Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.539
Cevap
721
Favori
828.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben menengiç kahvesi denedim. Hiç beğenmedim. Pul biber gibi baharat gibi acayip bir yapısı var ve tadı kahve tadı gibi değil. Az miktar alıp deneyebilirsiniz.
  • Az önce Starbucks'tan geldim , Ne içtin derseniz ; Frep Expresso Tall - 2 shot - Double blender - Yağsız süt - Frep aroması az ( sos koyuyorlar ya ) - kubbe kapak ( mikserden artanıda üstüne ilave ettiriyorum .

Sonuç mu ?

Mükemmel ötesi .
  • delonghi icm 30 (110 tl)
    delonghi icm 2b (70 tl)
    ya da
    delonghi 40 (125 tl) hangisi tercih edilmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Ben menengiç kahvesi denedim. Hiç beğenmedim. Pul biber gibi baharat gibi acayip bir yapısı var ve tadı kahve tadı gibi değil. Az miktar alıp deneyebilirsiniz.

aynen hacı bende beğenmedim tereyağı gibi çok yağlı bide cırcır eder adamı
  • Gittigidiyor da satılıyor menengiç kahvesi. 100 ml lik kavanozda 5 tl gibi bir fiyata satılıyor. Ama insan güvenemiyor. Gidip kızlar ağasına bakıp almam daha dogru olacak. Veya orada pişiren yer de varmis icmek gerek. Anlatıldığına göre fincanda 15 dakika bu kahve pisermis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla arkadaslar stabruckstn sumatra alın mıss gıbı alın ıcın
  • Şu anda dark sumatra içiyorum zaten ve çok memnunum. Zaten memnun olmadığım bir kahvelerini görmedim. Blond yani hafif kahvelerinden sakınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Bu Nespresso makine ve kahveler nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu?

içtikten sonra asla başka kahve içmeyeceksiniz. nişantaşı abdi ipekçi caddesinde bir club var. çekinmeden girip, tadımlar yapabilirsiniz. makine satışı da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

quote:

Bu Nespresso makine ve kahveler nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu?

Bu kadar kahvesever içinde, bir bilen yok mu? :)

Kullananlar memnunlar (ben kullanmadım) ancak bildiğim kadarıyla sadece Nespresso kapsülleriyle kahve yapılabiliyor, normal makineler gibi kendi zevkine göre seçtiğin bir çekilmiş kahveyle kahve yapamıyorsun, kapsüllerini her zaman Nespresso'dan satın almak zorundasın ama çeşitleri hiç de az değil, tam 12 çeşit olması lazım.

16 çeşit grand crue.. her yıl özel hasat limited edition kapsüller çıkartıyor.... çok memnunum gerçek bir gurme kahve.. gurme olabilmesi için pek çok parametre var. kişisel olarak bu parametreleri sağlamak imkansız..

• Güzel bir kahveden sonra sizlerle paylaşmak istedim resmi

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
  • Kahveyi içtiğiniz mekan da mekanmış hani, içtikçe içer, muhabbete doyamaz insan öyle bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Kahveyi içtiğiniz mekan da mekanmış hani, içtikçe içer, muhabbete doyamaz insan öyle bir yerde.

saol kardeş sizlerin yerine de içtim desem yalan olur walla . ama aklımda bu konuda wardı ,gündüz kahve gece aslan sütü
  • Yalnız tam fallık kahveymiş. Neler görüyorum orada? Gemi, kule ve daha fazlası
  • tchibo makinasına uyumlu kapsülleri ben cafemodan alıyorum aklınızda bulunsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble_

tchibo makinasına uyumlu kapsülleri ben cafemodan alıyorum aklınızda bulunsun ;)

baktım ama pek sarmadı tchibodan alınması daha iyi gecen gun kapsul kahve aldım tchibodan espresso velosa brazil yeşil renk var kutuda yeniymiş sınırlı sayıda dedi adam , bir kac gundur yapıorum misssss gibi yaa walla .

• lavazza ve illy kahveleri tat olarak nasıl deneyen var mı?
  • Hiç içmedim ve ben de merak ediyorum.
  • Bende kenyadan sonra dark sumatra aldım.Fazla içemedim daha sıcaktan ondan bundan...Ama gayet iyi tadı var.Denemelere devam
  • mırra yı filtrede denedim güzel oldu tavsiye ederim değişik tatlar arıyanlar için
    türk kahve sini çektim filtre için denedim o olmadı çok asitli bir kahve olduğu için
    gerçi mırra'da türk kahvesinin koyu kavrulmuş hali demekki kavruldukça
    asiditesi düşünce güzel oluyo yağlandığı için gövde de yükseliyo
  • bu sıcaklarda zor oluyor kahve içmek buz falan atsak dolaba koysak nasıl olur? ya da farklı bir yolu var mıdır soğuk ve güzel bir tat elde etmenin?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.