Şimdi Ara

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
20
Favori
36.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradam şu sonuç çıkıyor.. Millet pek de desteksiz sallamıyormuş.. Ben de depom bittiğinde bir karma yakıt paylaşayım.

İstanbul içi 6.2lt dizel yakıyorum diye hava atıyordum.. Çok kötü hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Buradam şu sonuç çıkıyor.. Millet pek de desteksiz sallamıyormuş.. Ben de depom bittiğinde bir karma yakıt paylaşayım.

İstanbul içi 6.2lt dizel yakıyorum diye hava atıyordum.. Çok kötü hissediyorum

hocam ben desteksiz sallama deyimini buradaki veriler gibi destekli durumlar için söylemedim.
    hiç bir veri olmadan adam diyor ki (mesela bugun bir konuda var arkadaş 10 km ortalama ile 14 litre yaktım diye konu açmış el cevap ben şehir içinde 6 litre yakıyorum çok yakmışsın) benim arabam şehir içinde 4 litre yakıyor.
    bende diyorum ki ortalama hızın kaç el cevap 40 km.
    işte destek burada orataya çıkıyor.
    eğer sen sincan ulus arası trafiğin olmadığı saatte 40 km ortalama hız ile ben şehir içinde 4 litre yakıyorum dersen yemin etsen başın ağrımaz ama desteksiz atmış olursun.

• Bazı arkadaşlar olayı maddi kaygıdan çok az yaktırma yarışına girmiş gibi forumda :)

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu kaç km'nin ortalaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hocam bu kaç km'nin ortalaması

Hatırlamıyorum inanın ama genelde bu civarda yakıyor hep düşürmek için hiç kasmıyorum ansızın yüklenirim filan öyle bir kullanımın ortalaması o.Sehirdisindayda 7 litre civarı yakıyor 140 150 ye sabitleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hocam bu kaç km'nin ortalaması

Hatırlamıyorum inanın ama genelde bu civarda yakıyor hep düşürmek için hiç kasmıyorum ansızın yüklenirim filan öyle bir kullanımın ortalaması o.Sehirdisindayda 7 litre civarı yakıyor 140 150 ye sabitleyince

tek kelime ile mükemmel yakıyormuş.
  • Şuan 1300 km de ortalama 5.5 lt oldu (1.6 tdi leon )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACG3 -- 13 Eylül 2013; 1:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: yavusari

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Resim yüklemeye çalıştım ama şehir içi 20 km hızla ortalama tüketim

güzel araç :) bende de 2012 modeli var 100 km de ortalama 6 7 litre yakıyor.

yalnız şehir dışı çok düşmüyor hocam araba 4 kişi klima açık 5.3 le 5.5 arası oluyor siz daha aşağı değerleri gördünüz mü? fabrika verisi 4.1

Şehirler arası yani 500 km ortalama 5 5.5 en fazla 6.0 oluyor. kesinlikle bu verilerin altına düşmedi düşmezde. aracta genellikle 3-4 kişi oluyoruz. birde aracın ağırlığı var tabi.

• Hocam sakin kullandım. Hızlı kalkışlardan ve ani frenlerden kaçındım. Araçlarımız aynı. Sizinkide aşağı yukarı bu kadar yakacaktır
  • dijital ekran yok
  • Arac : 2012 E250CGI
    Guzergah : B.Cekmece - Cerkezkoy
    Surus tarzı : Hırcın - Sınırlı - Agresıf
    Yol durumu : Aptallar ve Tırlar (Genel olarak bos)

Arac : 2012 E250CGI
    Guzergah :Cerkezkoy - B.Cekmece
    Surus tarzı : Sakin
    Yol durumu : Genel olarak bos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 13 Eylül 2013; 20:15:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Guzergah : B.Cekmece - Cerkezkoy
    Surus tarzı : Hırcın - Sınırlı - Agresıf
    Yol durumu : Aptallar ve Tırlar (Genel olarak bos)

123 km ortalama hız ve 18 litre tüketim bayağı bir hırçın ve agresif sürüş sergilemiş olmalısınız.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Aracım E250CGI hocam evet ınanılmaz derecede kafam attı gozum karardı dıyebılırım yoldakı Tır ve Kamyonların
    tum serıtlerın onlara aıt gıbı kullanmasından ve sol serıdı 80Km ıle ıhlal eden ozellıkle Yabancı plakalı araclara
    ınanılmaz gıcık oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 13 Eylül 2013; 11:29:54 >
  • Fiat Bravo 1.6MJet 120hp Dualogic. Tamamı şehir içi ama ortalama hızdan anlaşılacağı üzere aşırı yoğun trafik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 13 Eylül 2013; 11:48:01 >

• Sabah konyadan tekirovaya (antalya)yola ciktik amac 90 la gidip 4 litrelik bir fotoda biz koyalimdi. Ama bir kez daha anladim ki bu is benlik degil 10 km bile sabit 90 la gitmeye dayanamadim. Fazla abartmadan yolun gerektir digi hizlarda gitmeye calistik antalya-alanya yoluna kadar yol sürekli bir gidiş bir gelis oldugu ndan ve surekli bir kamyon sollama durumu olduğu ndan defalARca kick down yapildi sabit bir hiz sergilemek mümkün olmadi. Yolun 170 km sinde klima acikti.side tekirova arasindaki ışıkları zaten aanlatmama gerek yoktur. Aracta toplam 250 kg agirlik vardi ve tek olumlu tarAf egimin lshimize olmasiydi.

• dağılın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 15 Eylül 2013; 17:24:50 >

• 9 ayın tum ortalaması yapılan km nin yarısı sehir dısı yarısı şehir içi otomatik c segmenti benzinli bir arac icin hiç kasılmadan normal kullanımla elde edilmiş bir değer nasıl sizce ?

• Gerçekçi bir değer

buradaki arkadaşların çoğu sadece şehir dışı paylaşımlarda bulunmuş ...
    birde şehir içi yakıt tüketimini paylaşsınlar da görelim o 4, 5 hatta 2.9 olanlar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

Gerçekçi bir değer

birde şehir içi yakıt tüketimini paylaşsınlar da görelim o 4, 5 hatta 2.9 olanlar )

hocam zaten konuyu acarkenki amacım gercek değerleri paylaşılmasıydı ama yine çoğu kişi rekor değerlerini paylaşmayı tercih etti. Ve dikkat ederseniz benzinli paylaşımları miminumumda. Benim kendi aracım için şehir içi fotoğraflarımda var ama geneli 100 kmlik ortalamalar bu nedenle bunları paylaşmıyorum. Antalya dönüşü şehir içi bir ortalama için 1. Hafızayı sıfırlayacağım 300 km kadar oluncada paylaşırım. Bütün arkadaşlardan ricam rekor değerlerini değilde normal kullanım değerlerini paylaşmaları çünkü o rekor değerlerine ulaşmada asıl iş kullanıcıda bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

Gerçekçi bir değer

Ortalama hızı belli zaten 2,7 nin.yakıt ölçümü yapılmış test.ama madem seni ikna etmemiş şehiriçinide verelim.ortalama tüketim 4,4.34 km hız ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 16 Eylül 2013; 12:09:23 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.