Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.542
Cevap
721
Favori
829.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözen değirmeninin yapılışı hakkında belgesel

Gökhan CANyoutube
    Tarihi Değirmenci SÖZEN - TVNET
    http://www.youtube.com/watch?v=3l-3pSux9y4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 31 Ağustos 2012; 1:05:50 >
  • Arkadaşlar aranızda türk kahvesi ve french press seveniniz warsa bence starbucksta sumatra tam bize göre . türk kahvesi için ince öğütüp içiom french için kalınca öğütüp içiom sonuc guzelll baska tanımam daha iyisi olana kadar . eger fazıl bey alıp çekerseniz onada dieck sözüm yokkkk
  • Delonghi'den DECC 500 mekanik,vakumlu 500mg lik cekirdek kahve kabi.
    40€,havali ama gereksiz !!!

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'
  • kahve makinelerinde su sizdirma hallerinde.....

-------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
    bu firmadan bu hallerde kullanma amacli mail ile bilgi istedim...

mail to: info@vipchemical.com
    Mesajınız ::
    VIP ELEKTRO GUARD / PEGASUS GBB-150 / SUPRAVIT 92 LP / LONG-LIFE /
    SILIKONFETT GT-2 / SILIKONFETT GO / DUVENTON MHT 235 / BARIPLEX / belirtilen
    gres yaglarin renklerini ve insan sagligi icin toxic ozellige sahip olani
    varsa hakkinda bilgi gonderirmisiniz ? tesekkurler !

cevap
    From: VIP Chemical [mailto:********.com]
    Sent: Saturday, August 25, 2012 11:38 AM
    To: info@vipchemical.com
    Subject: gres renkleri ve toxic ozellikleri

MERHABALAR

NEDEN GÖNDERELİM ,ALACAKMISINIZ ,SATACAKMISINIZ , İŞLEMENİZMİ VAR ,BİLGİ
    İÇİNMİ HAYIRDIR.BİZE BİRAZ BİGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUZ.

SAYGILARIMIZLA

yetkili maildeki tehditi algilamis ve hemen mudafaya gecmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 31 Ağustos 2012; 13:46:32 >

• yeni makina alıcam ama kararsız kaldım

şu modeller arasında kaldım birde watt ın yüksek olması suyu daha çok ısıtarak daha iyi demlediği anlamınamı geliyor ?

110tl Delonhgi ICM-40 bu model 900 watt bunda altın filtre var diğer modllerin filtresi varmı yokmu bilmiyorum bilgisi olan varmı

Krups FMD3 1100 watt 125tl

Bosch TKA6631V 1100 watt 111tl

Bosch TKA 6024 1100 watt 90tl

Siemens TC60101V 1100 watt 75tl

hangisini almalıyım sizce karasız kaldım
  • Arkadaşlar fidan geldi , bakalım ne yapabilcm , kapalı balkona koydum camları kapadım . panjurları açtım . 3günde 1de sularım ama dayanamıyorum ara sıra ıslatıorum :)

• İşe çekirdeğin de çekirdeğinden girdin demek, hayırlı olsun Evde yetişiyor mu acaba, araştırdın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

İşe çekirdeğin de çekirdeğinden girdin demek, hayırlı olsun Evde yetişiyor mu acaba, araştırdın mı?

walla aldığım yere sordum araştırdım yetişi dediler tabi saksıda en iyisi dediler çunku cok hassasmıs sıcak sevıo o yuzdn balkonun camlarını kapadım . bakalım artık hayırlısıııı yesıl cekırdek oldugu an ondanda yetıstırmeye baslarım ınsallah nıyetım ccekırdeklerı ıcmek degıl suan daha cok fıdan yestırtımek ve sonra ıcmek
  • Hiç düşünmediğim bir noktadan olaya girmişsin. Eğer tutarsa bu başlığın takipçileri olarak peşinden geliriz herhalde.
  • dekor amaclida olsa almayi dusunuyorum.
    yillar icinde ilk meyve her kime mahsul olursa topic'te moral olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

yeni makina alıcam ama kararsız kaldım

şu modeller arasında kaldım birde watt ın yüksek olması suyu daha çok ısıtarak daha iyi demlediği anlamınamı geliyor ?

110tl Delonhgi ICM-40 bu model 900 watt bunda altın filtre var diğer modllerin filtresi varmı yokmu bilmiyorum bilgisi olan varmı

Krups FMD3 1100 watt 125tl

Bosch TKA6631V 1100 watt 111tl

Bosch TKA 6024 1100 watt 90tl

Siemens TC60101V 1100 watt 75tl

Morphy Richards 47076 Mattino Çelik Filtre Kahve Makinesi

Morphy Richards Fusıon Filtre Ve Köpürtücü Kahve Makinası (47060EE)

hangisini almalıyım sizce karasız kaldım

yardımcı olacak yokmu ?

• @mnyx , kardeş selam walla ne yalan söliyim gordumdu msjını usenmıstım cvp vermeye kusura bakma walla , son 2 secenegının fakrı sadece rengı , guzel makıneler hepsı butcen bu aralalıklardaysa eger bosch al derım . kırmızı olanı guzel ama hıc bırını denemedım ama daha fazla verebilirm dersen cekırdek ogutuculu var phılıpsın ondan al ıstersn bıraz tuzlu ama cok saglam , bunları aldıktan sonra kahvenı ogutup alıcksın , sonucta ogutmen gerekck tadı aldıkca ben oguteyı mdıcksın ve makına alman gerekck ama tabı zevkler tartısılımaz sahsen ben makınam sınbo varıdy dandık ondna aslında sadece demlemekse nıyet sınboda laabılırsın ama cok dandık , boshc ıyıdır genelde kardes ama gıt phılıps al olsun bıtsın kahvenıde ogutursun bazen canın espresso ısteyebılır onuda yapabılırsın ogutuuc kısmında nasıl cekmek ıstedıgın varrr bıle . phılıpsı kullanmadım ama ıncelemelerım sonucnda sluolm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

@mnyx , kardeş selam walla ne yalan söliyim gordumdu msjını usenmıstım cvp vermeye kusura bakma walla , son 2 secenegının fakrı sadece rengı , guzel makıneler hepsı butcen bu aralalıklardaysa eger bosch al derım . kırmızı olanı guzel ama hıc bırını denemedım ama daha fazla verebilirm dersen cekırdek ogutuculu var phılıpsın ondan al ıstersn bıraz tuzlu ama cok saglam , bunları aldıktan sonra kahvenı ogutup alıcksın , sonucta ogutmen gerekck tadı aldıkca ben oguteyı mdıcksın ve makına alman gerekck ama tabı zevkler tartısılımaz sahsen ben makınam sınbo varıdy dandık ondna aslında sadece demlemekse nıyet sınboda laabılırsın ama cok dandık , boshc ıyıdır genelde kardes ama gıt phılıps al olsun bıtsın kahvenıde ogutursun bazen canın espresso ısteyebılır onuda yapabılırsın ogutuuc kısmında nasıl cekmek ıstedıgın varrr bıle . phılıpsı kullanmadım ama ıncelemelerım sonucnda sluolm

a.selam kardeş cevap için sağol elimde ucuz makinalardan var baya eski premierin en kaliteli kahvelerden çektirdim taze paraya kıyıp denedim resmen çamur gibi yapıyor dışarıda daha ucuz filtre kahvelerden içiyorum evdekinden on kat daha iyi bende makinanın dandik oldğuna karar verdim şöyle kahvenini tadınaı tam alabileceğim bi makina arıyorum mantık olarak hepsi aynı tabi ama hangisi daha iyi demler bilmediğim için tecrubeli arkadaşlara sordum önerdeğin öğütücülü philips marka olan makina hangisi acaba

• forum hata verdi mesaj gitmedi sandım flood yapmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 4 Eylül 2012; 22:50:29 >
  • @mnyx filtre kahve yaparken kağıt kullanımını aksatma. Her ne kadar cihazları kendinden filtreli diye satsalar da o kağıt lezzeti ve kızamı çok değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

@mnyx filtre kahve yaparken kağıt kullanımını aksatma. Her ne kadar cihazları kendinden filtreli diye satsalar da o kağıt lezzeti ve kızamı çok değiştiriyor.

tamam hocam önerini dikakte alıcam peki mu marka iyimidir yanında süt köpürtücüsüde var Morphy Richards 47060
  • Merhaba sayın kahfe severler;
    Kahve konusunu severim. Kullandığım makine "saeco nina" üst segmentte iyi bir makinedir tavsiye ederim.
    Bu arada makine alacak arkadaşları şaşırtacak yarın enterasan birşey yazacağım. Şimdilik aşşşağıdan makineleri inceleyin.

Benim makine: Nina
    2.Makine: Aromia

ve şu soruyu kendinize sorun bu paraya bu makine alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 5 Eylül 2012; 1:07:28 >

• Üstteki mesajın aynısı bilgisayar azizliği takılmadan ötürü hep aynı gitmiş editledin. Pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 5 Eylül 2012; 1:09:56 >
  • Üstteki mesajın aynısı bilgisayar azizliği takılmadan ötürü hep aynı gitmiş editledin. Pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 5 Eylül 2012; 1:10:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 5 Eylül 2012; 1:11:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.