Net mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (20. sayfa)
-
-
Başlangıçlar 7-10 arasında şuan ama çok düşük bence 10k maaş alsanız zaten 5k barınma yakıt masrafı araba alamazsınız onu saymıyorum kalan 5k ile faturalar öder geçinirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın, göremedim o yüzden soruyorum. Ankara'daki savunma sanayi şirketleri ocak ayında %33 + 500 tl zam yapmıştı. Şu anki zamdan bir haber var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplam gelirin,12 ye bölümmesi ile elde edilen rakkam.
Ayakkabı yardımı
Erzak yardımı
Yol yardımı
Vb yardımlar dahil
İbb büyükşehir biitlerinde durum bu
Konuya dahil olmak istedim. Gerçekleri bilmemiz lazım.
Kamu kurumu olduğu için hiç bir belediyede bu paralar verilemez devlet sds denen şeye limit koyuyor çünkü. Torpille girmiş anlaşma yapmış 20 30k alıcam diye, sözleşmeli, taşeronsa durum değişir tabi onlardan bahsetmiyorum. Zaten hiç bir şey yapmadan bile, hatta işe bile gelmeden bu paralar alınabilir, 100k bile alır kimseye farkettirmeden ve bunları yapan binlerce insan hala var.
Ben hakkıyla girmiş çalışan memurlardan bahsediyorum bu yazıda karıştırmayın. Öyle bahsettiğiniz gibi yol, ayakkabı yardımı denen şey yoktur sadece bayram parası vardır. Sadece belli durumlarda yemek parası verilir. Derece kademeye göre maaş alınır. Bahsettiğiniz ibb de 1. derecede 20 yıldır çalışan mühendis ancak 20k para alabilir. Çünkü parayı devletten alır. Diğer koşullar farklıdır yazdıklarımı çarpıtmayın.
Memurları kastetmedim,sözleşmeli personel bu, senede dört maaş ikramiyede dahil.
Belli oldu mu?
Yıllık kazancımı 12 ye bölersem benim aylık net maaşım 21.000. Bugün bir yöneticinin maasini gordum. Aylik 35bin ile 41 bin arasi aliyor.
Kamu personeli misiniz hocam?
3-4 yıl tecrübeli yazılımcı var mı tanıdıgı olan? ne kadar kazanıyolar
-
Asgari ücret çok bunlara
Özel şirket
Sabit bir şey yok ki 15k alan da vardır 35k alan da.
yurtdışında elektrik mühendisiyim.
aylık 7000 dolar net, yılda 13 maaş alıyorum.
ev kirası, elektrik su telefon parası telefon interneti vs şirketten. özellikle kiranın şirketten olması iyi oluyor çünkü yurtdışında evin en berbatı aylık 1000 dolar kirası var.
uçak paraları şirketten, işyerinde yemekler, araba ve mazot parası otoyol geçiş ücretleri şirketten.4yılda 1 araba yenileniyor.
eskiden cep telefonlarımızı da şirket veriyordu sonra vazgeçtiler. aslında benim şuan 7000 yerine 9000 almam lazım ama fazla zorlamıyorum şartları. 9000 alsam tepeme binerler. şuan dh forumda takılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 20 Temmuz 2022; 16:37:56 > -
Toplam iş deneyiminiz ne kadar hocam?
kiralar 10bin olmuş insanlar burda30 bini çok görüyo kendine üst seviye üniden mezun biri 25-30 ile başlamalı tabi piyasa böyle değil ama hakettiği bu
-
Bu maaşları gördükten sonra kendimce iyiki bellboyluk yapıyorum diyorum aylık 15 k kazanıyorum ben bellboyluktan burda asgari ücrette çalışan mühendisler var.
Uçak mühendisi yok mu hiç?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X