Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starbucks ‘böceği’ kahveden çıkaracak kırmızıyı domatesten alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 28 Nisan 2012; 15:48:22 >
  • Bugum sturbucksa gittim sumatra yokmuş bende kenya aldım.Tad olarak bence tchibo dakilerden bariz daha iyi.Ama ben biraz daha aromalı bakıyorum.Bakalım bunu bitirince farklı şeyler denerim oradan.Napalım içkimiz sigaramız yok
  • Evet starbucks gerçekten kaliteli. Ama aromalı ve farklı bir kahvesine denk gelemedim, bütün kahveleri aşağı yukarı aynı gibi. Limon parçacıklı kahverengi ambalajlı guetamala içiyorum şu anda, %90 standart lezzette diyebilirim. Starbucks CEO'su bile kahvemi evde yapıyorum, ama Starbucks çekirdekleriyle potu kırmış bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar merhaba;

Tchibonun;

Öğütücüsü ile Deloghni'nin

www.hepsiburada.com
    Delonghi KG49 Kahve ve Baharat Öğütücü Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-kg49-elektrikli-ogutucu/productDetails.aspx?productId=mtdelkg49&categoryId=237199

Öğütücüsü arasında ne fark var?

Ben Espresso yapmak için çekirdek öğütmek istiyorum bu iki seçenek benim işimi görürmü yoksa başka alternatifler varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

Teşekkürler.

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
    delonghi'nin ustteki silindirik modeli olmasin.
    -----------------------------------
    linkteki kubik delonghi guzel.
    --------------------------------------
    ogutucu tarz mekanizma olanlar is yapar
    -----------------------------------------
    bu tip olmasin.

• Dediğin gibi lezzet olarak gerçekten bir iki adım önde.Ben denerim artık aralarında.Elbet bir tanesi bana daha aromatik gelecektir.Genizde koku bırakacaktır.
  • demin kızıltoprakta yürürken fazıl beyden daha yeni hazırladıkları sıcacık kahve çekirdeği aldım Türk kahvesi için , hemen ewe geldim plaklarım arasından bir parça seçtim ve kahvemi öğüttüm ve bir güzel içiyorum şuan . keyif 10 deil 100 numara :)
  • saabah işe gelirken çektim kahveyi öğlene doğru bir sabah kahvesi yaparım die , ortalık kapalıçarşı gibi walla :)
  • Birşey sormak istiyorum ben ne zaman filtre kahve içsem midem daha hızlı çalışmaya başlıyor sanki
    Sizde de öyle mi?
  • Ben filtre kahve içince kafam daha hızlı çalışıyor, filmlerdeki detayları falan daha iyi yakalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Birşey sormak istiyorum ben ne zaman filtre kahve içsem midem daha hızlı çalışmaya başlıyor sanki
    Sizde de öyle mi?

mide calistigi katta kaliyorsa sorun degil.
    bildigim cok kisi nescafe classic granul,soguk versiyon (frappe) ictiklerinde mide calisiyor ve 30dk gecmeksizin tuvalette gidiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 1 Mayıs 2012; 23:17:43 >
  • bende nescafe de olmuyorda filtre kahvede oluyor.Kesin çalışıyorda bazen ilerisi de oluyorAma sıkıntı verici şekilde değil.
  • quote:

Birşey sormak istiyorum ben ne zaman filtre kahve içsem midem daha hızlı çalışmaya başlıyor sanki
    Sizde de öyle mi?

istisnasız
    bence kötü bir özellik değil, aksine iyi bir özellik
  • bende kötü demiyorum ama garip yani sürekli aynı şey
  • quote:

Sizde de öyle mi?

bendede aynı olay war sağlammm yaniii 112 itfaye çağıyıom bazen
  • iyi o zaman bende bi sakatlık yok
  • şu espresso mak. için görüşleriniz nedir?

taze çekirdek kahve önerisi lazım espresso için.çok uçuk fiyatları veremem.Delonghi & Kimbo kahve ve metroda
    satılan çekirdek kahveler için görüşleriniz neler?1kg gerçi paketler ama yinede çekirdekden taze yapınca kafi oluyor.

makine iyiymiş fiyatı dimi.ben 1 tane aldım

• Starbucks yeni Tribute kahve çıkartmış. 4 farklı kahveden harmanlanmış ve baharatlı bir tadı var. Bir de Starbucks'ta 25 TL yükleyip kart alırsanız iki tane küçük boy içecek hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Starbucks yeni Tribute kahve çıkartmış. 4 farklı kahveden harmanlanmış ve baharatlı bir tadı var. Bir de Starbucks'ta 25 TL yükleyip kart alırsanız iki tane küçük boy içecek hediye.

aynen öle nerdeyse bugüne kadar 15. filan kart yükleyişim bitince sıfırlıom atıom yeni alıom
  • Arkadaşlar bu geceye kadar Tchibo'nun sitesinden alışveriş yaparsanız en az 50 liralık, 100 gr Gold Selection hediye geliyor.
    Ben bi' French Press alma planları yapıyorum. Fiyatı 60 lira.
    Ürün şu;

Ne dersiniz?
  • Karar sizin ama ben olsam French Press'e 60 TL vermezdim, onun yerine iyi kötü bir filtre kahve makinesi alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.