Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KadircanTR0 , goku2 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
6.971
Cevap
249
Favori
1.714.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam sektörü bilerek paylaşmadım çünkü 1-10 çalışanı olan bir şirket ve niş bir sektör. Elektronik cihaz üretimi yapılıyor diyebilirim. SS değil.

• CyberSeeker C kullanıcısına yanıt

Hocam remote mu çalışıyorsunuz?

İsviçre'de nasıl master yaptınız yüz yüze mi?

• CyberSeeker C kullanıcısına yanıt

Anladım, master'ın sizce çok faydası oldu mu bu işi alırken.

Ben 2 senedir çalışıyorum ve bir türlü düzgün bir şekilde master yapabilme şansım olmadı. Çalışırken bir yandan master yapabilmek bence çok büyük bir yükümlülük.

• idontremember İ kullanıcısına yanıt

hocam, o arkadaş trolldü.

şöyle bir post atmış mesela başka bir başlığa:

https://forum.donanimhaber.com/25-binlik-sistem-ile-oyun-oynanir-mi--160684473#160684473

Alıntı

metni:
    104 bine macbook pro aldım geçenlerde. tüm işlerimi bununla hallediyorum, yazılım öğrencisiyim. 2k ekranlı oyuncu monitörü de aldım. fakat alet güçlü de olsa platform için doğru düzgün native oyun yok. ben de 25 bin civarına bir cihaz almaya karar verdim. hem de c programlama için macbook sıkıntı yaratıyordu, ileride linux kullanmaya karşın da bir windows pc olsun dedim.
    bu bütçe ile hikaye tabanlı AAA oyun oynanır mı yoksa biraz daha mı biriktirsem? aslında ps5 alacaktım da, windows pc de lazım (okul/yazılım işleri için) olabilir diye kasa toplamaya karar verdim.
    sanırım 4060lı bir sistem toplanabiliyor. işlemciyi de amd almayı düşünmüyorum.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Piyasa ortalamasında gibi hocam. Top tier firmalara geçme imkanı varsa denenebilir bence (Garanti, kamu bankaları, jp morgan, mc kinsey vb. vb.) Ben de 3 yıllık tecrübeli bir iş analistiyim, 6 yıl tecrübem olsa 160-180k civarı talep ederdim sanırım.

• anonymousandy kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, trmotor, tei, (TUSAŞ), kale aero, bias mühendislik.... gibi firmalarda aday mühendis maaşları hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi. Ayrıca ilk işe alımlardaki maaşlar da olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.