Şimdi Ara

geri döndüm = bisiklet tavsiyesi isteyenler buyursun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır forumun bu bölümüne uğramıyordum. ama tekrar yardımcı olmak adına yeni konuyu buraya açıyorum. diğer 2 konum çok tutulmuştu ve birçok üyeye yeni bisikletlerini almasında üst düzey seviyede yardımcı olduk. tekrar etmek isterim ve yorumlarınızı bekliyorum.

ILK KONU:https://forum.donanimhaber.com/bisiklet-almakta-kararsiz-olanlar-buyurun--125056968

IKINCI KONU:https://forum.donanimhaber.com/tavsiyesi-benden-secmesi-senden-bisiklet-tavsiyeleri--128433283

• Hocam sadece şehir içinde yolda,genel olarak günde 30-35km civarlarında kullanılacak bisiklet arıyorum.Pek bir bilgim de yok aslında. Corelli Trivor 1.0,Kron Tx 100 ve Ümit Magnatic gözüme çarptı.Aralarında kayda değer bir fark var mıdır?Bu civardaki bütçe ile sizce hangisini almak mantıklıdır? Teşekkür ederim.

Kilo 72,boy 177.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 7 Nisan 2020; 4:14:54 >
  • Bellup B kullanıcısına yanıt
    ucude isini gorebilecek bisikletlerdir. benden sana siralama tavsiyesi olarak ilk baska trivor daha sonra magnetic en son tx tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam trivor'a bir göz atayım.
  • Merhaba. Günde 50-60 km yol yapacak bir bisiklet bakiyorum bagajli olacak heybe çanta alıp takacağım, kadroya da belki bir çanta, suluk vs. hafif tur bisikleti gibi bir şey olacak yani. Ne tavsiye edersiniz boy 178 kilo 70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 23 Nisan 2020; 15:45:6 >
  • oyum 180
    kilom 80-85 kg

2. el istemiyorum, sıfır olacak.

Mekanik fren okuduğum yorumlar nedeniyle istemiyorum , hidrolik fren bu paralara olmaz zaten ,V pabuç frenli alacağım gibi gözüküyor, boyuma uygun (sanırım 27,5 jant 18" kadro) ormanda dağda bayırda arada bir haftasonları sportif amaçlı kullanmak üzere dağ bisikleti arıyorum. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla yorumlar tavsiyeler şöyle;

kron xc150
    kron xc250 (xc150 alma üstüne az ekle bunu al diyorlar)
    salcano ng650
    corelli neon 2.1 ( corelli sitesinde neon ürününü bulamadım eski seri mi bu?)
    corelli snoop serisi ( ama hangisi ? ayrıca bunun neon'dan ne farkı var ?)

1000 TL civarı başka tavsiyesi olan var mı ? bu modellerden en mantıklısı hangisidir ? yada başka önerilere açığım ?
  • selamlar.
    50 yaş 1.77 boyundayım.yol bisikleti arıyorum.yaklaşık 8-10 bin bandında.
    karbon olacak.ve vites sistemi kaliteli olacak.aklımda hep trek var.malum fiyatı yüksek.
    2.elde olabilir.bu arada bacak boyum 81. cm.
    şu an aktif kullandığım carraro jrace 475 var.bayağı yorucu oluyor.malum dağ bisikleti.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    2.elde sıfırı 15 bin bandında olan bisikleti 10 civarı alabilmek benim için harika olur
  • umıt 2034 mu kron 3.0 mı? Hangi katlanır bisikleti tavsıye edersınız hocam 100 TL fiyat farkı var ve kron 7 vitesli
  • Merhabalar, ben şuanda lapierre raid 300 kullanmaktayım:
    www.bisikletcim.com
    Lapierre Raid 300 26 Jant Bisiklet | Bisikletcim.com
    https://www.bisikletcim.com/lapierre-raid-300-26-jant-bisiklet

Pedalları flat pedal, gidon boğazını 35mm yaptım ama bisikletin kadro geometrisi yüzünden sağlamlığına güvenemiyorum. Genel olarak freeride sürüyorum, arada dağ sürüşü de yapıyorum, çok nadir de olsa uzun yol da yaptığım oluyor. Sizce bu bisiklet bana dayanmaya devam eder mi? Yoksa dirt jump türü mü enduro mu daha kullanışlı olur. Sonuçta bolca stair gap, drop, bunnyhop var bu açıdan dirt jump daha mantıklı. Ama dağ sürüşlerinde enduronun eline su dökemez. Hardtrail ise uzun yolda lider. Sizce bisikleti yükselterek kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa değiştirmeli miyim, değiştireceksem hangi türe geçmeliyim?

Biraz tuhaf bir yazı oldu ama şimdiden teşekkür ederim.

• hocam selamlar. 1000 tl ye kadar bisiklet arayışı içindeyim. boy 1,72 kilo 74. Önereceğiniz model var mıdır? Bisiklet %95 şehir içinde kullanılacak.
  • selamlar 1500 tl civarlarında hem şehir hem arazi şartlarında kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum boy 1.85 kilo 85
  • İyi günler bende max. 1500 tl civarında şehir bisikleti düşünüyorum. İnce ebat lastik tercihim. Biraz araştırdırdım mosso lagerda modelinin hafif olduğuğunu öğrendim. Daha uyguna daha güzeli varsa veya bu fiyata daha güzeli varsa tavsiyelere açığım.
    Boy:180
    Kilo:85

• CyberKnight kullanıcısına yanıt
    listede bulunanlardan en mantıklısı xc250 olarak gözüküyor.

ng yi önce bi sil. gerçekten iğrenç bir bisiklet. kendisini 2 yıl kullandım ondan sonra insomnia ya geçince vallaha rahatlama geldi. rezil bi bisiklet diyemem çok işimi gördü fakat maşası beni kanser etti. bide yüksek boy kadro seçince...

corelli serilerine baktım maşaları dandik birşeye benziyor. gidon yapısı sıkıntılı. MTB'ye göre bir duruşu yok.

xc150 alınabilir ama 250 varsa daha iyi. o civarlarda başka MTB rr340 veya 520 bulunur.
  • f/p ürünü olarak city explorer 40 v r öneririm. yalnız bunu sana önerirken birşey farkettim ve hafif üzüntü oluştu. ben bu bisikleti 2 sene önce almak istediğimde 399 TL idi. şuanki fiyata bakınca oha dedim.
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    hocam piyasa ne hale gelmiş yemin ediyorum 1000 tl ve altı bisiklet yok. fakat arkadasımın uzun suredır kullandıgı bır modelı tavsıye edeyım. umıt magnetıc 28
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

hocam piyasa ne hale gelmiş yemin ediyorum 1000 tl ve altı bisiklet yok. fakat arkadasımın uzun suredır kullandıgı bır modelı tavsıye edeyım. umıt magnetıc 28
    Malesef hocam. Bu hafta ablamda bir bisiklet vardı onu kullanmayı deneyecğeim, çift amortisörlü 500 tl lik birşey. Muhtemelen ağırdır. Baktım spor olarak kullanaibliyorum vs, bahsettiğiniz bisikletide araştırayım.

Corelli Trivor 1.0'lar hakkında fikriniz var mı acaba? 1000 tl altı gözüküyor fiyatları. Şikayet varda jant yamuldu tarzında şikayetler oluşmuş ama anladığım kadarıyla firma hep yardımcı olmuş.
  • Hocam 11 yaşında oğlum var disk frenli bisiklet istiyor 26 jant ne önerirsiniz bütçe max1750 teşekkürler...

• Merhaba hocam bende şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Boy 1.90 kilo 90 20-30 km sürerim gibi geliyor. Öneriniz nedir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Carraronun kilitli maşalı şehir bisikletleri çok güzel fakat şu anda fiyatlar uçmuş durumda ikinci el temiz bisikletlere bakmanızı öneririm hem de daha yüksek model alabilirsiniz belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba,

İstanbul'da iş ile ev arası yaklaşık 4km kullanabileceğim sürüşü rahat klasik görünümlü bir bisiklet bakıyorum.Boy 180,Kilo 83.
    Aşağıda tip olarak beğendiğimi modeller var.İkinci el de alabilirim sıfır da.Bunları bir sıraya koyacak olsanız nasıl sıralarsınız?Hiç düşünme listeden çıkar ya da bunlara benzer şunu da listene ekle diyebileceğiniz bir model var mı?
    www.legrandbisiklet.com
    Le Grand METZ 2 | Le Grand Bisiklet Türkiye
    http://www.legrandbisiklet.com/METZ-2-220
    www.sedonabisiklet.com
    GUSTO | SEDONA BİSİKLET
    http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2016/sedona-gusto.html
    https://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/elite-806-24v-hd-28-2020/

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.