Yönelelim ama nasıl hocam? Nasıl bir yol izlememizi öneririrsiniz |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 (11. sayfa)
-
-
Hocam ingilizce mülakatı speaking şeklinde mi yoksa okuduğunu anlama şeklinde mi yapılmış bilginiz var mı ?
-
Mülâkat ingilizce direkt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 aylık yazılımcıyım. 11bin lira ile başlamıştım. Ama enflasyon zammı verdiler şuan 15bin alıyorum 5 aylık tecrübe ile. Bunun yanında 1000tl de yemek kartına yatıyor market alışverişini onunla yapıyorum. Backend developer olarak çalışıyorum. Şirket Getir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukumata -- 12 Mayıs 2022; 21:12:42 > -
Sonunda getir maaşı gördük
Hocam o kadarını da bir zahmet kendiniz çizin. İnternette bunun için çok kaynak var. Üstelik bu işin ustalarının kaynakları var ki, forumdan çok daha rahatça öğrenirsiniz.
-
Bu arkadaşlar hangi üniversitelerde okuyorlar ? Eğer kendilerine çalıştıkları alanlarda güveniyorlarsa çok rahat maaşlı iş bulabilirler. Kıyıda köşede adı bilinmeyen ancak iyi iş yapan birçok firma var.
Şuan stajyerim 5000 alıyorum staj bitince 35 50 arasında hatta 60a kadar yolu var şuan ki kurla kur 15.4 ten hesaplıyorum çünkü dolar olarak alıyoruz. Çarkçıyım yani Gemi Mühendisi
istanbul’da uluslararası bir şirkette 10 yıllık yazılım mühendisiyim. 35000 brüt * 15 maaş alıyorum. Ortalama 27-28 bine denk geliyor
Hocam hangi dili kullanıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makine Mühendisi bir tanıdığımla konuştum. Yeni mezun, tecrübesiz 6350 lira başlangıç.
-
inşaat şirketimiz var. yeni mezun 4500 yol yemek tecrübeli 7-8 bin yol yemek.
-
Kadikoy piyasasında bir Afgan günlük 350 TL alıyor. Ne bahsediyorsun sen ya.
Kıdemli bir mühendis olup şu devirde aylık 30 bin lira maaş altına çalışıyorsanız her şeye müstehaksınız. Doktorlar hakkını söke söke ararken asosyal ve pısırık mühendis tayfası köleliğe alışmış durumda ne yazık ki.
Hocam kıdemden kasıt kaç yıl. Her tecrübeli sizce iyi bir mühendis mi ? Tecrübeli bir mühendiste olması gereken nitelikler sizce neler ?
Cevaplarsanız sevinirim
-
Bende bircok arkadasin gibi yurtdisina remote bir ise gecis yaptim yaklasik 1.5 ay oldu brut olarak 4150usd
Tecrube 4 yil (Fullstack Web Developer)
Net ne kadar hocam ?
Mern Stack olarak mı çalışıyorsunuz ?
Yurtdışında remote çalışmak için writing ne kadar gerekli oluyor ? toplantılarda konuşabilecek kadar speaking genelde yeterli diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X