Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
fiorino 75 beygir 1.3 dizel
ortalama hız
45 km-h
sivas -aksaray + şehir içi
aksaray sivas + şehir içi
2500 km lik ortalama genelde klima açık
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/835371/b672d660-08a3-4ff4-bbf6-f763060d9938.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayteking -- 13 Eylül 2013; 9:22:38 >
-
-
yıl:2008
araç: 2004 model çorsa 1.0
güzergah: Kocaeli-ankara-konya-antalya
aracın durumu: 2 yetişkin ve full bagaj full arka koltuk
kulanım stili: otobanda 100-120 bandında diğer yollarda 90-100 bandında (ama 90 dan aşağı inilmeden)
yol bilgisayarı yok bu nedenle hesap makinamızla sonuca ulaşıuyoruz 4.8 litre ortalama
yakıt aksekide alındı dolaysıyla eğim tamamen bizim aleyhimize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 13 Eylül 2013; 22:56:13 >
-
-
Beyler iyi güzel şehir dışı 60 70 km hızla 3.bilmem kaç yakıt tüketimi oluyor benim aracımdada o değerler söz konusu ama uzun yolda 100 110 dan aşağı hiç düşmüyorum siz gidebiliyormusunuz o hızlarda uzun süre merak ettim ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Overtakes
quote:
Orijinalden alıntı: delgado1991
quote:
Benimkinin rekoru
Hocam araç benzinli mi? Benim tüketim fazla diye ne zamandan beri kafayı yiyordum.
Benzinli hocam evet ama artık çok geliyor satıcam arabayı
Aynen bankada çok geliyor heleki benzine yapılan son zamlardan beri arabaya dokunamıyorum. Sadece acil işlerde kullanıyorum. Yakın zamanda bir renault bayisine uğrayıp dizeli için fiyat alıcam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kavalalı92
Beyler iyi güzel şehir dışı 60 70 km hızla 3.bilmem kaç yakıt tüketimi oluyor benim aracımdada o değerler söz konusu ama uzun yolda 100 110 dan aşağı hiç düşmüyorum siz gidebiliyormusunuz o hızlarda uzun süre merak ettim ?
hocam biz gidemiyoruz ama arkadaşlar gidiyor işte baksana herkes fotoğrafını koyuyor gitmişler
bende uzun yolda neden hep sol şeritte gidiyoruz diye merak ediyordum.
herkes ekonomi yapıyormuş.
şaka bir yana insanlar ekonomi yapıp kastıklarında bunu belgelemek istiyorlar ama basıp gittiklerinde ekranda çıkan değerleri derhal unutmak istediklerinden üzerinde durmuyorlar
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Benimkinin rekoru
Hocam araç benzinli mi? Benim tüketim fazla diye ne zamandan beri kafayı yiyordum.
Benzinli hocam evet ama artık çok geliyor satıcam arabayı
Aynen bankada çok geliyor heleki benzine yapılan son zamlardan beri arabaya dokunamıyorum. Sadece acil işlerde kullanıyorum. Yakın zamanda bir renault bayisine uğrayıp dizeli için fiyat alıcam
Bende bravo yada lancia delta'ya bakıyorum bu ara hayırlısıyla delta alıcam gibi..Aynı arabadan inip aynısına binmek zor geliyor valla bana.Şuan ki zaten eşşek hem gitmiyor hem yakıyor bari az yakan çok kaçan dizel almak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Orijinalden alıntı: Kavalalı92
Beyler iyi güzel şehir dışı 60 70 km hızla 3.bilmem kaç yakıt tüketimi oluyor benim aracımdada o değerler söz konusu ama uzun yolda 100 110 dan aşağı hiç düşmüyorum siz gidebiliyormusunuz o hızlarda uzun süre merak ettim ?
hocam biz gidemiyoruz ama arkadaşlar gidiyor işte baksana herkes fotoğrafını koyuyor gitmişler
bende uzun yolda neden hep sol şeritte gidiyoruz diye merak ediyordum.
herkes ekonomi yapıyormuş.
şaka bir yana insanlar ekonomi yapıp kastıklarında bunu belgelemek istiyorlar ama basıp gittiklerinde ekranda çıkan değerleri derhal unutmak istediklerinden üzerinde durmuyorlar
Hocam taş olsa taşlar o hızlarda uzun yol çekilmez arabadan soğur insan o ekranda 3 lü değerler görmek tatmin edici olabilir ama o hızlarda uzun yol bana pek akıl karı gelmiyor.
-
Katılıyorum. 90 ile gitmek uyku yapıyor. 110 120 gibi hızlar en optimum hızlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pazar günü konyadan-tekirovaya gideceğim vakit sıkıntım yok. eğer dayanabilirsem bende bir 90 km testi yapmak istiyorum bakalım bizde benzinli c segmenti otomatik bir araçla 4 litre civarı değerler tutturabilecekmiyiz.
sonucu paylaşırım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: VgrooveR
Bir aralar şöyle bir konu açmıştım. Burada aracım ile şehir dışı uzun yol tüketimlerini fişleri ile birlikte paylaşmıştım. Konunun linkini şöyle verebilirim.
http://forum.donanimhaber.com/m_80105200/f_//tm.htm#80150073
Araç : 2006 Hyundai Elantra
Motor : 1.6 Benzin + LPG
Depo : 38 Lt lik simit Lpg tankı
Araç yük durumu : 3 Kişi + çeyrek düzeyinde bagaj
Güzergah : Manisa -> Ankara
Klima kullanımı : %100 ( 8 kademeli otomatik klimada 2. ve 3. kademelerde )
Ortalama Hız : 90-110 ( Aracımın yol bilgisayarın ortalama hız olmadığı için bu şekilde yazmak durumundayım. Ama tahminin 80-85 Km/h arasında çıkacaktır)
1 depo Lpg yani 32.6 Lt ile 430 Km yol yapıldı. Hesaplamaları yaparsak.
Km başına : 18 kuruş
100 Km de : 7.5 Lt Lpg
Ortalama hız : 90-110 arası.
Bendede aynı arabanın 2004 modeli var bende aynı güzergahı kullanıyorum bayramlarda tatillerde ama biraz seri kullanırım tabi hız sınırlarını aşmadan ama hiç ne kadar yaktığını hesaplamadım.Yakıt tüketimi fazla değilmiş kazasız sürüşler
-
quote:
Orijinalden alıntı: yavusari
quote:
Orijinalden alıntı: ensnksr
Resim yüklemeye çalıştım ama şehir içi 20 km hızla ortalama tüketim
güzel araç :) bende de 2012 modeli var 100 km de ortalama 6 7 litre yakıyor.
yalnız şehir dışı çok düşmüyor hocam araba 4 kişi klima açık 5.3 le 5.5 arası oluyor siz daha aşağı değerleri gördünüz mü? fabrika verisi 4.1
-
quote:
Orijinalden alıntı: huawéi
ortalama hız aynı zamanda tüketim fotosu atar mısınız?
bendeki TDCI neden 23km ortalama hızda 6,2 litre tüketiyor?
hocam en kısa zamanda atarım inşallah -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X