düz software engineer hocam junior/mid/senior. sde olarak geçiyor orada sanırsam. |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2024 (329. sayfa)
-
-
Hocam arkadaş senior, senior bandını iyi biliyor. Onlar 6-10k$ arası kazaniyormus. (aylık net, Hersey dahil ortalama ellerine geçen) Genelde seniorlar 6-8k arası kazaniyormus. 8k üstü olası ama zor dedi.
Juniorlari bilmiyor, mid için de 4-6 k$ arası.
Bunun dışında principal seviyeler de varmış (senior üstü). Onlar 10-20k$ arasıymis ama principal olmak çok zor dedi.
Bu arada maaşlar dolar olarak yatıyormuş.
-
anladım hocam çok teşekkürler, levels fyi'den baktığım microsoft london maaşlarına yakınmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: mghfreudHocam arkadaş senior, senior bandını iyi biliyor. Onlar 6-10k$ arası kazaniyormus. (aylık net, Hersey dahil ortalama ellerine geçen) Genelde seniorlar 6-8k arası kazaniyormus. 8k üstü olası ama zor dedi.
Juniorlari bilmiyor, mid için de 4-6 k$ arası.
Bunun dışında principal seviyeler de varmış (senior üstü). Onlar 10-20k$ arasıymis ama principal olmak çok zor dedi.
Bu arada maaşlar dolar olarak yatıyormuş.
Bu ücretler çok iyi ama karşılığındaki yoğunluk vs nasıl çok merak ettim. Ayrıca yönetici pozisyona gelmek için ne yapmak gerekiyor onu daha da merak ediyorum.
-
antalya damen ve sunexpress için mühendis maaşlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? internette çok araştırdım bulamadım. şimdiden çok sağolun. -
%5 e çektim asgari ücretle birlikte eğer yarıyılda zam yapıldıysaquote:
Orijinalden alıntı: mckhsf
Yazın enflasyon yaptıysa 15-17 yapmadıysa 40-45 bekliyorum -
Yeni yıl hediyesi veriyor mu şirketler normalde? Para olarak tabii. 20 bin lira atmışlar bugün. Şaşırdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: scientiaYeni yıl hediyesi veriyor mu şirketler normalde? Para olarak tabii. 20 bin lira atmışlar bugün. Şaşırdım.
Temettü olabilir mi? Temettü değilse, performans primi vermiş olabilirler size.
%5 ne için dediniz hocam genel zam oranı beklentiniz mi bu? Memura %10-15 gibi bir zam oranı gelecektir en azından diye düşünüyorum ama gerisi hakkında bilgim yok.
-
Hocam, linkedinden orda çalışan birine ulaşıp sorularını sorabilirsin. O kadar ayrıntıya hakim değilim.
-
Bazı alanlarda şuan iş değiştirmek aşırı zor. İş ilanı az. Az önce baktığım bir ilana 13 dakikada 11 başvuru yapılmış. -
Anladım hocam teşekkürler.
-
Asgariye denklerler diye düşündüğüm için %5 dedim. Yazın enflasyon alanlar için -
Yok ya dümdüz yeni yıl hediyesi vermişler işte :)
-
Uzaktan calisan var ise, maaslar ne olcude paylasabilir misiniz?
Amerika/avrupa farki da merak edilenler arasinda :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: kızgın boğa
Bu mesaj silindi.hocam, ben yazilim icin soyleyeyim kimse ispat sormadi su ana kadar bana.
mulakatta genellikle yaptiginiz isler neler diye sorduklari icin belli oluyor gerek olmuyor zaten
-
Burdaki mesajlari görünce yazılımcı olmadigima yanıyorum. Makinaci olarak 76k yemekle falan 80k alıyorum. 14 yıllık mühendis.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X