Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ykayserili

Arkadaşlar bu geceye kadar Tchibo'nun sitesinden alışveriş yaparsanız en az 50 liralık, 100 gr Gold Selection hediye geliyor.
    Ben bi' French Press alma planları yapıyorum. Fiyatı 60 lira.
    Ürün şu;
    http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/French_Press/262536.html

Ne dersiniz?

çok pahalı bencede gerçi chrommuş sanırım , ama yinede makina alsanız daha iyi oolur , hem kahve dünyasında 15 tl filan french pressler ama tabi bunun kadar kalıteli deil . gerçi bunuda denemedim ama .

• Hocam ben kahve içmeye açıkçası yeni başlayacağım. Anneme kahve makinesi alayım diye düşünüyordum anneler gününde; ama işte tuttum kendime almaya karar verdim bir küçük makine :)

Dediğim gibi küçük olsun istiyorum.
  • Kahve sevmeyen bir insan olarak acaba risk mi alıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 7 Mayıs 2012; 18:09:27 >
  • Bu kart olayında olay nasıl oluyor.İsme mi veriyorlar yoksa direk numara şeklinde miŞu süreci hafif bi açıklarsanız iyi olurBende artık ordanım da

Bu arada yeni kahve nasıl deneyelim mi
  • Kartı gidip 25 TL yükleyerek direk alıyorsun. Sonra internetten kart numarasını ismine kaydediyorsun. Sonra kart ile ilk alışverişinde 2 adet içecek kuponunu veriyorlar. Olay bu. 25 TL yükleme yaptıkça 2 kupon kazanılıyor mu onu tam bilmiyorum. Yeni kahveyi günün kahvesi olarak içtim, güzeldi ama dedikleri kadar baharat aroması bulamadım.
  • merhabalar herkese
    Sonunda french press'ten kurtulup kahve makinasına geçme kararı aldım.daha önceden de hepsiburada'dan araştırdığım Delonghi ICM30 U sipariş vermeye karar verdim ama siteye girdiğimde ürünün kaldırırmış olduğunu gördüm.internette biraz daha araştırdım ve teknosa'da Delonghi ICM40 ı gördüm.stokta olmadığını görünce yine hayal kırıklığı...yarın teknosa gidip ürünü bir de oradaki sistemde arattıracağım.yoksa başka bir makinayı internetten sipariş verecem.
    küçük bir şehirde yaşıyorum, ürünü %99 internetten alacağım.Philips'in hepsiburada'da 149 ve 169 liralık iki modeli var.büyük ihtimalle onlara bakacağım. Bu makinalar hakkında yorumunuz veya önerebileceğiniz başka filtre kahve makinaları var mı?

Şimdiden teşekkürler

• sevinhilli bu kart için fikir bekliyoruz
    Bakalım bendeki kenya bitince farklı şeyler denerim.
  • Günaydın arkadaslar , bu kart olayı aynen su sekılde , 25 tl yukluoruz yenı kart alıoruz , hazır gıtmısken alıcagmız seylerı bu karttan kullanıyoruz ama ıcındekı 25 tl yı bıtırmıyoruz , neyse ısımızı gorup ewe gıdıoruz kayıt edıyoruz kartı sonra yenıden starbcksta gıttımızde ıcındekı tutarın hepsını kullanıyoruz o anda 2 tane tall boy ıceck fıısı verıor adam o an ıcecegınızı bır kupnu kullanark alabılrısınız yada yenı bır kart ısteyıp 25 tl daha yukleyıp kullanabılırsınız . bole bole gıdıyor yanlız ewde kayıt olurkn maıl adresıne aktıvasyon gelıor onaylamanız lazım ben her seferınde degısık ısımler degısık maıller kullanıyorum mesela sevenhillicard1 fılan falan suan sevenhıllı card12mı ne hehehe . durum bundan ıbaret benım kullanıs tarzım ıse bole gıbı arkadaslar guzel bırsey bence sakın ha verılen kartın ıcındekı tutarın hepsını kullanmayın KAYIT ETMEDEN !

edit : sabah kahvemi içiyorum gençler taze çekilmiiş fazıl bey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 8 Mayıs 2012; 9:14:43 >

• Diğerlim 25 yükledik.17 TL ye kahve aldım kaldı mı 8Gittim kaydettim sonraki gidişimde tekrar kahve alacam 17 tl ye.Karttan 8 kalanı para ile öder hediyemi içer sonra da 2 tane fiş alırım.Bir daha kine ise tekrar kart alır farklı maille kaydolup devam ederim dogru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Diğerlim 25 yükledik.17 TL ye kahve aldım kaldı mı 8Gittim kaydettim sonraki gidişimde tekrar kahve alacam 17 tl ye.Karttan 8 kalanı para ile öder hediyemi içer sonra da 2 tane fiş alırım.Bir daha kine ise tekrar kart alır farklı maille kaydolup devam ederim dogru mu

Kayıttan sonra gittin kahve almaya 17 tlnin 8ini karttan aldın diğerini nakit ödedin , o anda fiş verdi 2 tane kupon . o an kahveni zaten aldın ya . bir dahakine 2 kupondan birini kullanır ve 0 bakiye olan kartını atarsın . kuponların bıttıkten sonra aynı taktik devam . unutma kuponların sana verildikten sonra 1 ay içinde tüketmen lazım .

• Bakalım bi dahakine böyle yaparım
  • bulunduğu yerde starbucks, tchibo falan olmayanlar için mykahve.com diye bir site buldum, doğal olarak pahalı ama başka şansı olmayanlar için iyi sayılır.
  • Her markayı bir arada toplaması güzel. Fakat fiyatlar ürün başına bir kaç TL yüksek. Bir de çeşitler yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

bulunduğu yerde starbucks, tchibo falan olmayanlar için mykahve.com diye bir site buldum, doğal olarak pahalı ama başka şansı olmayanlar için iyi sayılır.

iyi güzel sehirdışında olanlar için bencede fiyatlar 2-3 tl gibi yüksek doğru , sehirdışındaysa bir insan neden olmasın . güzel düşünmüşler , her marka war walla . birde kim alışveriş yapıodurki burdan heryerde kahveciler war artık .

türk kahvesi çekirdeğim bitti malesef , Pztesi Eminönünden alıcam çekirdek haldeee , french press öle duruyor kullanmıyorum artık bile işyerine getirebilirm ama bakalım .
  • Ben burayı nasıl görmemişim ya. Ekle dostum üşenmiyorsan

Filtre kahvesiz günüm geçmez :)
  • Gecen gece kahveyi kardeşime yaptırayım dedim.Alt hazneyi tam oturtmamış.Ben hazırdır diye geldim mutfağa bi sesler geliyor fos fos.Baktım hazne boş.Açtım filtrenin için su dolu salmıyor makina.Dedim giti bozuldu bu.Meğer hazne tam oturmdığı için salmıyoruş.Hafif bir iktirdim birden boşalttı kahveyi.Gözüme girdi kerata
  • Çekme makinesi olanlar kahveyi az ve çok çekme farkını gözlemliyorlar mı? Geçen kahveyi biraz fazla çekmiştim, içerken ağzıma hep telve geldi. Az çekince de tadını tam vermiyor, bol kullanmak bile kurtarmayabiliyor. Kararını bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Çekme makinesi olanlar kahveyi az ve çok çekme farkını gözlemliyorlar mı? Geçen kahveyi biraz fazla çekmiştim, içerken ağzıma hep telve geldi. Az çekince de tadını tam vermiyor, bol kullanmak bile kurtarmayabiliyor. Kararını bilmek lazım.

sanırım olay az ve çok çekmenin yanında öğütme derecesi incemi kalınmı oda olabilir ona dikkat edin . ama bazen bir kişilik kahve yaptığınızda tam derecesini bulun ona göre öğüütün . kıvamında olsun .

Tabiki ne diyoruzzzzz bu tür kahvelerde

NO sugar
  • Şeker zaten kullanmıyorum yıllardır. Bazen içemeyen kişilere filtre kahveyi süt tozuyla içiriyorum.
  • arkadaşlar
    menengiç kahvesini deneyen oldu mu ?
    Ben İzmir'de mırra ve menengiç kahvesi satan yer arıyorum. Hatta alıp evde de yapmak istiyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.