Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Uzun dönem verisinin yarısı şehir dışı yarısı şehir içi (sehir dışı seyahatler genelde 110-130 bandında şehir içi ise az sonra anlatacağım şekilde) . 21 km ortalama hız olanın tamamı şehir içi kısa mesafe (2_4 km git kontak kapat)ve ocak ayından bu tarafa sürekli araçta 2 yetişkin 2 çocuk var start stop hep açık. Araç cactus 1.6 ehdi etg6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 25 Mart 2018; 20:57:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Aldığımdan beri sıfırlamadığım tüketim. %95 İzmir şehir içi %5 çevreyolu kullanımı. Tüketime dikkat etmeden kullanım, genelde akıcı, ara ara dip gaz kullanımlar da var, 200-210 km hıza çıktım kullanımlar da var.
Bu da yine şehir içi, tüketim odaklı bi deneme sürüşü. Acaba en düşük kaç yaktırırım dediğim bir sürüş ve sonuç mükemmel.
Araç 1.6 multijet2 dct egea sedan.
-
Yakıt fiyatları bu denli uçmuşken bu konuyu bir kez daha canlandıralım çok faydalı oluyordu... -
Daha önce Samsun -Ankara yol güzergahının yakıt tüketiminin çok az olabileceğini yazmıştım. Samsun olmasa da, Çorum-Ankara arasında birkaç gün önce yolculuk yaptım, araç dizel megane manuel, bagaj ve arka koltuk dolu, araçta tek kişiyim. Çorum dan Elmadağ rampasına kadar 100 km de ortalama yakıt tüketimi 2,9 Lt., Elmadağ dan Esenboğa ya kadar 3,2 oldu, oradan Or-an tarafına geçtim 3,4 L. oldu. Ortalama hız 82 km/saat, toplam 300 km yol. Boş yollarda hız sabitleyici 95 civarındaydı. Ankara dan İzmir e gittim gene tek kişi, bagaj dolu, 570 km lik yol, ortalama hız 85 km/saat, 100 km de ortalama yakıt tüketimi 3,5 Lt. tüketilen yakıt 20 Lt civarında. Hesabıma göre yakıt puanını da düştüğümde Ankara- İzmir arası km de 210 kuruş yakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım55 -- 28 Eylül 2018; 11:54:30 > -
Hangi megane manuel? Kaç model ve hangi motor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1,5 DCI, 2015 model 90 beygir, bakım zamanı gelmiş megane. -
-
Renault motorlarını seviyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Son yaptığım uzun yol verisini paylasayim bende. Araçta eşim ve ben vardık. Bagaj arka koltuklar yatırılmış şekilde bir büyük boy valiz,4kesi için taşıma kafesleri, 2 büyük boy kum kutusu,40kg kedi kumu ve ıvır zıvır ile beraber yaklaşık 100kg vardır.
]Klima yol boyu neredeyse sürekli açık. Hız sınırları ne ise ona riayet ederek kullandım. Navigasyon üzerinde Max. hizim 133.4km/h gözüküyordu.
A
r
aç Clio sport tourer 75hp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 30 Eylül 2018; 17:9:33 >
-
-
Güzergah İstanbul Trabzon
İlk yakıtı Ilgaz dan aldım 20.86 lt aldım 5.99 dan istasyon PO
2.istasyon TERME den aldım AYTEMİZ PETROL 16.05 LT ALDIM
Toplam km 796 km İSTANBUL ÜSKÜDAR ile SAMSUN TERME arası
yol bilgisayarı 4.3 gösteriyordu reelde 4.6 yakıt harcadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 4 Eylül 2019; 12:38:31 >
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X