Şimdi Ara

Geometri kısmında kendimi geliştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde orta seviyeli iki kitap ve zor bir seviyede fasikül bulunuyor, ancak çözerken uzun zaman kaybedip zorlanıyorum ve denemelerde geometriden max 1-2 net geliyor kendimi geliştirebileceğim youtube kanalı öneriniz var mı veya kendi uyguladığınız önerileriniz karekök sıfırı en hızlı şekilde çözmem önerildi ancak biraz geç kaldığımı düşünüyorum onun için aklımda olan hedef en hızlı şekilde artık elimdeki kaynakları bitirmek.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• cümleler biraz devrik ve pek anlaşılır olmamış kusura bakmayın.
    sizden yardım etmenizi istediğim noktalar; geometride kendinizi kısa sürede geliştirdiyseniz nasıl bir süreç izlediniz ve herhangi bir platformdan not,özet ya da youtube içeriklerinden yararlandıysanız hangi içeriklerden yararlandınız sormak istediklerim buydu tekrardan kusura bakmayın.
  • up

• Kenan kara ücretsiz olmasına rağmen benim ücretli kullandığım fizik , kimya gibi hocalardan daha iyi anlatıyor diyebilirim. Basit seviyesini bilmiyorum ama ösym seviyesinde olsa ondan gitsen ve acili çözsen ki kenan hoca zaten acilin çözümünü yapıyor fullersin ama ondan önce daha basitten almak istiyorsun onu bilmiyorum ama yine kenan hocanın geometrinin ilacı var basit olan . Ona bakabilirsin .
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Kenan kara ve klasik soru çözebileceğin ayt karekök derim ben
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt

1-2 net diyor max adamı soğutmak mı istiyorsunuz tamamen :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birey a adam akıllı bitirip bilgi sarmal geçebilirsin ya da eski basım birey b

• haklısın reis o zaman klasik kitap koşuluyla başka bir kaynak baksın ben geometride hiç çözmedim kolay kaynak 1 2 net gelirken de sürekli kendimi zorladım
  • benim de elimde birey b ve eis var sanırım kendimi bir-iki hafta konu anlatımı ve özetlere verip bu kaynaklar üzerinde zorlayacağım teşekkürler görüşlerin için.
  • bu başlıktaki son yazdığım şekilde konu eksiklerini kapatıp birey b,eis ve deneme şeklinde gitsem mantıklı bir seçim olur mu sence ?
  • Hocam Kenan kara TYT 2021 playlistten başlayın soru çözümü her şey var çöze çöze götürün baya iyi olur
  • keremdun53 K kullanıcısına yanıt

birey b eis aynı adna gereksiz olur zaten benzer soruları bence sağlam bir şekilde virgülüne kadar birey b

• bu başlıkla pek ilgisi yok ama hazır aklıma gelmişken sormak istedim, tyt mat bölüm denemesi için önerebileceğin kaynak var mı ?
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    tyt mat bölüm denemesi olarak önerebileceğin bir kaynak var mı ?
  • valla hocam bence deneme seçme işi hoş bir durum değil elime ne gelirse çözüyorum
  • UçanAlarm kullanıcısına yanıt
    ayraçlar playlisti uygun olur mu yoksa 112 videoluk playlistten mi götürmem daha iyi olur
  • Kenan Kara dinle hocam
    Her gün geometriye zaman ayır geometri kısa sürede hallolacak bir şey değil.
    Kenan Kara videolarını izledikten sonra kolay bir kitapla başla sonra orta seviye bi kitapla devam edersin.
    Soru çözümleri izle nerede hangi hamle yapılır vs.
    Bunları yaptıktan sonra netler de arkasından gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.