Şimdi Ara

GERCEK EFSANE...LUPO 3L TDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HER KESE MERHABALAR...FORMUN BIR UYESI OLARAK KENDİ ARACIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM..GENELDE FORMDAKI ARKADASLARIM COK AZ YAKAN ARABALARLA ILGILILER..ANCAK TURKIYE SARTLARINDA BELLI MARKALAR VE MODELLER VAR...OYSA KENDINI ISPATLAMIS BIR ARAC OLAN LUPO 1.2 TDİ TURKIYEDE BULUNMAMAKTADIR...DOGUS OTO INTERNET UZERINDEN 100 ADET LUPO SATTI BUNUN 92 TANESI BENZINLI KALAN 8 TANESIDE 1.4 DUZ VITES TDİ MOTORLU..ANCAK OGUNUN SARTLARINDA COK PAHALI OLAN 1.2 TDİ TIPRONIK ŞANZIMAN HIC ITHAL EDILMEDI BENIM BILDIGIM SADECE HATAYDA BIR OZURLU BIR BAYANDA VAR GRI RENK ONUN HARICINDE OLMADIGINI BILIYORUM..BENSE YURTDISINDA YASIYORUM..
    ARAC DIGER LUPOLARA GORE 130 KG DUSURULMUS TUM KAPORTA AKSAMI ALEMINYUMDAN YAPILMIS HATTA CAMLAR BILE HAFIF MALZEMEDEN OZEL OLARAK URETILMISTIR..100 KM DE 3LITRE MAZOT TUKETMEKTEDIR...BUNU EKRANDAKI ANLIK YOL BILGISAYARINDAN HEM DIJITAL HEMDE ANALOG OLARAK GOREBILIRSINIZ...EGER BU SIZI TATMIN ETMEZSSE ON GOGSUN ALTINDA ECO DUGMESI VAR ONU ACARSANIZ SIZI DAHA AZ YAKMASI ICIN BELIRLI DEVIRLERDE KULLANDIRIR...SONUCTADA 2.6 LITRE YAKARSINIZ...TABI 300 GR.SIZE NE IFADE EDER BILMIYORUM...BU ECO MODUNDA KIRMIZI ISIKTA BEKLERKEN ARACIN MOTORUNU DURDURUR...AYAGINIZI TEKRAR FRENE BASTGINIZDADA CALISTIRIR...BU ARACIN EN COK SEVDIGIM BIR YANIDA AYAGINIZI GAZDAN CEKINCE MOTOR BOSTAYMIS GIBI GIDER BUDA ARACIN YAKITINI COK ETKILER...ARACIM OPEN AIRDIR...YAZIN COK KEYIFLI BIR ARACTIR..BU YAZ TURKIYEYE BMV 3.20 YERINE LUPOMLA GITTIM ORNEGIN ISTANBULDAN MERSINE 970 KM YOLU 27 LITRE MAZOT ILE GITTIM......DEPO 30 LITRE ALIYOR....3-4 GUNDE MERSINDE GEZDIM...SIZE RESIMLERINIDE PAYLASIYORUM...EGER SORULARINIZ OLURSA MEMNUNIYETLE CEVAPLARIM...SAGLICAKLA KALINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUKRUGUCLU -- 20 Ekim 2009; 15:34:06 >

• ne denir bilmem ki !

türkiyede olsa kesin alırdım :D
  • İyiymiş valla :)

Güle güle kullanın aracınızı.
  • başka resim isteriz.çok sevdim ben bu aracı daha ayrıntılı görmek istiyorum zahmet olmazsa...

uleynn doğuş oto yine küüfürü yiyecen milletten

şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 20 Ekim 2009; 14:08:55 >

• yakıt tüketimi çok güzel gerçekten aslında Türkiyede satılabilir bu motor tabi doğuş fiyatları abartmazsa
  • çok güzel keşke burda da olsaydı, u arada dikkatimi çekti, kıbrıstasınız ve araç soldan direksiyon!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mustang 2.3L EcoBoost Test
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aracın benzinlisi bile polo fiyatına satılıyordu bu aracı getirseler bide bu özelliklere sahip olsa polodan pahalı olur kimse almaz.
  • keşke şunu getirseler.

http://www.sahibinden.com/audi_a2_1_2_tdi_aut_engellilere_yurtdisindan_ithal_arac-40WQQaXQQ14409825WQQpXQQdisplayitem

• iyiymiş valla
  • bende GTI olanından vardı 10 numara akıyor yolda donanımı olsun gidişi olsun tek kelime ile süperdi
  • keşana git gel birazda gezsem 150 km 4,5 lt yaksa bilemedin 5 litre. 15 lira yapar en fazla. Waybe :)
  • vallaha güzel 3 litre ama türkiyede herşey pahalı olduğundan bununda ucuza satılacağına inanmıyorum.
  • Bu aracı pahalı kılan nedir. Az tüketmesi için uğraşılan teknoloji mi donanım mı? Görünüş olarak bana hitap etmesede özgün bi tasarım, hem çok az yakıyomuş
  • Aracınız hayırlı olsun daha trafikte hiç denk gelmedim bu LUPO'lara
  • direksiyona bayıldımm !!
  • şu an b sınıfı dizel motorlu araçlar, otomatik vites bile olsalar, genelde 4.5lt ortalama tüketim yakalayabiliyorlar. şehirler arası yolda 3.5 lt ye düşebiliyor durum. ben gereksiz görüyorum bu aracı.. polo bluemotion ı tercih ederim..

yine de değişik bir araç, belki 3 lt nin altına bile düşebilir yakıt tüketimi..ordan sonrası zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 20 Ekim 2009; 22:43:47 >
  • Şu aracı Arabistan'da kullandığımı düşünemiyorum.
  • Bi tane sari Kayseride var sürekli ayni yerinde duruyo :)
    sahibi cimri mi nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.