Geometride 10 net yapmak için hangi konulara baksam yeterli olur ?
Bi fikri olan acill cevap yazabilir mi acaba ??
quote:
Orijinalden alıntı: erzard
Al seç kendin
Bana kalırsa üçgenler + hemen devamı dikdortgen çokgen yamuk vs. halledin tamamdır garanti olsun diyorsanız çember ve daire ye bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 21 Mayıs 2014; 13:26:00 >
quote:
Orijinalden alıntı: 0x888
Al seç kendin
Bana kalırsa üçgenler + hemen devamı dikdortgen çokgen yamuk vs. halledin tamamdır garanti olsun diyorsanız çember ve daire ye bakın
Çok teşekkür ederim
quote:
Al seç kendin
Hocam şu istatistliğin bide fizik ile matematiğini gönderirmisin ?
hebun21
kullanıcısına yanıt
buyur hocam
0x8880
kullanıcısına yanıt
edb-coğ için olanınıda paylaşabilir misin
Edebiyat coğrafyayi da atabilir misin
mf4 olduğum için sadece bu dersleri yaptım malesef sözeler yok
quote:
Al seç kendin
+1 çembere ve 3d şekillerin alan hacim formüllerini ezberle brn geçen sene 7 net yaptım o şekilde
quote:
mf4 olduğum için sadece bu dersleri yaptım malesef sözeler yok
quote:
Orijinalden alinti: 0x888
mf4 oldugum için sadece bu dersleri yaptim malesef sözeler yok
Mf- 4 ten hangi bölümü istiyorsunuz acaba ?
quote:
Al seç kendin
Sağolasın dostum
lys123
kullanıcısına yanıt
Bilgisayar mühendisliği eğer sende mf4 isen geometri 20 hedefle çok puan getiriyor
quote:
Bilgisayar mühendisliği eğer sende mf4 isen geometri 20 hedefle çok puan getiriyor
Benim de mf-4 peki geometriden 10 net çıkartmak için hangi konulara ağırlık vermeliyim sence ?
lys123
kullanıcısına yanıt
Tabloya bakarak en çok çıkanlara yüklen işte. Ama şöyle birşey var üçgenler bilmezsen diğerlerinde zorluk çekersin çemberin katı cismin içinde üçgen cıkıyor. Ondan ilk üçgenleri bitir sora Çember,Dikdortgen,Katı cısım bak
quote:
Tabloya bakarak en çok çıkanlara yüklen işte. Ama şöyle birşey var üçgenler bilmezsen diğerlerinde zorluk çekersin çemberin katı cismin içinde üçgen cıkıyor. Ondan ilk üçgenleri bitir sora Çember,Dikdortgen,Katı cısım bak
Saol aynen öyle yaparım ilk baş üçgenleri bitireyim, daha sonra dediğiniz gibi dikdörtgen, katı cisimlere bakarım
Behzat hoca 1 saat 20dkda butun ucgenleri anlatmis. youtubeda var mutlaka izle. en azindan formul kacirmazsin
quote:
Orijinalden alıntı: nantes
Behzat hoca 1 saat 20dkda butun ucgenleri anlatmis. youtubeda var mutlaka izle. en azindan formul kacirmazsin
Tamam saol bakarım
quote:
Orijinalden alıntı: nantes
Dostum baktımda güzelmiş gerçekten başka önerebiliceğin var mı geo için.