Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arel.gr

cekırdek ve toz filtre kahve makinesi
    www.hepsiburada.com
    Çekirdekli Ve Toz Filtre Kahve Makinesi - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=%C3%87ekirdekli%20Ve%20Toz%20Filtre%20Kahve%20Makinesi

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

bir kez daha aroma+lezzet olmazzsa olmaz.
    2 saat oncesinden cekilmis cekirdegin lezzetinde geri sayim basliyor.
    bugune kadar az kullanici bunun farkinda,ustteki benzer urunun fiyatina yakin espresso ozelliginide iceren multi makinalar var.
    bu harcamayi yapmiyacaksaniz en ucuz dugun hediyesi modellerinden alin gitsin.
    sektorde ilgi arttigindan dolayi kahve alaninda evveliyati olmayan marka urunlerini iyi inceleyin,onceki yazilarda degindim.

bu urunu yakindan inceleme sansim oldu,cekirdegi ogutmuyor,fakat kesicili.
    her seferinde,zamanlamaya gore farkli netice.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Çekilmiş kahve sıkıntım devam ediyor. 250 gr ambalajlı kahvem (Melitta marka) ilk başta harikaydı ama son 100 gr'a girilirken kahvenin tadı iyice bozdu, çöpe attım. 100 gr'dan fazla çekilmiş kahve almamalı diye düşünüyorum.

o yüzden öğütücü aldım , kendim öğütüyorumm deneyin sizde
  • Arzum AR 362 Latte - 50TL+5TL nakliye 10 gundur kullaniyorum.

harika urun,%1,5 ve 3,5 yagli.soguk veya sicak,kahvenin sonuna kadar sonmeyen,kivamli sut kopugu.
    250ml'i tasirmadan kopurtuyor.
    artan sut buzdolabinda korunabiliyor,kalinti barindirmayan,kolay yikanabilen teflon yuzeyli kupa.
    yaz aylarinda vazgecilmez freddo'nun soguk kopugu arzum'dan.

• yeminimi bozup yarın starbucks'tan sumatra, verona, kenya çektireceğim 100 gr. bi' tavsiyeniz var mı çekimle ilgili ya da başka bir çekirdek önerisi de olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

yeminimi bozup yarın starbucks'tan sumatra, verona, kenya çektireceğim 100 gr. bi' tavsiyeniz var mı çekimle ilgili ya da başka bir çekirdek önerisi de olabilir?

100gr cektireemzsiniz , paketler 250 gr yada 200 gr şeklindeydi pakette isteğinize göre sadece tchibo çekiyor , bana kalırsa , yarın starbucksta sumatra çektirin bunu yanında ücretsiz tall boy hediyenizide alın hatta , önce starbucks kartı alın 25 tl koydurun , bu karttan paket kahvenizi ve paket kahve aldınız die tall boy içeçeciğiniz alın , sonra ewe gelin kartınızı kayıt edin gidin kalan bakiye ile bir şeyler alın birde 2 tane tall boy hediye çeki versinler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

yeminimi bozup yarın starbucks'tan sumatra, verona, kenya çektireceğim 100 gr. bi' tavsiyeniz var mı çekimle ilgili ya da başka bir çekirdek önerisi de olabilir?

100gr cektireemzsiniz , paketler 250 gr yada 200 gr şeklindeydi pakette isteğinize göre sadece tchibo çekiyor , bana kalırsa , yarın starbucksta sumatra çektirin bunu yanında ücretsiz tall boy hediyenizide alın hatta , önce starbucks kartı alın 25 tl koydurun , bu karttan paket kahvenizi ve paket kahve aldınız die tall boy içeçeciğiniz alın , sonra ewe gelin kartınızı kayıt edin gidin kalan bakiye ile bir şeyler alın birde 2 tane tall boy hediye çeki versinler .

hedefim hepsinde alıp denemekti. şimdi 250*3 alsam birinden diğerine geçene kadar bayatlayacak. en iyisi dediğiniz gibi card çıkartıp sumatra ve hediyeyi almak.

• takip ettiğim bir konuydu haberi görünce dayanamadım paylaşım dedim

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, Business Week Dergisi’ne verdiği röportajda en iyi kahvenin evde yapılan kahve olduğunu söyledi. French press’le kahvesini evde kendisinin hazırladığını ifade eden Schultz, yaptığı gafı fark edince “Tabii ki kahvemi Starbucks’tan aldığım çekirdek kahveyle yapıyorum” dedi. Buna göre Schultz, 2.01 dolar (3.6 TL) ödemek yerine kahveyi 46 sente (82 kuruş) mal ediyor. 1971 yılında Amerika’nın Seattle kentinde özel kahveler satan bir dükkânla faaliyete geçen Starbucks’ın, bugün dünya genelinde 14 binin üzerinde şubesi var. Starbucks, her hafta tüm dünyada 44 milyon kişiyi ağırlıyor.

GAZETE HABERTÜRK

• Canlansın bura ya

Kahvem bitti bakalım yakında yine alırım bişeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Canlansın bura ya

Kahvem bitti bakalım yakında yine alırım bişeyler.

walla benım ıcın farketmezdı umarım tadı bozulmazzz walla . yoksa boceklerı bulup mıksere koydurmam lazım :))) kahven bıttıyse kardes starbuckstan al neydı adı unuttum bayadır almıorum cunku yaaa bu aralar fazılbeyden turk kahvesı cekırdegı alıp ogutuom .

• Valla ordan almayı istiyorum ama ne alayım ne önerilir? Bi ara aniversel blend dendi kahverengi paket ama o zor buluyor herhalde.Başka ne ler öneririsniz.Ben daha çok aramalı kokulu isterim.Guetemala diğerlerine göre iyi geldi mesela?
  • Arkadaşlar merhaba;

Tchibonun;

Öğütücüsü ile Deloghni'nin

www.hepsiburada.com
    Delonghi KG49 Kahve ve Baharat Öğütücü Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-kg49-elektrikli-ogutucu/productDetails.aspx?productId=mtdelkg49&categoryId=237199

Öğütücüsü arasında ne fark var?

Ben Espresso yapmak için çekirdek öğütmek istiyorum bu iki seçenek benim işimi görürmü yoksa başka alternatifler varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar yarın veya öbür gün sturbukcstan kahve alayım diyorum.Ne önerirsiniz.Bol aramalı lezzetli bişeyler arıyorum
  • quote:

Arkadaşlar yarın veya öbür gün sturbukcstan kahve alayım diyorum.Ne önerirsiniz.Bol aramalı lezzetli bişeyler arıyorum

Ben bu sıralar Starbucks da sadece 3 çeşit kahve görüyorum onlarda

1-Blonde diye bir seri yapmışlar en hafif çekirdeklerden
    2-Medium orta seviye
    3-Dark Espresso Roast sanırım kafeinsiz

Bunlardan birini alacaksınız seçim sizin mesela ben olsam Dark alırım çünki Espresso seviyorum :)
  • Filtre kahve alıcam ama kullanan arkadaşlar vardı onlardan da öneri bekliyorum
  • quote:

Filtre kahve alıcam ama kullanan arkadaşlar vardı onlardan da öneri bekliyorum

Öncelikle , Sumatra yı öneririm . Sonra kenya yı . 250 gr olarak alabilcen starbuckstan , yarım yarım yok . Tchibodan da tavsiye ederim , başka aklıma gelen yok walla . kağıt filitrede kullan miss olur

• Takip için mecburi yön. Sonra silinebilir.
  • zaren guatemala en begenxicim oldu iboda. bakalim belki yarin sturbu kztan alirim
  • Tchibo'yu bıraktım ben, Starbucks'tan sonra kesmemeye başladı. Haftaya İstanbul'dayım, Starbucks kahverengi benzeri güzel bir seri çıkarmışsa bir paket kahve daha alabilirim.
  • Bakalım yarın kısmetse bende bi tane alacam sturbuckstan aromalı bişeyler.Tchiboda ise guetemal diğerlerine göre daha iyi gibi
  • sabah servise binmeden kahve öğüttüm türk kahvesi fazıl beyden , bi kaç saat sonra afiyetle içecez walla , getirirken ağzı kilitli pakete koydum dışarı koku bile vermedi ama açtığım anda kokuyu bir saldı eminönü gibi oldu burası
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.