Şimdi Ara

Gerçek dostum yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlıktaki gibi hiç gerçek dostum yok. Arkadaş dediğim kimse gerçek arkadaş değil hepsi iyi gün dostu. Halden anlamıyorlar. Artık gına geldi bana. Ben 3-5 tane arkadaşım olsun ama harbi arkadaş olsunlar diye düşünen biriyim. Ama anladım ki o 3-5 arkadaşta adam değilmiş. Her dediklerini yapmaya çalışıyorum iyi arkadaş olmaya çalışıyorum ama onlar şerefsizlik yapıyolar. Ya arkadaşlığı kesicem bunlarla ya da bende şerefsiz olucam onların anladığı dilden konuşucam. Biz 5 kişi MMA'e gidiyoruz. Ama şu 3-4 aydır hiç gidemedik arkadaşların YGS sınavı var diye. Saygım sonsuz sınavlarına tabi ki çalışıcaklar ben bi spor için bu haklarını ellerinden alıcak değilim. Ama bugün aniden dediler akşam 21.30 da spora gidiyoruz diye. Bu aralar zaten benim moralim bozuk neyin var diyen bile yok. Uykusuzluk çekiyorum her gece. Yorgunum yani. Ama bunlar illede gidicez gidicez diye tutturdular. Zaten param da kalmadı doğru düzgün spora para versem aç kalıcam bütün hafta. Yarın sınavım var ek olarak ona çalışmam lazım. Ama hiç bi dilden anladıkları yok. Ben onları bekledim ama sınavları varken. Artık bıktım bu heriflerden. Hiç bir sorunumu paylaşamıyorum bunlarla. Her şeyi yüzüme vuruyolar. Kötü günümde hiç biri yanımda yok. Fazlalık olarak dolaşıyorum aralarında. Parti olur beni çağırmazlar. Halı sahalara da genellikle çağırmazlar anca adam eksik olduğunda. Doğum günümü bile hatırlamıyolar. Geçen sene en yakın arkadaşım dediğim adamın yanındaydım doğum günümde inanmadı doğum günüm olduğuna. Kimliğini göster inanmıyorum diyo. Gösterdim kimliğimi. Sahtr kimlik çıkarmışsındır diyo. 2 sene önce gene doğum günümde şansıma bi kafede oturuyoduk arkadaşlarımla. O zamanlarda konuştuğum bi kız vardı. Mesajlaşıyoduk kızla. Aldı bu en yakın arkadaşım dediğim telefonumu abuk subuk mesajlar atmaya başladı. O günden sonra bidaha kızla konuşamadım. Dedim bana vereceğiniz en güzel hediye bu zaten dimi dedim. Neyse böyle işte biraz içimi dökiyim dedim. Okursanız teşekkürler. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzaklaş kardeşim onlardan,birşeyler paylaşamadığın insanlarla sadece takılırsın.Bir süre sonra sıkılmaya başlarsın.Ortamını değiştir derim.

• Arkadaslarin i*** turden arkadaslar . Ilkokul seviyesi arkadasliklardan . Kendine yeni dostlar bul . Harbi dostlar ya cok populerdir ya da sessiz sakin cocuklardir . Hayat felsefen hangisine donukse o tarafi sec . Muhabbet kurmayi ve ilerletmeyi bilirsin zaten . Simdiki arkadaslarinla da iliskiyi kesme derim .

• Benimde aynı durum mevcut arkadaşlarıma içimi anlatamam hiç birine yakın hissetmiyorum çoğu zaman beraberiz ama olmuyor yani herşeyimi anlatamıyorum ben üniversiteyi bekliyorum bunların hepsi çıkarcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Arkadaslarin i*** turden arkadaslar . Ilkokul seviyesi arkadasliklardan . Kendine yeni dostlar bul . Harbi dostlar ya cok populerdir ya da sessiz sakin cocuklardir . Hayat felsefen hangisine donukse o tarafi sec . Muhabbet kurmayi ve ilerletmeyi bilirsin zaten . Simdiki arkadaslarinla da iliskiyi kesme derim .

Biriyle 12 yıl diğerleriyle 5 yıl falan oldu. Sessiz sakin bi kişiliğim var da bulunduğum ortamlardaki kimse kafama uygun değil. Bana uyan birini bulsam bunlara yol vericem de. Şimdi asosyel olmamak için takılıyorum bunlarla. Artık bıktırdılar beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlak11542

Benimde aynı durum mevcut arkadaşlarıma içimi anlatamam hiç birine yakın hissetmiyorum çoğu zaman beraberiz ama olmuyor yani herşeyimi anlatamıyorum ben üniversiteyi bekliyorum bunların hepsi çıkarcı

Aynen tam aynı durumdayız. Şu üniversiteye bi kapak atıyım. Açıcam arayı bunlarla.

• Kendini ezdirme. O insan müsveddelerine de yol ver. Zor bir şey değil yol vermek inan bana. Kendini geliştirmeye devam et. Çevre edin. Asosyal olacağım diye de korkma niye korkuyorsun insan yalnız kalmayı öğrenmelidir. İlla ki yeni arkadaşlar edinirsin.
    Dostluk kısmına diyecek lafım yok. Bu devirde gerçek dost bulmak evlenecek kadın bulmak kadar zordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    10 ay önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten hayatında bir insan olsun tam olsun bu evleneceğin insanda olabilir iyi bir arkadaşta hiç bir şeylerini yapma bende bıraktım onlar için uğraşmaya çünkü o zaman yanında geliyorlar ve sonrada sen değiştin diyorlar emin ol yanlış insanlarla olmak yerine tek olmayı tercih edebilirsin yanlış insanlara kendini kaptırdığında herşeyin daha zor olabileceğini görürsün ben şu an o durumdayım çünkü yanlış kişiler yanlış seçimlere yelken açtırır seni
  • Beyler verdim yolu hepsine mesajlaşırken. Belki sorunlarını anlayıp geri dönerlerse bu sayfanın url'sini atarım. Anlarlar sorunlarını. Sağolun destekleriniz için. Bu sene belki biraz zor olucak benim için ama üniversite de kaparım arayı inşallah. İyi hazırlanıp iyi bir okula girmeliyim ki kendime göre dostlar bulabilirim.

• Kardeş onlardan direk uzaklaş derim senin zayıf yönlerini kullanmaya çalışıyorlar.Hiç dert de etme illa ki kafana uyan birini bulacaksın. Eğer mesajlaştığın kızı da gerçekten seviyorsan durumu git anlat derim.O deny.lar için kızdan vazgeçme umarım yakın zamanda kafan durulur

• benim de durumum pek farklı değil tek farkı iyi gün dostumunfa olmaması :)

üniyi bekliyorum bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de durum böyle. Hep yanlarında oldum hep yardımcı olmaya çalıştım ama onlar için ben görünmezim. Onlar ne zaman kendi aralarında kavga ederse hemen benim yanıma geliyorlar yalnız kalmamak için araları yine düzeleince beni yine unutuyorlar.Sohbet ederken beni dinleyen dahi olmuyor. Geçen ay doğum günümde tüm gün sabahtan akşama kadar beraberdik dershanede ama 1 tanesi dahi hatırlayıp kutlamadı. Ama yapacak bişey yok. Arkadaş gelip geçici bişeydir çok bağlanmamaya çalışıyorum ama işte insan yine de üzülüyor arada. Bu da böyle garip bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

Bende de durum böyle. Hep yanlarında oldum hep yardımcı olmaya çalıştım ama onlar için ben görünmezim. Onlar ne zaman kendi aralarında kavga ederse hemen benim yanıma geliyorlar yalnız kalmamak için araları yine düzeleince beni yine unutuyorlar.Sohbet ederken beni dinleyen dahi olmuyor. Geçen ay doğum günümde tüm gün sabahtan akşama kadar beraberdik dershanede ama 1 tanesi dahi hatırlayıp kutlamadı. Ama yapacak bişey yok. Arkadaş gelip geçici bişeydir çok bağlanmamaya çalışıyorum ama işte insan yine de üzülüyor arada. Bu da böyle garip bişey

Ver yolu gitsinler. Zaten sana gerçekten değer veren varsa kendisi gelir yanına.

• Sakinİnsan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın

• Üniversiteyi bekliyorum diyenlere bayağı güldüm.Gelin buraya bakalım nasılmış,geldiğine gelmediğine pişman ederler buradaki insanlar.
  • Onlara yol ver bence. Böyle insanlar yüzünden (senin kızdığın insanlar) hayattan ciddi anlamda bıktım. Büyüklerin neden çocuk olmak istediğini daha iyi anlıyorum. Çünkü çocuklar olur olmadık her şeyden haz alırlar. Gözlerindeki perdeler böyle insanları görmez. Büyüdükçe yaşamaktan bıkıyorum. Bu yüzden ileride yalnız yaşamak istiyorum.
  • Bence senin de yaklaşımın yanlış. Diyorsun ki kafama göre birini bulsam onları def edicem. O zaman sende çıkarların uğruna onlara katlanıyorsun. Bu da suç bence. Tamam anlattıklarını okurken üzüldüm senin için fakat şunu unutma ki sen tek başına bir bireysin yalnız kalacaksın diye kimsenin böyle saçmalıklarına göz yummamalısın. Bir de şunu söylemeliyim ki üniversitede de onlardan bir sürü olacak insanlar değişmiyor yine aynı manzarayı göreceksin.mühim olan yaşadıklarından ders çıkarıp kimseye köru korune güvenmemek her insana hata payı bırak hayalkırıklığına uğramazsın. SEN GERİSİ VESAİRE...

• Kardeşim gerçekten de benim de bütün sorunlarımı anlatabileceğim tek kişi bile yok.
    Bende ara sıra tek başıma ormana gidip kendi kendime konuşuyorum.

• Tipsiz ve konuşmayı bilemyen pısırık bi insanmısın ben öleyim ve o tüzden aarkdaşım oldu ama dostum olmadı ve hiç kimseye bişey anlatamadım iyi kötü fark etmez insanalrla bişeyler paylaşamıyorum seni iyi anlıyorum tek başına yaşamaya alış derdin bişeyin olursada burda anlat en azından burda insanalr gerçek fikirlerini sölüyor gerçek hayyatta iki yüzlülük çok oluyor. üniversiteye gidince daha kötü arkadaşlıkalşr epsi çıkara dönüşüyor o yüzden ailenden aşkasına güvenme dertlerini de sosyal ortamlardan anlat biraz rahatlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Tipsiz ve konuşmayı bilemyen pısırık bi insanmısın ben öleyim ve o tüzden aarkdaşım oldu ama dostum olmadı ve hiç kimseye bişey anlatamadım iyi kötü fark etmez insanalrla bişeyler paylaşamıyorum seni iyi anlıyorum tek başına yaşamaya alış derdin bişeyin olursada burda anlat en azından burda insanalr gerçek fikirlerini sölüyor gerçek hayyatta iki yüzlülük çok oluyor. üniversiteye gidince daha kötü arkadaşlıkalşr epsi çıkara dönüşüyor o yüzden ailenden aşkasına güvenme dertlerini de sosyal ortamlardan anlat biraz rahatlarsın

Tipsiz değilim, konuşma yeteneğimde iyidir utanmam kimseden. Ama pek fazla sevmem konuşmayı açık ve net konuşurum. Gereksiz cümleler kurmam. Boş konuşan insanları da hiç sevmem. Eğer utangaçsan tiyatro eğitimi al gerçekten çok faydasını görürsün. Hem konuşma yeteneğin de gelişir kendine güvenin gelir. Dinle bu tavsiyemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakinİnsan -- 9 Nisan 2015; 23:29:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.