Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda son zamanlarda açılmış en yararlı konu bu sanırım. Elinize sağlık... -
-
-
resim koyan arkadaşların hep dizel araçlar benzinlide benim arabadan az yakan yok galiba :) -
şehir içi 9 litre şehir dışı 6,5 litre artık bıraktım ekonomi olsun diye kendimi sıkmayı öylede giriyor böylede yaksın babasını satayım...
araç 2009 accent era 1.4 97hp sedan -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Şehirdışı için gayet güzel bir veri.
Benzinli binek otomobiller için şehirdışı 5.5-6.5 lt arası tüketimler gayet makul.
Haklısınız.
Benzinli araçlar normal kullanım ile şehir dışında pek üzmüyor.
Genel olarak şehir içi kullanımı gerçekleştiği için, asıl bakmamız dikkat edilmemiz ve önem verilmemiz gereken noktası bu oluyor.
Araç seçerken; Beklenti, ihtiyaç, kullanım şekli, şehir yapısı, trafik durumu vs. özellikle üzerinde durulması gereken konular. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_wrc
resim koyan arkadaşların hep dizel araçlar benzinlide benim arabadan az yakan yok galiba :)
gelecek hocam. Sabit bilgisayara bir geceyim. Tabi benimki sizinki gibi litre anlamında düşüklük değilde hıza göre tüketimin iyi oldugunu düşündüğüm veriler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ortalama hız aynı zamanda tüketim fotosu atar mısınız?
bendeki TDCI neden 23km ortalama hızda 6,2 litre tüketiyor? -
-
-
Benim araçta ( focus3 dizel ) 22 km / saat hızla gerçekleşen yakıt tüketimi ise ise 6.1 lt / 100 ( resim var )
Bunu da resimsiz belirteyim. Konuyu başlatan arkadaş kabul eder inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 12 Eylül 2013; 20:26:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ismail hoca
Benim araçta ( focus3 dizel ) 22 km / saat hızla gerçekleşen yakıt tüketimi ise ise 6.1 lt / 100 ( resim var )
Bunu da resimsiz belirteyim. Konuyu başlatan arkadaş kabul eder herhalde
arabayı yarın bakıma götürüyorum
22 km ortalama ile 6,2 litre gördüğüm var. -
quote:
Orijinalden alıntı: huawéi
ortalama hız aynı zamanda tüketim fotosu atar mısınız?
bendeki TDCI neden 23km ortalama hızda 6,2 litre tüketiyor?
Hocam onların fotosu yok elimde ancak en kısa zamanda çeker atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam biraz garip olacak soru ama yolbilgisayarının araç simgesi 1,2 olarak ayrılıyor
benim araç 2.yerde kaldı
nereden degiştiriyoruz bunu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CarlBenz
hocam biraz garip olacak soru ama yolbilgisayarının araç simgesi 1,2 olarak ayrılıyor
benim araç 2.yerde kaldı
nereden degiştiriyoruz bunu ?
Silecek kolunun üzerindeki butonla değiştirebilirsiniz. -
geçen hafta perşembe günü çanakkaleye gidip gelindi..Toplamda 759 km yol yapıldı..Fotoğraf atamıyorum çünkü ekran elektronik değil maalesef...Yapılan km yi de editlerim..205 tl lpg 759 km gidildi , .Ortalama hız 80-120 arası değişkendi , geliş yolunda ise ortalama hız 100-130 km..Performans hava filtresi ninde verdiği etkiden dolayı 27 kuruş yaktı..Normal oda zaten.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X