Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (29. sayfa)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim bi zahmet aracı yılını ve şanzımanı da yazsan. Çok iyi değer benzinli araçta 93 ort ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullaniminiz nasildi.
-
Araç 1.4 accent era lpg
Yakıt alım verileri
Yakıt Raporum
https://forum.donanimhaber.com/m_119611615/tm.htm excelin bulunduğu konu
-
Genelde sakin, ama ara ara 200 ün üstünede çıktım.
Detaylı paylaşım için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Ekim 2016; 9:11:55 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz
Not: Ağustos 2016 da sıfır aldığımız aracımızın yakıt tüketimi hakkında 2300km sonunda edindiğimiz bilgi.
Ankara Şehir içi ortalama 4.5 - 5lt --- sabit 100km/h ile uzun yolda 3.2lt --- sabit 80km/h ile uzun yolda 2.4lt --- Yoğun trafikte 5.5-6lt --- Uzun yolda ortalama 3.8lt
1 depo mazot ile (Kurban bayramı izninde) >> Ankara - Bursa - Ankara gezme dahil toplam 1310km (kalan yakıt 110km)
Uzun yolda Klima sürekli açık + 2 kişi + bagaj dolu Genelde hız sabitleme açık 100 - 110km/h ile gidildi. Rodaj dönemi olduğu için 3bin devir geçilmedi.
Hocam paylaştığıniz fotoğrafin güzergahı nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzergahı yazdım ama dikkatinizden kaçmış sanırım,
Ankara - Bursa - Ankara -
quote:
Güzergahı yazdım ama dikkatinizden kaçmış sanırım,
Ankara - Bursa - Ankara
Hayır onu gördüm ama paylaştığıniz fotoğraf 380 km lık bir fotoğraf ve 36 km gibi tüketim siz geçen bir veri var yani eğimin tamamen lehinize olduğu gibi bir durum söz konusu gibi geldi bana yani bu fotoğraf Ankaradan bursaya olan bir ölçüm gibi bir çıkarım yaptım ben ama tahminimi yapmaktansa size sorayim istedim.
Elemanların kullandığı 1.5 dci clio yarı büyüklükteki motorla neredeyse benim kadar yakıyorlar insan değil bunlar
Yaklaşık 1,5 yıllık bir zaman diliminde yazıyla kışıyla yokuşuyla bayırıyla 13000 küsür kilometrenin ortalaması
2005 307 1.6 benzin manuel (eski aracım )
2005 model motorum ise trafikte 11,2km/lt yakıyor. Lpg taktıracağım :)
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 16 Ekim 2016; 10:36:43 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: babıesrar82
Kardeşim bi zahmet aracı yılını ve şanzımanı da yazsan. Çok iyi değer benzinli araçta 93 ort ile
Seat leon 1.4 tsi 140 bg benzinli ve manuel vites.
2013 model.
quote:
Not: Ağustos 2016 da sıfır aldığımız aracımızın yakıt tüketimi hakkında 2300km sonunda edindiğimiz bilgi.
Ankara Şehir içi ortalama 4.5 - 5lt --- sabit 100km/h ile uzun yolda 3.2lt --- sabit 80km/h ile uzun yolda 2.4lt --- Yoğun trafikte 5.5-6lt --- Uzun yolda ortalama 3.8lt
1 depo mazot ile (Kurban bayramı izninde) >> Ankara - Bursa - Ankara gezme dahil toplam 1310km (kalan yakıt 110km)
Uzun yolda Klima sürekli açık + 2 kişi + bagaj dolu Genelde hız sabitleme açık 100 - 110km/h ile gidildi. Rodaj dönemi olduğu için 3bin devir geçilmedi.
Araç talisman mi? Yoksa yeni megane mi? İnanılmaz değerlerden bahsediyorsunuz, pompa ölçümü AB-BA güzergah ölçümü sonrası bu değerler tutuyor mu? Bu arada sabrınıza da hayran kaldım.
-
-
Aracınızın km sini ve benzin dizel LPG Olduğunu da yazarsanız daha iyi fikir verir ve daha faydalı bir konu olur
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
quote:
Araç talisman mi? Yoksa yeni megane mi? İnanılmaz değerlerden bahsediyorsunuz, pompa ölçümü AB-BA güzergah ölçümü sonrası bu değerler tutuyor mu? Bu arada sabrınıza da hayran kaldım.
Aracım Megane 4 - 1.5dci EDC (icon)
Ankara dan Bursa'ya doğru 340km sonunda inegöl'ü geçtikten sonra çektiğim bir kare.
Ankaraya döndüğümüzde katedilen mesafe 1310km kalan yakıt 110km ortalama tüketim yine 3.8lt ve tüketimsiz mesafe 75km gösteriyordu. Yol daha düz olsaydı rampalar uzun olmasa eminim 1600km leri zorlar bu değerler ile. Araç sıfır olunca ve alın teri ile alınınca haliyle rodaj döneminde sabrediyor insan, kıyamıyor..
Bunuda ben cektim alıntı değildir
Detayları buradan inceleyebilirsiniz, yorumlarını açtığım bu konuya bekliyorum >>>https://forum.donanimhaber.com/m_120689964//tm.htm#120689964
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Ekim 2016; 11:38:34 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X