Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
208 1,4 e-hdi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Araç 2011 Lancer 1.6 Invite MT. Ölçüm Ankara-Bursa Seyahati sonunda fotoğraflanmıştır. Mesafeye Ankara ve Bursa Şehir içi yolculukları da dahildir. Sadece şehir dışı olsa daha da düşük olacaktı.
Ortalama tüketim:
http://i.hizliresim.com/P3PVnd.jpg
Alınan mesafe:
http://i.hizliresim.com/6R519l.jpg
Depoda kalan bezin ile gidilebilecek mesafe:
http://i.hizliresim.com/ydLD3N.jpg
Toplamda 1240 Km yapıyor. Depo 56lt alıyor. Uygulamada 1180 Km yapan arkadaş var.
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanique
araç 116d ed 2012 model. 31.000 km'de, sadece sürücü ve boş bagaj, 3/4 depo mazot. hava sıcaklığı 20 derece civarı. güzergah afyon-istanbul, limiti 110 km/h ye koydum yolda birkaç kez kırmızı ışığa denk geldim ve 2 kere de yakıt istasyonunda durdum.
Masaallah cok iyi degerler yahu.lpg ile yanina yaklasmak mumkun degil.17 kurus yakmis.lpg 9litre yaksa 2.65 ten olsa 25kurus olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
quote:
araç 116d ed 2012 model. 31.000 km'de, sadece sürücü ve boş bagaj, 3/4 depo mazot. hava sıcaklığı 20 derece civarı. güzergah afyon-istanbul, limiti 110 km/h ye koydum yolda birkaç kez kırmızı ışığa denk geldim ve 2 kere de yakıt istasyonunda durdum.
Masaallah cok iyi degerler yahu.lpg ile yanina yaklasmak mumkun degil.17 kurus yakmis.lpg 9litre yaksa 2.65 ten olsa 25kurus olur.
110 km ye sabitleyince gerçek hız 107 gibi bir şey oluyor. o devir aralığında çok tasarruflu.
-
-
-
Yukarıdaki 119km ortalamayla 5.4lt mi demek ne biçim yol bilgisayarı bu? 100 ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 4 Mayıs 2014; 22:53:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
quote:
aynı yolu hatta ist.-denizli 650km yolu 100tl lpg(1lt lpg=2,49TL iken) ile gitmiştim. hız sabitleme 100km/h idi. ortalama 6lt lpg gibi bi şey yakmıştı.
Bu arada;
25km sakin kullanım şehir içi; ORTALAMA LPG değeridir. Yol bilgisayarı lpg'yi ölçüyor.
Hem tank ölçümü tutuyor hem de hareket halinde boşta iken anlık tüketim benzinde 0.8lt yazarken lpg'de 1.1lt yazıyor.
@Derin Mavi
119km/h hız sabitleyici, ortalama hız 100km/h sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Mayıs 2014; 23:44:51 >
-
@Sadece Sürücü
Yol bilgisayarının benzini ve ayrı olarak LPG'yi göstermesini anlamadım.
Açıklar mısınız?
İyi forumlar
@Sadece Sürücü
Araçta Vialle kit mi var hocam?
Bir de aracınız Colt sanırım. Doğru mudur?
Selamlar
Bir fotoğraf da benden.
Aracımın kasarsam ne kadar az yakabileceğini hesaplamak istedim ve karşıma şu sonuç çıktı.
İzmir Limontepe PO'dan doldurup Karşıyaka'ya kadar otobandan geldim. Hızım 90-95 km/saat idi ve iki kişiydik.
Araç 2008 Honda Legend.
İyi haftalar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sicakyuz
@Sadece Sürücü
Araçta Vialle kit mi var hocam?
Bir de aracınız Colt sanırım. Doğru mudur?
Selamlar
brc my07 var uzerinde.
evet makyajli 1.3 amt colt sahibiyim.
Selamlar
Izmirden canakkale,git gel yaptim 900 km oldu ,185 tl doldurdum,sabit hizla gitti 20 kurustan až yakti,arac aveo sedan 1.3 2014,henuz 3bin km dahada düser Umarim,yakiti opetten aldim,indirimli 4,25 ten.sehiricide 25 kurus yakiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X