Şimdi Ara

Gergedan boynuzu, ardıç yağı, çakma telefonlar vs..(dolandırıcı reklamlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turksat 1c de en az 70 tane kanalda sahtekarlar cirit atıyor rtük en ufak bir firmayı sansürlerken sigaraları sansurlerken neden bu dolandırıcılara dur demiyor bilen varmı. Bu kanalların kapatılması gerekmiyormu halkı dolandırmak için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bir ömer hoca muhabbeti yıllardır bitmedi grem satan sahtekar. Yani o gitmeden başkası çıkıyor başka bir ürün satıyor alayı dolanırıcılık peşinde yani konuşmalarından belli. Mesela balcı vardı ekrem denen keko bal muhabbeti bitti sonra arsa işine girdi en son jandarma aldı götürdü adam yıllardır ben adam dolandırıyorum diye ekranlarda gezer durur. Bunlara son verilmesi zor birşeymi ürün satıyoruz diyerek sahte saçma sapan şeyleri millete kakalama derdindeler bu devlet artık bu adamlara dur desin yetemedimi kazandıkları. Adam gergedan boynuzu muhabbetine bir bayan azdırıcı damladan bahsediyor bayanın gazozona kat anlamaz diyor resmen sapıklara yol veriyor neler neler.
    Gerdegan boynuzunun kilosu altından pahalymışta bunlarda 49 liraymış falan filan. Abi adamlar biz sahtekar dolandırıcıyız bu halkı dolandırmak için buradayız diye bas bas bağırıyor yıllardan beri yok abi nasıl bir ülkeyiz anlamıyorum anlayamıyorum inanın.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden79 -- 27 Aralık 2015; 0:26:03 >

• Bugün beni """ 535 """ diye bir numara aradı bilen var mi neyin nesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum rtük anca yandaş medyayı savunup bütü karşı kanalları sustursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gördüm öyle reklam Rtük'e internetten mail yolladım kanalın adını yaptığı reklamı ve neden şikayet ettiğimi.

Adam tv karşısına geçmiş masaya kabe'yi koymuş yanına yaşlı bi adam almış ( güya dini gözüksün diye) bal satıyorlar.

Yaşlı adam konuşuyo bu bal çok şifalıdır dini olarakta bi kaç muhabbet geçiyor aralarında.
  • Tablet telefon satan bir tane var ben ona taktım. Resmen milleti kandırıyor. Bir de bal reklamına çıkan manken vardı reklamda yemin edip alın bu bakı diyordu. Sonra bir programda gördüm sunucu bal reklamında görüyoruz sizi bu balları kullanıyor musunuz diye sordu güvenmediğim için kullanmıyorum dedi. Neden diye sorunca ekmek parası naparsın hayat zor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde yalan yoh arkadaş. Hindistan'dan getirdim bunu. Bah bir kaşık iç, fazla içme sakın bah bir kaşık iç. 10 kaplan gücünde olmazsan paran iade.
  • Bunlara neden dur diyemiyor rtuk. Biri yatak çarşafı satar, öteki bot ayakkabı satar sanki tvden ayakkabı alacaz mont satanda var. Sonra adnan hoca diye biri prostata kesin çöüzümü varmış kireçlenmeye falan ardıç yağı veriyor kesin çözüm.!
    (bu adnan hoca denen adamıda kızı dolandırmış 2 gündür hurriyet yazdı haydan gelen huya gitmiş)
    Ağrı kesici grem her ağrıyı kesermiş. Yaw adam belki kanser ağrısı çekiyor sana umut bağlayacak nereye kesiyorsun onun ağrısını o kremle. Ya neler neler ayfon gösterip çin telefonu satan. Yok abi dolandırıcılar sarmış her yanı. Siz siz olun çevrenizi uyarın sakın ama sakın tvden bedavayada olsa bir şey almasınlar. Bu sahtekarın gözü doymaz dolandırıcılara 1 kuruşunuz bile gitmesin yazıktır günahtır. zengin etmeyin şu p..ş..ları...
    Bunlar çamur bile sattı yemin ediyorum tprağın 1 metre altından çıkan saf çamuru sattı bunlar gerçek çamur yüzünüze sürün sivilce kalmaz gibisinden reklamları vardı bunların. Hepsinin a..b..v... Bunlar tvlere iyice sardı aman sakın tvden beleş deselerde almayın bunlar birde din kitap edebiyatı yapar o kadar düşük seviyeli insanlar 3 kuruş için yapmyacakları yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen üniversite okuyorsun 4 yıllık 2 bin lira işe girip gece gündüz çalışıyorsun arkadaş. Bu adamlar yurdum saf insanını kazıklayarak trilyonları vurdular. Bir gergedan boynuzuki kaldırmazsa seninkini ben kaldırıcam diyecek neredeyse o dümenci spikerle ne muhabbetler çeviriyorlar sırf 3-5 aptalı da bugün düşürsek kardır diye. O ömer hoca denen gibi kaç tanesi çıktı adam proseför müş reklamlarından öğrendik profesör olduğunu. Adnan hoca denen şifali bitki satan mıymıntı şey. Devlet halkın dolandırılmasına göz yumuyor hatta bunlardan belkide rtük rüşvet alıyorki bunlar cıyak cıyak bağırıyor yıllardır. Azdırıcı damla varmış kadının içeceğine katarmışsın anlamazmış pazarlamaya bak hele. O azdırıcı damlayı onun bacısının gazozuna koysunlar ama adam paraya tapmış bir kere onun için sorun olmaz yeterki para gelsin.

• Bu konuyu açma nedenim insanlar bunlara inanmasın dolandırlmasınlar diye. Yoksa ben bunların kouşmasından tiplerden çevirdikleri dümenleri çözüyorum anında. Bakın tipim nasıl diye konu açsam 50 mesaj gelirdi. Bu konuyu 3. kez açışım herhalde amacım bunlar gibi sahtekarlar zor durumda olan hastaların kanını emiyor. Adam hasta çaresiz bunlar çıkyor ekrana kremim ağrını keser diyor garibim hastada napsın denize düşen yılana sarılır hesabı bu dolandırıcalara parasıı veriyor. Bu konuyu ara sıra uplayın ki bu kanı bozuklar bu çaresiz saf milletin sırtından para kazanmasınlar. Allahsızlar sürüsü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Tablet telefon satan bir tane var ben ona taktım. Resmen milleti kandırıyor. Bir de bal reklamına çıkan manken vardı reklamda yemin edip alın bu bakı diyordu. Sonra bir programda gördüm sunucu bal reklamında görüyoruz sizi bu balları kullanıyor musunuz diye sordu güvenmediğim için kullanmıyorum dedi. Neden diye sorunca ekmek parası naparsın hayat zor dedi

Dünyanın en iyi işletim sistemi android işletim sistemine sahip bu tablet yalnızca 149 lira.

Para için herşeyi yapan insanlarla dolu dostum dünya ne yaparsın yılbaşı kapıda 1 ay sonra görürüz yılbaşı talihlisinin karısını boşayıp parayı çar çur edişini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.