Şimdi Ara

Geometri 10 net için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometride 10 net yapmak için hangi konulara baksam yeterli olur ?

• Bi fikri olan acill cevap yazabilir mi acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzard

Geometri 10 net için.

Al seç kendin

Bana kalırsa üçgenler + hemen devamı dikdortgen çokgen yamuk vs. halledin tamamdır garanti olsun diyorsanız çember ve daire ye bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 21 Mayıs 2014; 13:26:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Geometri 10 net için.

Al seç kendin

Bana kalırsa üçgenler + hemen devamı dikdortgen çokgen yamuk vs. halledin tamamdır garanti olsun diyorsanız çember ve daire ye bakın

Çok teşekkür ederim

• quote:

Geometri 10 net için.

Al seç kendin

Hocam şu istatistliğin bide fizik ile matematiğini gönderirmisin ?

• hebun21 kullanıcısına yanıt
    buyur hocam

Geometri 10 net için.
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    edb-coğ için olanınıda paylaşabilir misin
  • Edebiyat coğrafyayi da atabilir misin
  • mf4 olduğum için sadece bu dersleri yaptım malesef sözeler yok
  • quote:

Geometri 10 net için.

Al seç kendin

+1 çembere ve 3d şekillerin alan hacim formüllerini ezberle brn geçen sene 7 net yaptım o şekilde

• quote:

mf4 olduğum için sadece bu dersleri yaptım malesef sözeler yok
    quote:

Orijinalden alinti: 0x888

mf4 oldugum için sadece bu dersleri yaptim malesef sözeler yok

Mf- 4 ten hangi bölümü istiyorsunuz acaba ?
  • quote:

Geometri 10 net için.

Al seç kendin

Sağolasın dostum

• lys123 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği eğer sende mf4 isen geometri 20 hedefle çok puan getiriyor
  • quote:

Bilgisayar mühendisliği eğer sende mf4 isen geometri 20 hedefle çok puan getiriyor

Benim de mf-4 peki geometriden 10 net çıkartmak için hangi konulara ağırlık vermeliyim sence ?
  • lys123 kullanıcısına yanıt
    Tabloya bakarak en çok çıkanlara yüklen işte. Ama şöyle birşey var üçgenler bilmezsen diğerlerinde zorluk çekersin çemberin katı cismin içinde üçgen cıkıyor. Ondan ilk üçgenleri bitir sora Çember,Dikdortgen,Katı cısım bak
  • quote:

Tabloya bakarak en çok çıkanlara yüklen işte. Ama şöyle birşey var üçgenler bilmezsen diğerlerinde zorluk çekersin çemberin katı cismin içinde üçgen cıkıyor. Ondan ilk üçgenleri bitir sora Çember,Dikdortgen,Katı cısım bak

Saol aynen öyle yaparım ilk baş üçgenleri bitireyim, daha sonra dediğiniz gibi dikdörtgen, katı cisimlere bakarım
  • Behzat hoca 1 saat 20dkda butun ucgenleri anlatmis. youtubeda var mutlaka izle. en azindan formul kacirmazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantes

Behzat hoca 1 saat 20dkda butun ucgenleri anlatmis. youtubeda var mutlaka izle. en azindan formul kacirmazsin

Tamam saol bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantes

Behzat hoca 1 saat 20dkda butun ucgenleri anlatmis. youtubeda var mutlaka izle. en azindan formul kacirmazsin

Dostum baktımda güzelmiş gerçekten başka önerebiliceğin var mı geo için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.