Şimdi Ara

gerçek kız tavlama meselesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazdan bahsedeceklerim tüm kadın yaş grubunu kapsamayabilir.(26-35 yaş grubu kadınlar evlilik çagina geldikleri için pek secici davranmayabilirler)

-Kız tavlamanın en etkili yolu DIS GORUNUS
    -sizi dıştan beğenmeyen bir kız hiç mi hiç sizi merak etmez direk görmezden gelir.
    -alfalık,kırmızı hap muhabbetleri düşünülenin aksine bir etkisi yoktur.(kırmizi hapı hatun tavlama sanati olarak gormeyenlerde var o zaman ayrilabilir gerci)
    -kızları mental olarak etkileyebilmenin en etkili yolu yüksek OZGUVENDIR.
    -onun disinda kizlari takmamak,kizlarla hafif dalga geçmek vs(klasik alfa muhabbetleri arastiran bilir) tek basina hatun tavlamanıza etkili olmaz.(etkisi azdır)
    -kizlarin zengin erkek istemesi konusunda bazılari baya bi abartiyo bu konuyu,kizlar direk zengin erkek arasaydi etraf para kazanmaya calisan ergenlerle dolardi.(herkes yaninda zengin bir arkadas ister kizlar için ise şart degil ama etkileyecidir.)
    -ne söylediginizin pek önemi yoktur sizi begenen kız için tatlı gelir o yüzden konusurken ne soylemeliyim diye pek dusunmenize gerek yok
    -kizlar malesef ilgi manygi canlilar oldugu icin sizi partner olarak gormese bile sizi yaninda tutmaya calisabilir.(bir erkegin bunu anlayacak tecrubede olması lazım ve kendine saygisi adina uzaklasmasi lazim).
    -instgram gibi plartfomlarda reelde gorusmedginiz kızı tavlamanız aşırı zor hatta bulasmayin bile.(cok iyi bir profiliniz varsa sansiniz artar.)
    -iltifat etmek bir b*ka yaramaz.
    -kızlarin dediklerine kanmayın (yok söyle seven erkek yok kültürlü erkek vs) kendizi onlar icin degstirmeye kalkmyin kendniz icin kendzi gelistirin....
    ve niceleri aklima gelenler bunlar.

uzun lafi kisasi arkadaslar sacma sapan triplere girip alfalik muhabbtetlerine kendinizi fazla kaptirmayin.cunku beklenti olusturup uzulen siz olursunuz.Ama bu demek degil ki tamamen bunlar bos seyler sansinizi arttirabilir ama eminim ki dusundugunuz gibi etkisi yok.Bir nevi ana yemegin yaninda aparatif gibi.

bunlar tamami ile ergenligimden beridir yasadigim olaylar silsilesininden kazanigim tecrublerimdir.Oldum olasi hep karsi cinsi etkilemeyi mental kisma baglamistim.Yuksek ozguven,belirli bir espri kalitesi,kültür vs.vs.gibi seylere kaptirmistim kendimi dogal olarak alfalik muhabbetleri ile ic iceydim ama daha iki kelimeyi yanyana getirmekten aciz fakat dis gorunusten iyi arkadaslarim benden daha cok kiz kaldirdi. benim onca birkimime kendimce eglenceli muhabbet tarzimin aksine benim aldigim ilgi onlarinkinin yaninda cok az bi deger.

yani arkadaslar elinizden geldigince dis gorunuse onem verin.kiyafet tarziniz olsun paspal gibi gezmeyin.Sac modelinizi degistrin.Sosyal medya kullaniyorsaniz en iyi pozlarnizi verip atin.Gerekirse estetik de yaptirabilirsiniz.Dövme yapın,küpe takın,kaşlariniz birlesikse veya estetik degilse alin.Sakallarinizi uzatin.Çene kası gibi şeyleri de düşünenibilirsiniz.Ve bir erkeğin en büyük silahı -KASLI bir vücuda sahip olun.Bu min.2 senenizi alacaktır ama inanciniz olsun size en az 2-3 puan ekler.

mental olarak dedigim gibi en önemli olarak faktör özgüveniniz olsun yeter neredeyse.Tabi ki kizla isleri ilerletince umursamazlık,dalga geçme vs gibi faktörlerler baya bi isinize yarayabilir ama oncelikle kizin dis gorunus testinden gecmeniz lazim.Gecemezseniz ne olcagini yukarida yazdim zaten...

not:imla için kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAbwnb -- 21 Ağustos 2019; 0:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dış görünüş kızı tavlamanın en etkili yolu değildir.

Kızın yanına yaklaşmanın en etkili yoludur, bir nevi anahtar gibi düşün, ne kadar yakışıklı olsan da gram muhabbet açamıyorsan kız yanında sıkılırsa bırakabilir. Yolun devamını senin ne kadar renkli bir kişilik olduğun götürür.
  • Güzel yazı olmuş

Dediklerine şöyle bir göz attım çoğu doğru

Sapioseksüelim diyen kız bile dış görünüşe bakar ilk

Çok yakışıklıysan ve adam gibi fotoğrafların varsa sosyal medyadan da düşürürsün çok rahat. Yakışıklığa göre ve fotoğrafların iyiliğien göre de düşüreceğin kız artar (yurtdışında daha da artar)
  • Ve şurası çok doğru seni öyle yanımda dursun arkadaşım olsun vs. diye tutanlar olur onlara direkt koy g.t.ne tekmeyi

Sosyal medyada da bunlar kendilerini belli eder. Arkadaşlık istiyorum sohbet muhabbet vs. derse uzaklaşın oradan. Sakın ilk önce arkadaş oluruz sonra belki sevgili oluruz demeyin.
  • gram muhabbet acamiyorsa o kisinin ona özel salakligindan kaynakliyor olabilir.Kisi yakisikli olup tipki normal bir insan gibi konussa isi kolayca bitirir.Dedigim gibi kimse kendini nasil kizlarla konusagim diye kasmasin.Direk dis gorunusune kassin.

• Rahat olacaksın
    Özgüven sağlam olacak
    Kendin olacaksın doğal olacaksın kasmayacaksın
    Dış görünüş önemli
    Parfüm önemli
    Giydiklerin pahalı marka olmasına gerek yok koyu renk tshirt kot pantolon giy yeter. Düzgün bir ayakkabı seç. Dövme küpe artı olur genelde.
    Kızın gözlerinin içine bakarak konuşacaksın
    Ses tonu vücut dili önemli
    Her kızı tavlayamazsın bunun bilincinde olacaksın. Sülük gibi yapışmayacaksın seni istemediğini belli eden 2-3 hareket yaptı mı direkt iletişimi keseceksin
    Her dediğine aynen süper harika vs. demeyeceksin. Görüşün fikrin neyse onu söyleceksin
    Kendi değerini yükselteceksin hayatta bir amacın olacak o yönde ilerleyeceksin
  • Kardeşlerim, dostlarım bırakın kızları dünyanın merkezi yapmayı. Onlarda insan, siz de insansınız. Onları böyle insan değilde, ulaşılamaz bir cevher gibi görerek olayı daha beter yapıyorsunuz. Bir kızın peşinden koşmayı bırakın. Bir kıza sırf güzel diye tapmayı bırakın. Bunları yaptığınız sürece onlar bu şekilde davranmaya devam edecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yakışıklı olsan bile kızlar gelip de yanına yaklaşmaz kimden mi biliyorum kendimden...

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    dostum,ya kizlarin sokaga cikmadigi bir köyde yasiyorsun ya da kızlarin sana ilgisini anlamiyacak kadar salaksın.
    tabi yakisikliysan cidden

• No VI kullanıcısına yanıt
    ya dogrudur ama aramizda boyle seyleri bazi seylere baglayan daha yeni yeni gencler var.Bende oyle olmadigini dusunmedigim icin tecruberlimi aktardim ha birazda o bahsettigim benim aldigim vs.temelinde ozguvensiz sıkıcı yakısikli arkadaslarimin aldigi ilginin içimdeki azicik kuyruk acisi da var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.