arkadaşın dediği gibi w960 iste. Yada para iadesi al. G705 kötü telefon değil o ayrı ama hem smartphone değil. Hemde senin üründen yaşadığın sorunların karşılığı bu olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

G705 kesinlikle alma. Ya arkadaşın dediği gibi w960 iste. Yada para iadesi al. G705 kötü telefon değil o ayrı ama hem smartphone değil. Hemde senin üründen yaşadığın sorunların karşılığı bu olmamalı.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla w960i nin de üretimi yok artık para almak çok sıkıntılıymış bi kaç ay bile sürebiliyormuş.Uiq işletim sistemi olmadığı için G705 istemiyorum açıkçası.Sabah sıkıştırayım biraz belki W960i alabilirim en azından ümid ediyorum.

• p1i ile değişim yaparlarsa satmak istersen bana pm atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo05

Bildiğim kadarıyla w960i nin de üretimi yok artık para almak çok sıkıntılıymış bi kaç ay bile sürebiliyormuş.Uiq işletim sistemi olmadığı için G705 istemiyorum açıkçası.Sabah sıkıştırayım biraz belki W960i alabilirim en azından ümid ediyorum.

p1i smartphone g705 ise klasik bir telefon. Ürün değişimlerinde aynı ürün yoksa muadili ile değişim yapmaları lazım. w960 da veremiyorlarsa Xperia X1 versinler o zaman.
  • bence değiştir para iadesi alsan bile en iyi ihtimalle yine g705 alırsın
  • g705 iyi teklif sony nin 0 olan en iyi cihazı 2. El almaya sıcak bakıyosan para iadesi iste 2. El p1 için yoksa g705 i al
  • quote:

g705 iyi teklif sony nin 0 olan en iyi cihazı 2. El almaya sıcak bakıyosan para iadesi iste 2. El p1 için yoksa g705 i al
    p1 den sıkılmadiysan para iadesi iste bence 400 liraya bi kac ay once alinmis çiziksiz garantili full aparatli p1 bulmak mümkün
    ama g705 inde ayri bi havasi var yaa kücümsenemez yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

p1 den sıkılmadiysan para iadesi iste bence 400 liraya bi kac ay once alinmis çiziksiz garantili full aparatli p1 bulmak mümkün
    ama g705 inde ayri bi havasi var yaa kücümsenemez yani..

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu gün para iade işlemlerini başlattım param elime geçincede HP PDA almayı düşünüyorum şöyle en ramlisinden Sony garanti yüzünden tekrar almayı planlamıyorum açıkçası ne zaman sorunsuz teknik destek verir o zaman yine sony alırım çok çektim ben bu servisten çoook

• quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu gün para iade işlemlerini başlattım param elime geçincede HP PDA almayı düşünüyorum şöyle en ramlisinden Sony garanti yüzünden tekrar almayı planlamıyorum açıkçası ne zaman sorunsuz teknik destek verir o zaman yine sony alırım çok çektim ben bu servisten çoook

Alıntıları Göster
    "ASYA TELEKOM" kesinlikle sorunsuz
    genpa ya vereceğinize SonyEricsson un 1.dereceden teknik servisine vermeniz daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 10 Eylül 2009; 1:07:07 >

• reklam yapmasak tam süper olacak
  • quote:

PDA mı? hata yaparsin. ram li demissin ama hızlı olsun dersen 1ghz işlemcilere bakmalisin. o da toshiba da falan var. serif61 vardı forumda bilen bilir. p1 den sonra x1 e gecti. 500 küsür mhz işlemci ve 256mb ram 512mb rom bellek. yani p1 in işlemcisinin 2 katından fazla işlemci ve tam 2 katı ram-rom bellek. ama x1 i aldıgına bin pişmandı. nedeni ise winmobile.. biraz sorunlu ve agır bir işletim sistemi. hp pda alinca ne p1 kadar hız bekle nede pil ömrü..

• quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

PDA mı? hata yaparsin. ram li demissin ama hızlı olsun dersen 1ghz işlemcilere bakmalisin. o da toshiba da falan var. serif61 vardı forumda bilen bilir. p1 den sonra x1 e gecti. 500 küsür mhz işlemci ve 256mb ram 512mb rom bellek. yani p1 in işlemcisinin 2 katından fazla işlemci ve tam 2 katı ram-rom bellek. ama x1 i aldıgına bin pişmandı. nedeni ise winmobile.. biraz sorunlu ve agır bir işletim sistemi. hp pda alinca ne p1 kadar hız bekle nede pil ömrü..

WM tamamiyle ayrı bir dünya. Custom rom atmadan cihazın derinliklerine inmeden wm'de tad alamazsın. Ama cihazı köküne kadar kurcalarsan memnun olmaman için sebep yok.
    Alırken bunu iyi düşünmek gerek. Mesela forumda bir sürü omnia şöyle kötü böyle kötü diyenler var. Peki bunların çoğu neden şikayet ediyor? Hemen söyleyeyim, bu arkadaşlar omnianın iphone gibi pratik olmasını ve iphone kadar hızlı olmasını istiyorlar. Ama bunu söylerken cihazı alırken wm'ı ve aldıkları cihazı detaylı araştırmamış oldukları göze çarpıyor.
    Wm iphone os yada symbian gibi kısıtlı bir sistem değildir. Programlar hem hardware'a hemde software'a sonuna kadar ulaşırlar. Bu nedenle yüklenebilecek uygulamaların sistemi yavaşlatması veya çökertmesi mümkündür. Ama cihazda tweaking yapılarak hızlandırması da mümkündür.
    Yani wm tabanlı bir ppcyi bir bilgisayar gibi değerlendirmek lazım. Evinizde kullandığınız windows nasıl bir süre sonra yükleyip kaldırdığınız programlar nedeniyle ağırlaşıyor ve sorun çıkartıyorsa wm tabanlı bir sistemde bu tarz sorunlar ve yavaşlamalar yapabilir.
    Sonuçta eğer wm ile uğraşacak onu sevip okşayacak() kadar vaktin varsa wm tabanlı işl. sistemli cihazlar, yok bunları yapamam diyorsan symbian veya android, iphone gibi işl. sistemli cihazları öneririm.
    Son olarak: 2 senedir p990 kullanıyorum.

• quote:

HP yi iyice araştırmadan Alman'ı tavsiye etmem alipta memnun olan görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.