Şimdi Ara

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
20
Favori
36.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Sehir icinde 4 lt yakan babayigit kim merak ettim hangi sehirde yasiyor acaba

Benim istanbul noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Benim istanbul noldu

Aracına talip oldum ama 4 lt yi geçerse yakarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Benim istanbul noldu

Aracına talip oldum ama 4 lt yi geçerse yakarım

Satman kardeş bana lazım :) .tüketim 4,4 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

Ortalama değerim bu şehirdışı 4.6 görebiliyorum..

Araç nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Ortalama değerim bu şehirdışı 4.6 görebiliyorum..

Araç nedir ?

2008 Chrysler Sebring
  • 1.6 Thp (156hp) otomatik vites
    Eryaman-istanbul yolu-etimesgut güzergahında mümkün olan her yerde hız sabitleme açık :))
    Geneli şehir içi istanbul yolu sakin trafik.
    Gerçek tüketim verisi 7.58lt/100km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLaN -- 19 Eylül 2013; 10:10:24 >
  • Fotograf yok suan , isteyen inanmayabilir , sadece ayni araci almayi dusunenlere bilgi niteligindedir.

Passat 2013 nisan 1.6 TDI MANUEL comfortline donanim.

Toplam 7130 km (1500 uzun yol )
    Ankara da kullaniliyor
    Ort hizim 24
    Toplam alinan total exellium euro diesel 486.03 lt
    Ort. 6.81 lt yakit tuketimim var.
    Uzun yol ank-izm-ank arasinda 130-100 km hizlarla gidis 5 lt donus 4.7 lt 4 kisi+bagaj+klima
    Ankara ici rekor denemem 25 km yolda 3.8 lt ama cok kastim, boyle araba kullanilmaz :)

Diesel icin total de %5 ind. Var , + bonus kampanyalarina denk getiririm hep , normalde 2250 tl falan yapar 486 lt yakit ama bana 1900 falan malolmustur...

Passat tdi cr manuel arac icin almadan onceki hesabim s.ici 7 lt rakamiydi , 6.81 oldu , daha az yakarmi? Yakabilir ama arada torku hissetmek lazim :)

Bu araca ank.da binecek arkadaslar hesabini buna gore yapsinlar , fabrika degerleriyle arac alan üzülur kisa kesafe s.ici yollarda , ama uzun yolda mukemmel zevkli surmesi :) 6.viteste 1900 devirde 128 km hizla gitmesi guzel oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yazdıklarınıza inanmamakla ilgisi yok bu nedenle yanlış anlamayın, ancak (yoksa yol olur) en kısa zamanda fotoğrafını da eklerseniz şahane olur.
    bu arada yakıt tüketim verilerinizde aracınızla ilgilenen kişiler açısından gerçekten fikir veren ve yardımcı olacak değerlerdir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 20 Eylül 2013; 19:27:42 >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyleki aracin yol bilgisayari belli saat gun sonra sifirlaniyor , yani oradaki rakamlar tum kullanimimi gostermiyor, ayrica passat ile ilgili baska forumlarda resim paylasmistim, uzun yol verilerini falan resimledim, ama s.icini pek resimleme imkanim olmuyor , ayrica suan arac ankara da ailemin araci , ben gebzedeyim :)

Ama kisa zamanda diger verileride resimleyerek ekleyecegim , her yakit aldigimdaki plaka yazan lt olarak yazan akaryakit fisini alir resmini cekerim , hepsinin hesabini net olarak tutuyorum ama yol bilgisayarindan pek resim almiyorum acikcasi.

Ama dedigim gibi ilerki zamanlarda soz eklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun sabaha karsi tekirovadan antalya havaalanına gitmem gerekti. Uykusuz olmanın getirdiği ihtiyatlı gitme isteğini yakıt tüketiminde bir rekor yakalama şevki ile birleştirince benzinli c segmenti otomatik bir araçla bu değer yakalandı. Aslında antalyaya gelene kadar ortalama sürat 67 km ortalama tüketimde 4,3 litreydi ama antalya içindeki trafik ve ışıklar durumu bu noktaya getirdi. genelde 80 km ile cc sabit geldim ama antalya içinde cc hiç açamadan gaza yumuşacık basarak ışıkları uzaktan keserek ilerledim. Araçta tek kişiydim klima hiç açmadım. Akşam tekrar antalyaya döneceğim ve bu sefer aynı yolu hiç kasmadan gideceğim veriyi paylaşırım

• aynı yolugece tekrar kullandım daha az ışığa takıldım ve 100-110 bandında yakıt tüketimine dikkat ederek ama kasmayarak geldim yine tek kişi yine klima kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 22 Eylül 2013; 10:53:00 >
  •  Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

Lpg ile 5,8 lt / 100 km

2013 honda civic sedan AT eco lpg

Adana-mersin-silifke-mersin-adana-antep güzergahı , 90 km/h cc açık , econ açık , klima kapalı , tek kişi , bagaj yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Lpg ile 5,8 lt / 100 km

Adana-mersin-silifke-mersin-adana-antep güzergahı , 90 km/h cc açık , econ açık , klima kapalı , tek kişi , bagaj yok.

hocam ortalama hız kaç görünüyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Lpg ile 5,8 lt / 100 km

hocam ortalama hız kaç görünüyor acaba

Ortalama hiza bakmadim ve her lpg alişimda sıfırladigim için şuanda da bakamam.

Şehiriçine de girdiğim için 60-70 arası olmalı tahminen.

• Golf 1.2tsi dsg

Istanbul-antalya
    ort.hiz. 95km
    Mesafe 807km
    ort.tuk.5.7lt/100km

normal s.ici 7-7.5 yakiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acenteci -- 21 Eylül 2013; 11:55:05 >
  • Tiguan 1.4tsi 122 bg. İstanbul yoğun şehir içi trafiği. Ortalama hız 17 km/sa. Ortalama tüketim 9,6 lt...

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Tiguan 1.4tsi 122 bg. İstanbul yoğun şehir içi trafiği. Ortalama hız 17 km/sa. Ortalama tüketim 9,6 lt...

Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

Ortalama hıza bakarsak iyi gözüküyor.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    Doğrusu benim de hoşuma gitti. S60 25-26 km ortalama hız ile 13 lt civarlarında yakıyordu. Eğer böyle 17 km/sa hızına düşseydi tahminim 15 lt'den aşağı yakmazdı. Not: İkisinin de ağırlığı aşağı yukarı aynı 1500 kg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Doğrusu benim de hoşuma gitti. S60 25-26 km ortalama hız ile 13 lt civarlarında yakıyordu. Eğer böyle 17 km/sa hızına düşseydi tahminim 15 lt'den aşağı yakmazdı. Not: İkisinin de ağırlığı aşağı yukarı aynı 1500 kg.

Aynen öyle. Düşük hacimin artısı.

• Mazda 3 1.6 dizel;

Arabayı satın aldığımda 5.5 tüketim 35 km ortalama hız idi. Benim ortalamalarım ise resimdedir.

1. Şehir içi işten eve.

2. Ayrıca dün Ordu-Trabzon gittim geldim. Sağanak yağış, araçta 3 kişi, şehir girişi yoğun trafik (Yaklaşık 30 dk dur-kalk),

3. Dönüşte farklı olarak trafik yoktu ancak yağmur yüzünden zaman zaman durdum...
     Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur)

Şunuda belirteyim; istenirse normal koşullarda (Düz yol) uzun yolda 3.2 lt-3.8 lt tüketim ile uzun süreler gitmek mümkün ama bu durum sıkıcı olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgtforce -- 22 Eylül 2013; 10:33:01 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.