Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bugün şimdi adım atamassın oralarda trafik felçdir malum sevgililer günüBen evden çıkmıcam -
-
4 ocakta fullenen deponun kışlık lastiklerle kış kosullarindaki tüketim verileri, yazlık lastikleri takdigim icin depoyu fulledim paylasayim istedim bu arada yol bilgisayarı sapmasına %1 in bile altında dişler toplamı 144,8 litre yapıyor.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Son 70 gunluk tamami sehir ici kisa mesafe kullanim degerim. Guzergahim cok kisa ve yokuslu, tamamen sehir ici, kullanim tarzi normal, lastikler kislik (ug8) aracta surekli 2 yetiskin 2 cocuk var. Ve haftanin hergunu arac kullaniliyor. (Arac astra h 1.4 easytornic benzinli) Not: bilgisayar verisi pompa ile surekli teyit ediliyor hata payi yok sayilir %1-1,5 arasi
Aynı şekilde kullanımla son 45 günün ortalaması 1 kez bafraya (60 km) gidilip dönüldü bu yüzden ortalama hız yüksek çıkmış yoksa maximum 16-18 arası çıkardı. Dün kışlık lastikleri çıkardığım için paylasayim dedim zira yazlıklar için bilgisayari sıfırladim
Bu mesajdan sonra ki 3 aylık tamamı şehir içi ve kısa mesafe kullanımında yazlık lastikler ile ortaya çıkan değer
-
[simage][/simage]
Yaklaşık 1 ay önce aldığım fotoğraf bu. Yaklaşık 200 km.lik kısmı uzun yol (120 kmh civarı kullanıldı), gerisi Adana şehir içi. Klima genelde açık ve normal kullanım değerleridir.
Ekleme: Araç 1.4 TSI bmt jetta/manuel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 28 Haziran 2016; 20:06:40 >
-
quote:
Son 70 gunluk tamami sehir ici kisa mesafe kullanim degerim. Guzergahim cok kisa ve yokuslu, tamamen sehir ici, kullanim tarzi normal, lastikler kislik (ug8) aracta surekli 2 yetiskin 2 cocuk var. Ve haftanin hergunu arac kullaniliyor. (Arac astra h 1.4 easytornic benzinli) Not: bilgisayar verisi pompa ile surekli teyit ediliyor hata payi yok sayilir %1-1,5 arasi
Aynı kullanım koşulları sadece lastikler yazlık ve bu sene trafik iyice artmış durumda son 30 günlük veri
-
-
-
-
Arkadaşlar paylaşımlari konunun ilk mesajına uygun paylasirsaniz birisinin işine yarayabilir aksi halde pek fikir vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
Aynı kullanım koşulları sadece lastikler yazlık ve bu sene trafik iyice artmış durumda son 30 günlük veri
Hocam 11 litre çok değil mi 1.4 motorlu bir araç için? nerdeyse 2.0 motor araçlar kadar yakmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iakbay06
quote:
quote:
Hocam 11 litre çok değil mi 1.4 motorlu bir araç için? nerdeyse 2.0 motor araçlar kadar yakmış.
Bu şartlarda 2.0 motorlu bir araç 15-16litre den az yakamaz. Aynı şartlarda 1.6 dizel araçlar bile 10 litre ye yakın tüketim sergiliyor. Kısa mesafe yokuşlu güzergah ve 16 km ortalama hiz ile ben bundan anlamli miktarda daha az yakacak atmosferik bir araç olacağını sanmıyorum.
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X