Şimdi Ara

Geometri nasıl halledilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometrim çok kötü sadece temel şeyleri biliyorum.Konu öğrenmem lazım.Mesela kenan karanın tüm videolarını izleyip ondan sonra mı soru çözümüne geçmeliyim yoksa atıyorum üçgende açıyı izleyip üstüne üçgende açı mı çözmeliyim?İkinci dediğimi yapınca konuya daha öğrenmediğim bir konuyu serpiştirdikleri zaman çözemiyorum.Siz ne önerirsiniz?

• Kenan kara üçgende açılar pdf çıkar pdf üzerinden dinle konu bitince üçgende açıyı kitaptan çöz öyle öyle ilerle lakin konuyu bitirmek için seri seri geçme özümseyerek ilerle vaktin var daha
    Dediğin sıkıntı için de kolay bir kitaptan başlayın ilerledikçe daha zevk veren bir ders geometri ilk başlarda dediğiniz şeylerden dolayı çok zorlanacaksınız ama ilk kitap bitince kafanda oturur bazı şeyler burada önemli olan şey sabretmek ve süreklilik her gün az da olsa geometri bakmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 13 Temmuz 2020; 20:49:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim geometrim leşti kenan karayla hallettim sonra uzerine 345 in mat denemelerini cozdum bi bak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 15 dakika kurallara bakıp. Önce ortalama basit düzey bir kitabı soru çözümleri kessin olmalı sonra acili çözmüştüm baya düzeldi. Ortalama bir kitap al sorulara bak göz gezdir biraz çözmeye çalış çözemediğini bak gerekirse çözümlere bak uyumadan önce sabah çözmeye çalış bi şekilde içli dışlı ol düzelir yazdan hallet okula bırakma elin kolun birbine karışır. Bazen teste 1 soru bile çözemeyeceksin dert etme hoca çözdüğünde hıı tamam anladım diyorsan bir süre sonra sen de çözersin
  • Ken06+karekök tyt sb veya Bilgi sarmalı+acil

• Bunun en güzel cevabı, "Çalışarak" olmalı. Çok fazla vakit harcaman lazım. Ben şahsen Ağustos 26-27 gibi başlamıştım, 1 ay kadar günde 3 saat vakit ayırdım, testtir, konudur cart curt; sonra da dörtgenlerin sonuna geldim, günde 1,1.5 saate düşürdüm (diğer dersleri de karıştırdım). Ayrıca ben Karekök Ayt İle 3D Ayt çözdüm, ikisi de çok vakit isteyen kitaplar, ilk başta 1 testi 50-60 dakikada çözdüğüm oluyordu (son testleri) sonra azalıyor. Nisan gibi falan da acilde zor gibi görünen soruları çözdüm.

• Kenan Kara ile devam ediniz. Zaten sanırım şu an geometrinin ilacı diye bir kitap çözüyor ve temel seviyeye hitap ediyor. Başlangıc kitabınız o olur ve temelinizide atmış olursunuz. Daha sonra orta seviye bir kitap cözersiniz ve acil geometri ile sezonu kapatırsınız. Daha sonrada geometri denemeleri çözersiniz hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Analitik Geometri Zor Mu
    9 yıl önce açıldı
    Geometri nasıl halledilir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.