Şirket kurup firmaya fatura kesiyorsun. Taşören firma gibi çalışıyorsun, ya da freelance gibi ama full time o şirkete hizmet ediyorsun. Trendyol, getir kuryelerinin yaptığı esnaf kurye modeliyle aynı. |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 (10. sayfa)
-
-
Hangi üni hocam ?
Remote mi ?
Mülakatta veri yapıları mı sordular yoksa task mi gönderdiler
-
nereden mezunsun -
nerden mezunsunuz -
nerden mezunsun -
Mezun değilim -
hangi yni -
Socar petkim ? -
Hocam işletme okudunuz şu an ne yapıyorsunuz -
İtü mak müh -
ytü ce
@reodentreomantik veri yapılarıyla alakalı bikaç soru vardı mülakatta basitçe. onun dışında veritabanıyla ilgili ve yaptıklarımla ilgili de sorular soruldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 23 Nisan 2022; 16:1:7 > -
Arkadaşlar 30 yaşındayım 26 yaşına kadar 2 yıllık mezun teknisyen olarak 18imden 26 ya 8 sene bir fiil GSM sektöründe çalıştım sonra 27 yaşımda DGS ile giresun universitesi elektrik elektronik müh. geçtim. Bu sene mezun oldum şuan sektörümde en son çıktığım firmada 8k + 900 ticket + yol parası ile işe gireceğim ama yıl başında zam sözünü aldım bakalım hayırlısı
-
TSKGV şirketlerinden biri için 7-8 yıl deneyimli EE Müh. maaşı 22k x 16 net.
-
Bir arkadaş .net core fullstack developer mezuniyetine 2 ay var yol+yemeğe çalışıyor, diğer arkadaş react js developer o da startup'ta ücretsiz çalışıyor 2 ay var. Maalesef iş yok. Bilgisayar müh. -
herkes yazılım yazmış başka mühendis yok mu arkadaş koca forumda bu nedir?
6 ay tecrübe + endüstri müh + 5500 tl maaş + 1250 tl yemek + özel sağlık
bende bu şekilde. maaş az günümüz şartlarında göre ama 1-2 sene tecrübelenip sonra başka yerlere bakınacağım.
-
böyle konuları okuyorum kısacası meslek farketmeksizin belirli bir yerden sonra maaşlar hep tıkanıyor çok büyük hedefleri olan insanların meslekleri belirli bir süre idrak edip sonrasında ticarete atılması gerekiyor(şahsi tespitimdir)
-
Veri bilimine kay. İyi paralar kazanırsın
-
departman?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X