Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
6.809
Cevap
248
Favori
1.679.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu geniş yelpaze her yer aynı mı yapıyor bilmiyorum. Geçen dönem 33 + agi zammı vermiş tskgv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Hmm, en azından veriyorlar diye düşünmek lazım hocam. Bazı şirketler vermiyor, hatta geçen katıldığım bir mülakatta enflasyon zammı veriyor musunuz diye sordum. Yok sadece performans zammı veriyoruz dedi. Ben de red flag olarak gördüm bunu. Kötünün kötüsü var dedikleri o olsa gerek. %33 zamma bile tahammül etmek zorundasın. Ne de olsa bu ülkede para için değil, din iman vatan için çalışıyormuşsun.  

• 1k dolar+ yemek . 1 yil tecrube Fullstack dev.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • newtonsapple N kullanıcısına yanıt

Sektör Savunma sanayi mi hocam veya büyük kurumsallardan biri fln, benim makine mühendisi arkadaşta 6. ayı bitirdi 7-8 bin arasına çalışıyor çok garip bir piyasa var.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Henüz erken ama çok değişik söylentiler var, %60'ları görebiliriz. Bildiğim tek şey var o da %40 civarı olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Zaten şu an inanılmaz bir göç var ve bu 1.5 - 2 yıllık elemanlara kadar sıçramış durumda. %40 ya da TÜİK enflasyonuna benzer bir şey vermek bu süreci daha da hızlandırır.

İnsanlar haklılar. Alım gücü inanılmaz düştü. Şu an 8-10 yıllık mühendisler bile doğru düzgün bir ev taksitine giremeyecek hale geldiler tabi ay sonu boyunca taş yemek istemiyorlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 2 Temmuz 2022; 15:48:46 >
  • Hocam bu şirketlerden devlet desteği kesilirse veya vakıf desteği falan neyse artık, uzun süre dayanamayacaklarını söyleyenler var. Satılan ürünler iyi bir şekilde döndüremiyor mu sence ne dersin? Körfeze çok zırhlı araç vs satılıyor diye biliyorum, döviz girdisi çalışanları memnun etmeye kullanıcak seviyede değil mi?

• 1k küsür dolar alıyorum junior pozisyonunda, sektör yazılım tecrübe yaklaşık 2 yıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAP danışmanı olunur mu beyler? Çok ekstra mesai var dyolar.

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Eğitimini nasıl almayı düşünüyorsun?

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    17.5% vergi odersin kalan paradan birde 1900tl civari sigortani yaparsin. Ayriyetten bazi kalemleri(yemek fisi, bilgisayar, telefon…) gider olarak gosterebiliyorsun

• Bir şirkette başlayarak

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Maaşlar ne kadar sap danışmanlığında

Büyük kurumsal bir fabrika beni erp üzerine yetiştirmek için alacak gibi bakalım olursa oraya başlayacağım.

Axapta kullanıyorlarmış

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Mesai/ücret oranı dengesiz gibi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.