Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.670
Cevap
246
Favori
1.643.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trubetzkoy

fatura usulü nasıl oluyor

Şirket kurup firmaya fatura kesiyorsun. Taşören firma gibi çalışıyorsun, ya da freelance gibi ama full time o şirkete hizmet ediyorsun. Trendyol, getir kuryelerinin yaptığı esnaf kurye modeliyle aynı.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Hangi üni hocam ?

Remote mi ?

Mülakatta veri yapıları mı sordular yoksa task mi gönderdiler

• White Death kullanıcısına yanıt
    nereden mezunsun
  • Motorhead M kullanıcısına yanıt
    nerden mezunsunuz
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    nerden mezunsun
  • Mezun değilim
  • White Death kullanıcısına yanıt
    hangi yni
  • Whodoyouthinkiam W kullanıcısına yanıt
    Socar petkim ?
  • Hocam işletme okudunuz şu an ne yapıyorsunuz
  • İtü mak müh
  • ytü ce

@reodentreomantik veri yapılarıyla alakalı bikaç soru vardı mülakatta basitçe. onun dışında veritabanıyla ilgili ve yaptıklarımla ilgili de sorular soruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 23 Nisan 2022; 16:1:7 >
  • Arkadaşlar 30 yaşındayım 26 yaşına kadar 2 yıllık mezun teknisyen olarak 18imden 26 ya 8 sene bir fiil GSM sektöründe çalıştım sonra 27 yaşımda DGS ile giresun universitesi elektrik elektronik müh. geçtim. Bu sene mezun oldum şuan sektörümde en son çıktığım firmada 8k + 900 ticket + yol parası ile işe gireceğim ama yıl başında zam sözünü aldım bakalım hayırlısı

• TSKGV şirketlerinden biri için 7-8 yıl deneyimli EE Müh. maaşı 22k x 16 net.

• Bir arkadaş .net core fullstack developer mezuniyetine 2 ay var yol+yemeğe çalışıyor, diğer arkadaş react js developer o da startup'ta ücretsiz çalışıyor 2 ay var. Maalesef iş yok. Bilgisayar müh.
  • herkes yazılım yazmış başka mühendis yok mu arkadaş koca forumda bu nedir?

6 ay tecrübe + endüstri müh + 5500 tl maaş + 1250 tl yemek + özel sağlık

bende bu şekilde. maaş az günümüz şartlarında göre ama 1-2 sene tecrübelenip sonra başka yerlere bakınacağım.

• böyle konuları okuyorum kısacası meslek farketmeksizin belirli bir yerden sonra maaşlar hep tıkanıyor çok büyük hedefleri olan insanların meslekleri belirli bir süre idrak edip sonrasında ticarete atılması gerekiyor(şahsi tespitimdir)

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Veri bilimine kay. İyi paralar kazanırsın

• BlackLead kullanıcısına yanıt

departman?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.