Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CyberBully1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
6.685
Cevap
246
Favori
1.647.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zam belli oldu, 20 binden 26 bine çıkmış, %30.

Enflasyonun altında, yine fakirleştik diye şikayet etsem yüz kişi çıkıp biz 5500 liraya aile geçindiriyoruz diye linç girişiminde bulunacak.

Maaşımın dolar karşılığı taa geçen sene dolar fırlamadan önceki halinden düşük deneyimim artmasına rağmen.

Üzdü valla.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

3k-4k şirketler için çerez parasıdır. Aradaki farkın hayatında önemli bir değişikliğe yol açmayacağını bilsen bile enflasyon altında kaldığını bilmek cidden motivasyon düşürücü bir şey.

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

Hocam savunma şirketlerinden haber yok mu . 

• SS şirketleri toplu yıllık izinde.GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Yav he he

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024
  • Balıkesir'de çalışıyorum 2 yıldır.
    Özel bir okulda sosyal bilg öğretmeniyim.
    Maaş 5500 olduğu için patron 1250'yi elden istedi.
    Kiradayım
    Evli ve 7 yaşında kızım var.
    Eş çalışmıyor.
    Tek sosyalliğimiz bim-a101 reyonları gezmek
  • mehxpal M kullanıcısına yanıt

Ne bu Huawei'nin iş ilanı falan mı? GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 

• Doory kullanıcısına yanıt

Üzmeyin kendimizi ,tr ortalama maaş bu civarlarda siz bakmayın şizofrenler gelip burada yazilimciyim paraya para demiyorum yok 50k yok 100k hepsi yalan dolan bunların ekonomi coggğ eyi makarna var kömür var daha ne istiyer vatan hainleri diyen AKP li dayilardan hiç bir farkı yok. Bu halk 300 yıldır fakir ,nedendir bilinmez ama fakirliği asla kabul etmiyor. Kimse yoksul bir ülke de 50k maaş vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Doory

Balıkesir'de çalışıyorum 2 yıldır.
    Özel bir okulda sosyal bilg öğretmeniyim.
    Maaş 5500 olduğu için patron 1250'yi elden istedi.
    Kiradayım
    Evli ve 7 yaşında kızım var.
    Eş çalışmıyor.
    Tek sosyalliğimiz bim-a101 reyonları gezmek

Bence özel ders işine girin. Yoksa asgarinin altı maaşla yaşamak çok zor. İleride çocuğun masrafları da artacak. İlkokul ortaokul çocuklarına matematik dersi verilebilir mesela. Sosyal dersleri pek talep görmüyor.

• Güncel aylik 22 çalışma günü 19800 + 2 maaş prim + 1200 yemek kartı + yan haklar. Bilgisayar mühendisiyim. Türkiyenin en büyük teknoloji firması olduğunu iddia eden bir firmada çalışıyorum. 4. Yılım ağustosta dolacak. Enflasyon düzeltme zammi henüz yapılmadı. %30 yapılacagi konusunda dedikodu var. Eğer yapılırsa tahminim 25bin civarı bi maaşım olacak.
    Evliyim eşım evden çeviri yapiyor ayda en fazla2k ortalama 1k falan aliyor. Onu da biriktiriyor zaten. Iki kişi aylık 10k harciyoruz. Kirada oturuyorum kiram 2250. Aylik ortalama 8k gibi bir miktarla birikim yapıyorum.

4 yıllık bilgisayar mühendisiyim.

la olm sizi parayla mı gönderiyorlar, 10 yıllık yazılımcı için bu rakam ortalama bile değil artık, siz bu rakamları zenginlik sanıyorsanız hakkaten ruhen fakirsiniz.

burada yazılımcı derken her yazılımcı değil tabiki kalifiye adamlardan bahsediyoruz. TR'de 50 üstü rakamlar veren yerler var az değil ama artık herkes yurtdışı işler alma peşinde.

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Muhaha maaş gelen transfer burada kari kız yok trde yazılımcılar asgarî ücret alıyor milleti kandırmayın. ( Lan yoksa Türkiye alanmancilarin dediği gibi çağmi atladı . Anlasılan Reis ülkeyi ucurmuş ,sabah aksam almayaya gelmeye çalisan yalvaran gencler demekki gercekten hainler .Yakında alman gençleri Türkiye çalışmak için türkçe kurslarına gidecek ,sosyal medyada herkes İsviçre ayarında maaş alıyor çünkü ,herkes yazılımcı her nedense tüm yazılım firmalarıni üst üste koy bir SAP AG kadar değeri yok oda ayrı komedi

2008 eem yüksek lisans yapmış ,yıllardır bu isin içindeyim Microsoft ,google dan teklif almış ama freelance tercih eden almaya da çalışan bir muhendisim)

Hikaye Şöyle Başlıyoryoutube
    Almanyanın Ekonomisi yok Para yok dedi ve Mercedes Audi Türkünmüş. Araştırdım…😀
    https://www.youtube.com/shorts/HffeMZIXHa0?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 10 Temmuz 2022; 20:39:16 >

senin sadece yazım şeklinden ve imla bilmemenden ne olduğun belli oluyor GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 

2008 eem yüksekli microsoft ,google dan teklif almış yıllarca tecrübeyle freelancer çalışan birisine mi 1500 dolarlık maaş fazla geliyor.

Sen ne yapıyorsun bilmem de burada milletin uçuk kaçık dediği maaşlar alınmıyor diye bir şey yok bunu kişisel olarak da onaylayabilirim.

• White Death kullanıcısına yanıt

Bu konuda "ben de mühendisim bu maaşlar yalan mühendisler o kadar alamaz bordro atın" diyen atıp tutan bi eleman daha vardı. Sonradan elemanın mühendisi bırak lise terk teknisyen olduğu ortaya çıkmıştı. 28 yaşında liseyi dışarıdan bitirip lise diploması peşinde koşuyordu. lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 11 Temmuz 2022; 1:57:19 >
  • Belediye kuruluşlarında mühendis maaşı yıllık ortalama 20.000 civarı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.