Şimdi Ara

Geometriyle derdi olanlara tavsiye :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
7
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 den fazla geometri ders videosunu izleyebileceğiniz "iGeo" programını yaparak iphone ve ipadler için apple store a,
    androidler için de play stora yükledim. Tamamen ücretsiz olarak tüm videolara ulaşabiliyorsunuz. Zaten 6 yıldır sitemdeki
    videolarda öğrencilerin kullanımına ücretsiz olarak açıktı. Tavsiyeleriniz eleştirileriniz önemli faydalı olması durumunda
    diğer derslerden de aynı programları yapabilirim.

• Yüklüyorum bakıcam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama güzel olmuş Elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 7 Eylül 2014; 22:34:26 >
  • videolar youtube videosu youtube videoları açmama sorunu yoktu son kontrollerimde. hata olunca bilgilendirirseniz memnun olurum. acaba youtube videolarini acmada sorun yasiyor musunuz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kegend -- 4 Eylül 2014; 10:15:04 >
  • pc den de bakilabiliyor.www.bayramaltun.com masaustu icin geo.bayramaltun.com akilli cihazlar icin

• evet ama basit bir sey sadece webview denen bir eklenti var onu ekledim gerisi web sayfasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trigonometri için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay hocam sizmisiniz.geçen yıllarda önceki videolarınızı izleyerek hazırlandım çok da faydalı oldu vallahi Allah razı olsun
  • faydali olabildiysek ne mutlu

• altunbayram A kullanıcısına yanıt
    hocam abd appstore gelecekmi
  • Hocam Allah razı olsun.
  • Hocam neden ios 7 uyumlu sadece?

• bayram hocam 2011de sizden ders çalışıyorduk ne günlerdi allah razı olsun.şimdiki arkadaşlar için büyük fırsat
  • teşekkürler hocam kaydettim sitenizi
  • Hocam Teşekkürler

• evet maalesef sadece ios 7 ve üzeri, program bitince degistirebiliriz sandik beceremedik :) yabanci ulkelerde ilgi olmaz diye sadece türkiye deki stora yükledim fakat yeni bir apple id alarak türkiye stora dan bedava olan uygulamalar indirilebilir internette anlatiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi ciddi tanidiklar cikmaya basladi sevindim tabiki :) herkese selamlar

• Hocam Allah razı olsun sizden.

• Ben sizi epeydir takip ediyorum aklıma hep takılan bir şey vardı, siz ders anlatırken arkadan gelen yoğun ses kimlerin sesi? Bu öğrenciler dersleri dinlemiyor mu?
  • bu derslerin çoğunluğu 70-80 kişiye soru çözümü yaptığım salon benzeri yerlerde çekildi yoğun arka plan sesi oradan :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.