hangi üniversiteden mezunsunuz şirket kaç kişilik yaklaşık? sektör savunma sanayi mi? |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (347. sayfa)
-
-
Bu meslekte 40 yaşından sonra ne olurum, özel sektörde yerim olur mu hep bir kaygı içerisindeyim bu yüzden sizin deneyimlerinizden yararlandığım iyi oldu. Sektörde çalışmış bazı akademisyenler "40 yaşından sonra yazılımcı olarak çalışmak artık zor olur eğer şirkette yönetim pozisyonlarınıza gelemezseniz işiniz yaş" diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eğer özel sektörde iş bulamıyor olsaydınız B planı olarak ne yapardınız? Devlete girmeye mi çalışırdınız, akademisyen olmaya mı çalışırdınız yoksa kendi işinizi kurmak gibi girişimler mi düşünürdünüz?
-
Soruların sonu gelmez. Bu son olsun. :) çünkü cevabını bildiğin soruları soruyorsun. O akademisyenler saçmalamış. Doğru olmadığının kanıtı değil miyim ben? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 6 Şubat 2025; 0:2:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5.5 yillik is analistiyim finans sektöründe Maas zamli olarak primi de 12 aya yaydigimda yaklasik 105 bine denk geliyor.
Piyasaya göre nasıl ? İş değiştirmeli miyim ? Evet ise en az ne kadar talep etmeliyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani kanada’da yazılımcıydın
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.DHani kanada’da yazılımcıydın
Onu nerden çıkardın ?
Update 139kquote:
Orijinalden alıntı: mckhsf
6 yıl doldu bu ay ve bu ay zam ayı. Mevcut maaş 100k. Eem. Donanım tasarım. Beklenti ne olmalı sizce.
6 yıl. Donanım tasarım. Eem.quote:
Orijinalden alıntı: mckhsf
Update 139k
Alıntıları Göster
analog tasarım mı yapıyorsunuz. biraz iş tanımınızdan bahsetmeniz mümkün mü
-
Merhaba,
Yurtiçi veya yurtdışı bir şirket için contractor olarak çalışan var mı? (sektör yazılım)
Günlük çalışma ücreti ne kadar? Contractor olarak çalışma teklifi geldi ama karşı teklif olarak ne kadar soylemem gerektiğine emin olamadım. İnternette çok bir bilgi bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkeshin -- 6 Şubat 2025; 21:40:27 >
Alan nedir
Hocam alan yazılım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kassady
5.5 yillik is analistiyim finans sektöründe Maas zamli olarak primi de 12 aya yaydigimda yaklasik 105 bine denk geliyor.
Piyasaya göre nasıl ? İş değiştirmeli miyim ? Evet ise en az ne kadar talep etmeliyim ?finanstan kastın bankaysa bence az. bi analistin özellikle 2 senede bir job hoppingle çok daha fazlasını alması mümkün. mülakatlarla uğraşmanın getirisi şirkette iyi performans göstermenin getirisinden çok daha fazla.
-
Hangi dil
Haklısın genelde aynı firmada uzun süre çalıştım. Normalde kaç olmalı hocam piyasad ederim sizce yaklaşık?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X