Şimdi Ara

Geometrimi geliştirmek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları genel hatlarıyla biliyorum fakat soru çözmeye gelince pek fazla çözemiyorum elimde beyaz ygs&lys fem soru bankası var son testler biraz zorluyor geo temelimi geliştirmek için ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?

• soru çözmeden başka çaresi yok ilk başta herkes zorlanır bunda sorun yok zaten
  • kapoera K kullanıcısına yanıt
    ya bende biraz ön yargıda var elimdeki kitaba da çoğu kişi zor diyor daha kolay bir kitaba başlasam daha mı iyi olur sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdelTime

Konuları genel hatlarıyla biliyorum fakat soru çözmeye gelince pek fazla çözemiyorum elimde beyaz ygs&lys fem soru bankası var son testler biraz zorluyor geo temelimi geliştirmek için ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?

o elindeki kitap hardcoredir yalnız, benim bitirmeme az kaldı ama o kitabı hakkıyla çözen 25'in altına inmez LYS'de YGS'de de fuller ona göre
  • bence temelden başla soru çözmeye kademe kademe ilerlersin.
  • Temel yapmak için Kartezyeni öneririm biraz basit ama öğretici
  • GEOMETRİDEKİ EN İYİ TAKTİĞİ SÖYLÜYORUM

KARDEŞ SINAVA GİRERKEN SİLGİ VERİYORLAR YA O SİLGİNİN ETRAFINI SARAN KAĞIT VAR YA ÜSTÜNDE FABER CASTELL YAZIYO İŞTE O KAĞIDI GÜZELCE AÇ ŞEKİLLER BİLGİSAYARDAN ÇİZİLDİĞİ İÇİN AYRI AYRI SORULARDA 2-3-4-5-6-7-8 VEYA DAHA AZ VEYA FAZLASI RAKAMLAR BİLGİSAYARDAN TAM EŞİT OLARAK ÇİZİLİYOR BENDE O KAĞITLA ÖLÇEREK HİÇ ÇALIŞMADAN 12 NET YAPTIM LYS DE YGS YE KADAR BU TAKTİĞİ ÖĞRENMEMİŞTİM YÜZDE YÜZ BENİM ESERİMDİR ÖSYM SİSTEMİNE KARŞI BİR OLMAK İÇİN SİZLERLE PAYLAŞIYORUM SİZLERDE PAYLAŞARAK ARKADAŞLARINIZA ÖĞRETİN SADECE SİZ DEĞİL HERES KAZANSIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeweRLee

GEOMETRİDEKİ EN İYİ TAKTİĞİ SÖYLÜYORUM

KARDEŞ SINAVA GİRERKEN SİLGİ VERİYORLAR YA O SİLGİNİN ETRAFINI SARAN KAĞIT VAR YA ÜSTÜNDE FABER CASTELL YAZIYO İŞTE O KAĞIDI GÜZELCE AÇ ŞEKİLLER BİLGİSAYARDAN ÇİZİLDİĞİ İÇİN AYRI AYRI SORULARDA 2-3-4-5-6-7-8 VEYA DAHA AZ VEYA FAZLASI RAKAMLAR BİLGİSAYARDAN TAM EŞİT OLARAK ÇİZİLİYOR BENDE O KAĞITLA ÖLÇEREK HİÇ ÇALIŞMADAN 12 NET YAPTIM LYS DE YGS YE KADAR BU TAKTİĞİ ÖĞRENMEMİŞTİM YÜZDE YÜZ BENİM ESERİMDİR ÖSYM SİSTEMİNE KARŞI BİR OLMAK İÇİN SİZLERLE PAYLAŞIYORUM SİZLERDE PAYLAŞARAK ARKADAŞLARINIZA ÖĞRETİN SADECE SİZ DEĞİL HERES KAZANSIN

Lol
  • % 100 CEVABI BULAMAZSAN BİLE GARANTİ 2-3 ŞIK ELİYOSUN HERKESE BAŞARILAR

• quote:

% 100 CEVABI BULAMAZSAN BİLE GARANTİ 2-3 ŞIK ELİYOSUN HERKESE BAŞARILAR

asdasfgdfsgfsdgs güldüm lan adam haklı +1 ben takıldıgımda denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

BEN SINAVA GİRDİM UYGULADIM YERLEŞTİM İSTEDİĞİM YERE İNŞ SİZDE ÖMRÜNÜZDEN 1 SENE KAYBETMEZSİNİZ

• quote:

quote:

quote:

BEN SINAVA GİRDİM UYGULADIM YERLEŞTİM İSTEDİĞİM YERE İNŞ SİZDE ÖMRÜNÜZDEN 1 SENE KAYBETMEZSİNİZ

Ramazan ramazan ne ictin lan sen butun foruma uykudan once masal okuyonn?

• quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

quote:

quote:

quote:

NE ALAKASI VAR DA BUNU YAZDIN ÇOK MERAK ETTİM

• Arkadaslar sinavda uygulamaya zaman bile ayirmayacaginiz taktikleri tartismak yerine, temeli saglam olmayanlar icin kaynak kitap onerirseniz konu daha yararli olabilir. Takip.

• Aynı durumdayım bende de beyaz fem ygs lys geo soru bankası var zorluyor o yüzden takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

quote:

quote:

quote:

NE ALAKASI VAR DA BUNU YAZDIN ÇOK MERAK ETTİM

Kardesim,bu sistem senin yeni kesfettigin birsey degil benim cok onceden duymus oldugum zamaninda itibar edip neticede safsatadan baska birsey olmadigini anladigim bir olay burda millete pazarlamaci taktikleriyle ben yaptim sizde yapin gibi cumleler kurmani yanlis buluyorum.Hele adam geometrisini gelistirmek icin bir konu acmis sen icine etmissin.Yok oyle kissadan hisse.

• eğer uğraşırım diyosan bireyin-B geometri kitabını al orada sağlam sorular var onlara kafa yor biraz oradan her konudan 2-3 testi kafa yorarak çözersen sorunların çözülür büyük ölçüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıeleman -- 30 Temmuz 2013; 3:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdelTime

Konuları genel hatlarıyla biliyorum fakat soru çözmeye gelince pek fazla çözemiyorum elimde beyaz ygs&lys fem soru bankası var son testler biraz zorluyor geo temelimi geliştirmek için ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?

Birey A'dan başlamanı öneririm, daha sonra güvender, sonrasında fem, en sona da fen bilimlerinin ygs-lys soru bankasını öneririm. Birey B'ye hiç bulaşma derim, çoğu soru öğreticilikten uzak ve soruların büyük bölümü zaman kaybı.
  • Guvender kolay geometri,birey a,birey b bunlarla geometrimi sıfırdan alıp dile çıkaracak kadar denemelerde geliştirdim tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.