Bildirim
gerçek sanat budur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zanaat diyoruz biz ona. Bunlar hep kelime haznesi yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar. -
Hoş geldin arkadaşım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarkı söyleyenler zanaatçı adam klasını konuşturuyor sarkı söyleyip tuhaf videolar çekerek sanatçı olunmaz -
yıl 2016 olmuş hala böyle ilkel şeylere sanat diyorsunuz. asıl sanat ses üzerine olan dallardadır. hiç biri bir rihanna'nın bir lady gaga'nın eline su dökemez. kesin ve net -
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım
yıl 2016 olmuş hala böyle ilkel şeylere sanat diyorsunuz. asıl sanat ses üzerine olan dallardadır. hiç biri bir rihanna'nın bir lady gaga'nın eline su dökemez. kesin ve net
sesin nesi sanat herkes konuşuyor telefonda sanatçı o zaman rihanna klib götürüyor işi vucudunla kazanıyor -
Müzik de sanat türleri arasında sayılıyor, sizin paylaştığınız görsel daha çok zanaat kapsamında değerlendirilir
Edit, biz yorumu yazana kadar neler olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Şubat 2016; 22:41:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
Müzik de sanat türleri arasında sayılıyor, sizin paylaştığınız görsel daha çok zanaat kapsamında değerlendirilir
yapmayın kardeşim topraktan neler yapıyor adam mp3 bir sanat o zaman -
Makina ile değil de el ile yapılan,güzel sanatlar ile endüstriyel sanatlar arasında kalan . hem kâr hem de beğenilme kaygısı taşıyan işlere zanaat denir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 15 Şubat 2016; 22:44:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leaderbeach
quote:
yıl 2016 olmuş hala böyle ilkel şeylere sanat diyorsunuz. asıl sanat ses üzerine olan dallardadır. hiç biri bir rihanna'nın bir lady gaga'nın eline su dökemez. kesin ve net
sesin nesi sanat herkes konuşuyor telefonda sanatçı o zaman rihanna klib götürüyor işi vucudunla kazanıyor
binlerce yıllık geçmişi olan bir sanattır ses sanatı. müzik yapıp şarkı söylemek öyle herkesin yapabileceği birşey değildir. bence açık ara en önemli sanat etkinliği müziktir.
-
La sen sanat diyorsan sanattır bakma bana ve diğerlerine entel dantel işler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Şubat 2016; 22:48:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leaderbeach
quote:
sesin nesi sanat herkes konuşuyor telefonda sanatçı o zaman rihanna klib götürüyor işi vucudunla kazanıyor
binlerce yıllık geçmişi olan bir sanattır ses sanatı. müzik yapıp şarkı söylemek öyle herkesin yapabileceği birşey değildir. bence açık ara en önemli sanat etkinliği müziktir.
abicim nesi zor makine bile yapıyor güzel sanatlar akedemisi diye bölüm vra üni de şarkı mı söylüyorlar herkes
-
kesin olan bir şey sanat zor iştir emek ister ve zaman gerekir şarkıların çok dinlemesi veya çok para kazanılması bir şey ifade etmez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X